M.Käigud ei lähe sisse korras probleem lahedatud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
M.Käigud ei lähe sisse korras probleem lahedatud
Mure: Hommikuti, kui auto on terve öö seisnud, ei lähe tagumine käik sisse. Kui aga olen mingi 15km sõitnud on kõik tip-top.Jamad hakkasid külmadega.
Autoks on VW Passat 92a manuaal.
[Muudetud: 5-1-2010 rico]
[Muudetud: 18-1-2010 rico]
Autoks on VW Passat 92a manuaal.
[Muudetud: 5-1-2010 rico]
[Muudetud: 18-1-2010 rico]
-
- Huviline
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.8T 02.a
- Kontakt:
Soovitaks alustada kõige lihtsamast kas ise kontrollida või lasta kontrollida õlitaset. Mul oli kastis pea liiter õli puudu ja vahest ka ei tahtnud käik sisse minna nüüd pole enam seda probleemi täheldanud.
http://www.newtime.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.8T 02.a
- Kontakt:
Jah, kui juba kasti õlide kallale lähete kontrollima ja möllama siis auto elu paremaks muutmise eesmärgil on targem see juba siis üldse ära vahetada kui äsja vahetatud pole.woody kirjutas:Õli kastis vähe, siduri õli vana.
http://www.newtime.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Minu kastil oli hiljuti ka käikudega probleeme. Tulid mured just külmadega. Õli oli normis, aga järelikult mingi solk lihtsalt. Sai ära küll vahetatud paari päeva jooksul, aga hilja oli juba. Igatahes külmalt ei läinud teine käik sisse. Kasti sisse ei ole veel jõudnud vaadata, aga arvatavasti süknrod omadega totaalselt õhtal.
-
- Huviline
ergoh kirjutas:Minu kastil oli hiljuti ka käikudega probleeme. Tulid mured just külmadega. Õli oli normis, aga järelikult mingi solk lihtsalt. Sai ära küll vahetatud paari päeva jooksul, aga hilja oli juba. Igatahes külmalt ei läinud teine käik sisse. Kasti sisse ei ole veel jõudnud vaadata, aga arvatavasti süknrod omadega totaalselt õhtal.
Peen saepuru sisse ja läheb edasi

-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Ja peale remonti kiirema sissetöötamise huvides käiapuru...Mafeikin17 kirjutas:
Peen saepuru sisse ja läheb edasi

Enda ühel kastil juba mitu talve alla - 5 kraadi juures tagatud esimesel 1-2sele lülitusel "krõps". Aga teist korda pannes enam mingit muret pole... Öelge nüüd, mis seal tembutab?:) Õli vahetatud üle aasta. Ja see kast on selle krõpsuga juba vähemalt 150 000 maha sõitnud... Ei mingeid muid võõraid hääli.
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
-
- Huviline
- Auto: VW Passat (87), VW Caravelle (86)
Mul on ka hakanud jamama. 1,8 66kw (trossiga sidur) - 20C ei esinenud probleemi(sidur äsja vahetatud). Võibolla vaja sidurit peale keerata veits(kunagi oli vana siduriga sama jama, sai peale keeratud ja asi toimis jälle). Aga hetkelin probleem sama, et külmast peast lähevad kuidagi raskelt ja soojast ei ole probleemi. Lihtsalt külmalt käiguvahetusega natuke oodata mitte kohe julmalt sisse lahmida, lahuta sidur ära ja miski paari sekundi pärast käiku vahetada.
Vanakool