Passat 97a tagaluuk jamab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
Passat 97a tagaluuk jamab
On siis selline probleem, et universaalkerega 97 aasta Passati taga luuk ei lähe alates esimestest külmadest enam mingil moel lukku. Ei lähe ta lukku võtmega ega puldist autot kinni pannes.
Äkki on kellegil sarnane probleem olnud ja oskab nõu anda.
Kas tuleb luuki seest poolt veidi lammutada ja mingit mehhanismi sulatada või timmida?
Äkki on kellegil sarnane probleem olnud ja oskab nõu anda.
Kas tuleb luuki seest poolt veidi lammutada ja mingit mehhanismi sulatada või timmida?
Arbuus driver since 2010
-
- Huviline
- Auto: a6 3.0q
Mul oli tõmberelee nii kinni kui kinni, sai lahti võetud ja ära puhastatud-määritud, nüüd toimib. Ofc esimese asjana seestpoolt kate maha ja vaata kas vooluimpulss üldse peale tuleb, kui ei tule siis on kaitse või juhe puruks vms.. kui vool tuleb siis on see tõmberelee. Kui ise hakkama ei saa siis võin näpuga näidata kes mul korda tegi.
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: a6 3.0q
Kõigepealt tester. Kui vool tuleb lülitades siis on see tõmbekas kinni seal jäänd, seest shtane, see tuli sealt mingi nipiga ära, mingi klamber oli kuskil.. Veidi igatahes mõistatasime enne kui kätte saime.. Või siis on üldse maha põlend, siis on seda junni uut vaja.
Võti ei aita selles mõttes et võti lülitab minu teada elektrooniliselt ikkagi lukku.
[Muudetud: 21-1-2010 rat_013]
Võti ei aita selles mõttes et võti lülitab minu teada elektrooniliselt ikkagi lukku.
[Muudetud: 21-1-2010 rat_013]
-
- Huviline
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Sobra nats otsingus, paar nädalat tagasi sai seda viga siin lahatud, pildid ja puha...
edit: http://foorum.vwklubi.ee/viewthread.php" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid455182
[Muudetud: 22-1-2010 jussike]
edit: http://foorum.vwklubi.ee/viewthread.php" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid455182
[Muudetud: 22-1-2010 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....