Avastasin täna kapoti alla pilku visates, et miskit lekib. Kuna enda teadmised mootorist pole just kiita, siis äkki keegi oskab mind pildi põhjal valgustada, et millega tegu.
Tekkinud see nüüd üsna hiljuti, suuremate miinustega.
[Muudetud: 20-1-2010 lepik]
Natuke on sel roolivõimu õli. Vaata kas on normis. Allpool paistab lume sulamissest tekkinud vesi olema. Rolivõimu paagi torud võiks üle vaadata kuid ega erilist pühjust muretsemiseks pole kui õli normis.
Viskasin pilgu sinna paaki, tase oli ikka väga madal. Nendel paagist väljuvatel voolikutel oli silmaga järge ajades allpool paar üleminekut, mis klambriga kinni tõmmatud ja ka need paistsid kergelt õlised olevat.
Ega sel muud polehi tega kui kõik need ühendused lahti võtta ära pesta ja vajadusel klambreid ve voolikuid vahetada või pingutada või kui pikkust jätkud toru otsast jupp maha lõigata.
Eks tuleb need üle käia jah, aga seniks peab midagi sinna paaki kallama. Uurisin foorumitest ja oli mitmeid seisukohti, et sinna käib ainult esinduses müüdav originaalõli(G 002 000), roheline roolivõimuõli(LHM) ja kolmandad väitsid et ainult punane õli (ATF). Osad soovitavad ikka vana välja, pesu ja uus sisse. Kui olen kindlaks teinud, mis värvi ollus praegu sees on, võin siis juurde osta/valada midagi või aitab siin ikka kogu mahla vahetus?
lepik kirjutas:Eks tuleb need üle käia jah, aga seniks peab midagi sinna paaki kallama. Uurisin foorumitest ja oli mitmeid seisukohti, et sinna käib ainult esinduses müüdav originaalõli(G 002 000), roheline roolivõimuõli(LHM) ja kolmandad väitsid et ainult punane õli (ATF). Osad soovitavad ikka vana välja, pesu ja uus sisse. Kui olen kindlaks teinud, mis värvi ollus praegu sees on, võin siis juurde osta/valada midagi või aitab siin ikka kogu mahla vahetus?
Mis esinduses ?
Igas autopoes on mineraal õli müüa mis sobibki volkaritele ja enamik sakslastele ja punast ei tohigi volkaritele panna!!!!
lepik kirjutas:Eks tuleb need üle käia jah, aga seniks peab midagi sinna paaki kallama. Uurisin foorumitest ja oli mitmeid seisukohti, et sinna käib ainult esinduses müüdav originaalõli(G 002 000), roheline roolivõimuõli(LHM) ja kolmandad väitsid et ainult punane õli (ATF). Osad soovitavad ikka vana välja, pesu ja uus sisse. Kui olen kindlaks teinud, mis värvi ollus praegu sees on, võin siis juurde osta/valada midagi või aitab siin ikka kogu mahla vahetus?
Mis esinduses ?
Igas autopoes on mineraal õli müüa mis sobibki volkaritele ja enamik sakslastele ja punast ei tohigi volkaritele panna!!!!
Ei oska esinduse värki kommenteerida, lihtsalt auto24 foorumis jooksis see mitmes teemas läbi. Ise arvan ka autopoest abi leidvat, aga kuna ma ei tea, mis seal praegu täpselt sees on, siis kas võin suvalist rohelist roolivõimule sobivat õli peale valada või tuleb õlivahetus teha?
Sama peaks kehtima ka roolivõimu kohta kuid öeldud on niimoodi: Õlide kokkusegamine on siiski teepealt ära saamise variant [VW Bot: "Keel korda!"], edaspidi peaks ikka sees olema ainult ühte marki õli.
lepik kirjutas:Ei oska esinduse värki kommenteerida, lihtsalt auto24 foorumis jooksis see mitmes teemas läbi. Ise arvan ka autopoest abi leidvat, aga kuna ma ei tea, mis seal praegu täpselt sees on, siis kas võin suvalist rohelist roolivõimule sobivat õli peale valada või tuleb õlivahetus teha?
Kui vedeliku värv on tuvastatav siis lisad kas G-spets. orig. vedelikku või kui on roheline siis LHM. Kui värvus pole tuvastatav siis on soovitav rooliõli vahetus teha, eelistatav ikka orig. õli aga midagi ei juhtu ka kui kasutad LHM.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..