K: vw golf II esistange tala.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56961081
- Auto: T4 / Lancer Evo
- Kontakt:
K: vw golf II esistange tala.
sain endale laia esistange, aga tala puudub.. proovisin oma kitsastange talaga aga kohe ültse ei sobi..
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 19:37, muudetud 1 kord kokku.
Low Familia.
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
-
- Huviline
- Telefon: 5176554
- Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo
-
- Kodulehe arendaja
- Auto: VW Golf 2 1.8 102kW (KR)
Hinda võid uurida ka auto varuosasid müüvatest poodidest. Kui isu suur, siis polnud hind ka kõige hullem. Ei tea kas esimese laia talaga on sama teema nagu minul oli tagumisega, aga teema selles, et osadel pole kandilisi auke stange kinnitamiseks.
Osad on kinnitanud laia stange ka kitsa stange tala külge. Sebimist ja nuputamist kindlasti rohkem kui originaaliga. Kasvõi suunatulede korpuste teema. Kindlasti ära unusta osta/muretseda laia stange jaoks kinnitusi tiibadel. Need on ka teistsugused võrreldes kitsastega.
Osad on kinnitanud laia stange ka kitsa stange tala külge. Sebimist ja nuputamist kindlasti rohkem kui originaaliga. Kasvõi suunatulede korpuste teema. Kindlasti ära unusta osta/muretseda laia stange jaoks kinnitusi tiibadel. Need on ka teistsugused võrreldes kitsastega.
Oleneb, kas sul on originaal lai stange või siis B-osa. Originaali puhul kinnitub stange tala kandilistesse aukudesse ning ka tiivakinnitused on teistsugused ehk siis piklikud ja kinnituvad kahe punniga tiiva külge. B-osa puhul käib stange tala külge nelja kruviga ja tiivakinnitused on samasugused ümmargused nagu kitsal.
-
- Huviline
- Telefon: 56961081
- Auto: T4 / Lancer Evo
- Kontakt:
see stange mis mul on ... on üldse jetta oma.. ja suunad on tal pikemad. ning golfi org suunad ei käi pistikuga.. ei teagi kuidas ma uued suunad külge timmin.
tala peaks istuma pmst nagu kitsaski. klambrite vahe on.. lihtsam vast otsida kuskilt jetta tala.. ja kinnitused istusid suure jamamise peale pessa. kui proovisin ilma talata.
kuid ega midagi head ei jäänud 

Low Familia.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Kunagi sai uuritud b osa stanget autotradest. Kui väga valesti ei mäleta maksis uus tala miski 300.- Et siis http://www.autotrade.ee" onclick="window.open(this.href);return false;

[Muudetud: 11-1-2010 tito]

[Muudetud: 11-1-2010 tito]
1. Suurel stangel ongi teistsugused suunatuled kui väiksel (pikemad ja ka nõks kõrgemad).t.trees kirjutas:see stange mis mul on ... on üldse jetta oma.. ja suunad on tal pikemad. ning golfi org suunad ei käi pistikuga.. ei teagi kuidas ma uued suunad külge timmin.tala peaks istuma pmst nagu kitsaski. klambrite vahe on.. lihtsam vast otsida kuskilt jetta tala.. ja kinnitused istusid suure jamamise peale pessa. kui proovisin ilma talata.
kuid ega midagi head ei jäänud
2. Suure stangega Jettal ja Golfil on täpselt sama stange ja ka suunatuled samad.
3. Suurel stangel on tiivaküljs olevad plastikkinnitused teistsugused, ei ole 1 väike ümar, vaid üks pikk ovaalne mis kinnitub tiivasees olevasse kahte auku. Võibolla kui kaks väikest panna teeb sama välja
-
- Huviline
- Auto: 2xT3, S13, 4xP80 ...
Re: K: vw golf II esistange tala.
Seoses laia stange kinnitustega on mul küsimus, kas stange poolsed kinnituskõrvad on vahetatavad? St kui see kõrv, mis läheb tiiva küljes oleva naga külge, on pealt puruks, niiet stange nurk vajub alla. Stange nurga vahelt piiludes tundub et see on eraldi jupp stange küljes, ehk kas neid on eraldi võimalik vahetada?
- tito
- Huviline
Kuidagi kindlasti annab arstida, originaalis on see nn plastik jalg stange plasti külge sulatatud 4 punktiga. Ma kunagi lappisin need ära lihtsalt jootekolviga plasti juurde sulatades, isegi toimisVersus kirjutas:Seoses laia stange kinnitustega on mul küsimus, kas stange poolsed kinnituskõrvad on vahetatavad? St kui see kõrv, mis läheb tiiva küljes oleva naga külge, on pealt puruks, niiet stange nurk vajub alla. Stange nurga vahelt piiludes tundub et see on eraldi jupp stange küljes, ehk kas neid on eraldi võimalik vahetada?

