Passat 06, universaal - tagatuli kustub...

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
SirWaltz
Huviline
Kontakt:

Passat 06, universaal - tagatuli kustub...

Lugemata postitus Postitas SirWaltz »

Tere,

Seni parimat vastust oma VW muredele olen ikka siit saanud.
Proovin ka seekord :)

Nimelt on mul see versioon, kus tuli on ehituselt selline, et LED ring on ümber tavalise pirni. Probleem on, et peale auto käivitamist (umbes 20 sekundit) kustub LED ära. Aru ei saa, milles jama. Esindus pakkus muidugi lahkelt , et ostku ma uus tuli. Samas ei taha uskuda, et tulel miskit viga, kui põleb vahest (kül üsna harva) normaalselt, kuid tavaliselt 20... 30 sekundit peale käivitamist kustub.
Oskab keegi nõu anda?
SirWaltz

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

SirWaltz kirjutas: Nimelt on mul see versioon, kus tuli on ehituselt selline, et LED ring on ümber tavalise pirni.
Vaat sellist tuld ma tahaks kohe näha. Minu teada pole sellise ehitusega tuld tehtud, isegi mitte USA turule.
Kere küljes oleval on ainult LED-id, luugi küljes pirn, mida ümbitseb LED-e meenutav ring, mis on plastikust ja ei põle.

ps. Kui vanasõna kuulata - Kui ei usu võta kassi p***st musu, aga uus tuli tuleb sul küll sebida.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

SirWaltz
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SirWaltz »

Ok, võibolla väljendasin ennast natuke segaselt, aga jutt käib sellest tulest, mis kere küljes ja tulel ring ei põle, kuid keskelt põleb.
SirWaltz

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Uut otsides tasuks ainult originaale vaadata, sest B-grupi (DEPO) omadega on sarnased mured, et kustuvad paarikümne sekundi pärast ära.

edit: vaata ps

[Muudetud: 12-1-2010 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Vasta

Mine “Elektroonika”