Selline rumal küsimus. Siin külmemate ilmadega olen täheldanud, et oma Punni käima pannes hommikul on kuulda üsna spetsiifiline klapiklõbin. Tühikäigul kaob see mõnekümne sekundiga, korra paar gaasitades aga kaob see koheselt. Sama asi oli ka eelmisel talvel, kui korra külmem ilm oli. Sooja mootoriga ja sooja ilmaga sellist asja pole täheldanud.
Ja kasutasid selle ühe tuubi ära? lasid 30 min tühikäigul töötada ja sõitsid 15-20 km ning nyyd enam polnud järgmine päev klõbinat?:) Midagi muud veel täheldanud oled?:)
Väga huvitav asi välja mõeldud:D
Ha ha:d huvitavad laused:
hõõrduvate detailide kulumi taastumine ja kaitse;--- huvitav kuidas ta neid kulunud detaile taastab?
hõõrdeteguri vähenemine 100 - 300 korda;-- no jah...
silindrites kompressiooni võrdsustumine ja suurenemine;- millega see imeasi neid võrdsustab?
müra ja vibratsiooni vähenemine 10 korda;--- pange kodus muusika käima ja vähendage volüümi 10x...
võimalus sõita avariilise õlilekke korral kuni 300 km;--- ja see töötab! laske õli välja ja sõitke maanteel 300km! ei juhtu midagi.
CO ja CH vähenemine väljalaskegaasides 2 - 10 korda.-- just.... 2 kuni 10 korda vähendab igast gaase, usun et selle aine põlemisel tekib igast muid huvitavaid gaase.
Tegemist on ainult minu arvamusega, ootan vastukommentaare:)
Kummaline imerohi jah, mingi paar aastat tagasi oli neil üheks suureks lubaduseks siis : taastab kulunud detailide esialgse kuju ... . Ei kujuta ette, kuidas küll, lased mootori ribadeks, tilgutad peale, ja natukese aja pärast uus mootor olemas. Ise sellistesse imerohtudesse ei usu, kõlab nagu teleturu kaup. Eks tal mingi mõju kindlasti on, aga kas just selline, nagu lubatakse ...
Xado oli algselt mõeldud kulunud relvatorude taastamiseks (ukrainlaste väljamõeldis) ja seal ta võis toimida tõesti, ega ta iga asja taastamiseks ka ei sobi ja avariilise kulumise korral ammugi mitte. Parima tulemuse pidi andma silindriliste pindade korral ja siis kui detaili esialgne pind on tuvastatav (servad, ääred alles, kulumis- või sööbimiskoht keskel mille ära täidab). Igasuguse teleturu kraamiga võrrelda ei saa siiski, tundub olevat kraad tõsisem kraam. Naabrimees tegi sellega vana muruniiduki silindri igatahes korda, kompressioon taastus ja suitsemine kadus ära aga imesid ikka ei maksa loota, asja tuleks kaine mõistusega võtta.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
See minu jaoks ainus teleturu laadne reklaam, mis tõele vastab. Tegi minu vanakese mootori ühtlaseks ja vaikseks, ning ka mitmel kolleegil sama. Tegelikult üks kolleeg soovitaski seda, kes ise seda jube varem kasutanud.
Skeptikutel soovitan proovida. Kaotada pole midagi peale eelarvamuse. Siiani oma tutvusringkonnast pole keegi negatiivset tagasissidet selle kohta andnud.
Proovimine sügavalt vabatahtlik - lihtsalt andsin teada, et see mõjus