-
- Huviline
Tundub, et eraldi varuosakoodi sellel pole, pildil 26 on 165807193B, ehk siis tiiva poolne kinnitus.

Mul vasak ja parem mõlemad katki, pole ühtki tükki midagi tagasi sulatada sinna. Mõtlen, et äkki kannatab plekist midagi kavalat painutada.
Saksas on õiged asjad täitsa saadaval

http://www.daparto.de/Teilenummernsuche ... delId=2188
On keegi siinmail müügil näinud neid?
Mul vasak ja parem mõlemad katki, pole ühtki tükki midagi tagasi sulatada sinna. Mõtlen, et äkki kannatab plekist midagi kavalat painutada.
Saksas on õiged asjad täitsa saadaval

http://www.daparto.de/Teilenummernsuche ... delId=2188
Viimati muutis Versus, 17 Nov 2011, 23:59, muudetud 3 korda kokku.
- tito
- Huviline
HUUMOR:Versus kirjutas:Tundub, et eraldi varuosakoodi sellel pole, pildil 26 on 165807193B, ehk siis tiiva poolne kinnitus.

Ma pidin

-
- Huviline
Huumor on hea ja asjakohene, sest keegi eelnev omanik oligi täpselt sellise lahenduse välja mõelnud
Pistaks kipsikruvijatel need kruvid sinnasamusesse kõik. Igasuguste polstrite, plastikdetailide, stangede jms paranadamise kõrval olen näidnu ka seda, kuidas kirpsikruviga käigukangi kulissi on üritatud prandada
, ei tea mis inimestel arus on. Lisaks kõigele muule hakkavad need kuramuse kruviaugud roostetama, pärast on auk viis korda suurem.
Aga teema jätkuks, forss saatis igatahes pikalt minu saksa päritolu jupi näitamise peale
Nemad müüvad ainult stange poolseid kinnitusi koos stangega.

Aga teema jätkuks, forss saatis igatahes pikalt minu saksa päritolu jupi näitamise peale

- tito
- Huviline
Nii on jah, pole originaal koodi siis abi ei saa. Ma olen olnud ühe tihendiga samas olukorrasVersus kirjutas: Aga teema jätkuks, forss saatis igatahes pikalt minu saksa päritolu jupi näitamise pealeNemad müüvad ainult stange poolseid kinnitusi koos stangega.

Aga klaasplastist ise ei meisterda seda valmis ?
Edit:Tegelt ikka plekist vist lihtsam teha, nagu üleval ennist juttu oli

Samas maksab acaris uus pumpri nahk alla 30.-
Viimati muutis Anonymous, 21 Nov 2011, 10:50, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
Ma olen preagu seda meelt, et tellin saksast need ära. Hea kui veel huvilisi leiaks. Saab tegelt täitsa normaalse hinnaga kätte.
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
Kui asjaga väga kiire pole ja huvilisi juurde ei leia, siis:
https://www.eparts.ee/catalog/#tab:3/pa ... 5813590_36" onclick="window.open(this.href);return false;
Avarii korral lähevad need ilmselt pea alati katki?
https://www.eparts.ee/catalog/#tab:3/pa ... 5813590_36" onclick="window.open(this.href);return false;
Avarii korral lähevad need ilmselt pea alati katki?
Viimati muutis pppp, 21 Nov 2011, 12:05, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Suur tänu pppp-le. Tegin juba tellimuse ära sealt
Otsisin kõik omale teadaolevad varuosa e-poed läbi aga ei leidnud. See eparts tundub asjalik sait olevat. Palju suurem valik välja toodud, kui teistel TecDoc-i klientidel.

-
- Huviline
Loo kokkuvõtteks tuli välja, et need ikka pole laia stange kinnitused. Ilmselt siis kitsa stange omad. Niiet kui kellelgi vaja, siis mul on need nüüd olemas
Omale tegin kerge käeliigutusega plekist kõrvad ja nüüd stange seisab nagu muiste.

Omale tegin kerge käeliigutusega plekist kõrvad ja nüüd stange seisab nagu muiste.