-golfik- kirjutas:
Ok,aga ega sul pole sellist releed vedelemas ?
Kui ei ole pean hakkama mujalt uurima...
[Muudetud: 9-1-2010 -golfik-]
Hetkel ei julge öelda ei ei ega jah, kuna ennem pean oma garaazis kola täis riiulite teatud piirkonna läbi sobrama. Ei tea isegi täpset väiksemate jubinate"laoseisu".
Aga luban selle riiuli sisu läbi vaadata hiljemalt homme lõunaks- täna õhtul pole selleks enam kahjuks aega.
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
-golfik- kirjutas:
Ok,aga ega sul pole sellist releed vedelemas ?
Kui ei ole pean hakkama mujalt uurima...
[Muudetud: 9-1-2010 -golfik-]
Hetkel ei julge öelda ei ei ega jah, kuna ennem pean oma garaazis kola täis riiulite teatud piirkonna läbi sobrama. Ei tea isegi täpset väiksemate jubinate"laoseisu".
Aga luban selle riiuli sisu läbi vaadata hiljemalt homme lõunaks- täna õhtul pole selleks enam kahjuks aega.
Ok,tänud sulle
Ma lausa imestan,et auto tänu sellele põlema ei läinud,üks külg oli releest ära sulanud ja seest oli kõik söestunud....
õnnelik värk...
Pean kahjuks pettumuse valmistama- ei ole minu riiulis seda releed.
Kui ikka seal miskit sulanud on, siis kindluse mõttes võiksid korra ka releeploki tagumisele küljele pilgu peale heita- et ega kõrbeva relee kuumus mõnda lähikonna juhet kahjustanud pole?
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
100avant kirjutas:Pean kahjuks pettumuse valmistama- ei ole minu riiulis seda releed.
Kui ikka seal miskit sulanud on, siis kindluse mõttes võiksid korra ka releeploki tagumisele küljele pilgu peale heita- et ega kõrbeva relee kuumus mõnda lähikonna juhet kahjustanud pole?
Ok,eks ma pean seda releed kuskilt mujalt vaatama,endal siin kah kuskile releed ära kadunud,ei leia enam ülesse neid
Aga kui relee leiab siis tuleb sinna tahapoole ka pilk siis heita....