ABI kiirelt vaja, Keskluku pult ei tööta.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat
ABI kiirelt vaja, Keskluku pult ei tööta.
Tervist, juhtus siin paar päeva tagasi selline aps ,et varastati auto võtmed ära kogu jamaga. Võtsin kasutusele tagavara võtme ning see ei teinud uksi enam lahti puldist vaid pidin ise keerama. Vahetasin küll patareid ära ning panin samamoodi patareid sisse kui ennem välja võtsin. Punane tuli vilgub kui vajutan nuppu. Autoks on Passat 97a. Kas oleks võimalik seda kusagil lasta vaadata ja parandada?
Teine küsimus oleks selles ,et kas mul oleks võimalik kuidagi ära "kodeerida" võti ,et võtmega mis ära varastati sisse ei saada?
Aitäh, loodan ,et saate segasest jutust aru.
Teine küsimus oleks selles ,et kas mul oleks võimalik kuidagi ära "kodeerida" võti ,et võtmega mis ära varastati sisse ei saada?
Aitäh, loodan ,et saate segasest jutust aru.
-
- Huviline
- Telefon: 5kolm423753
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 122 korda
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
mida sa sellest kesklukust sünkroniseerid? Mulle tuleb küll kohe mõttesse, et peaks nagu vist lukud lausa välja vahetama, sest varastatud võtmed sobivad lukuauku ikka ju:rolleyes: Iseasi, kui nad varastati lihtsalt koos muude asjadega ja võtmed juhtusid koos nende asjadega olema ja vargal ei tule pähe või ei ole kavatsust su autosse sisse saada. Ma ei tea mis aasta masin sul on, et tekib ka võimalus et sovitakse varastada.arvan, et tuleks ka immo ümber programmeerida, et varastatud võtmetega olev immo kiip ei toimiks.IguanaDuet kirjutas:Kus kohas ma seda Tartus saaksin teha?miilits kirjutas:mine proovi sünkroniseerida ennekasutamist

muidugi võid ka jääda lootma hea õnne peale ja ainult võtme kesklukuga sünroniseerida ning muu jama peale mitte raha kulutada
[Muudetud: 22-1-2010 copilot]
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
Asjad varastati koos rahakoti jne asjadega. Ei usu ,et varas üldse peaks teadma mis auto mul on jne kuna koht kus varastati oli auto ikka kõvad km eemal.copilot kirjutas:mida sa sellest kesklukust sünkroniseerid? Mulle tuleb küll kohe mõttesse, et peaks nagu vist lukud lausa välja vahetama, sest varastatud võtmed sobivad lukuauku ikka ju:rolleyes: Iseasi, kui nad varastati lihtsalt koos muude asjadega ja võtmed juhtusid koos nende asjadega olema ja vargal ei tule pähe või ei ole kavatsust su autosse sisse saada. Ma ei tea mis aasta masin sul on, et tekib ka võimalus et sovitakse varastada.arvan, et tuleks ka immo ümber programmeerida, et varastatud võtmetega olev immo kiip ei toimiks.IguanaDuet kirjutas:Kus kohas ma seda Tartus saaksin teha?miilits kirjutas:mine proovi sünkroniseerida ennekasutamist
muidugi võid ka jääda lootma hea õnne peale ja ainult võtme kesklukuga sünroniseerida ning muu jama peale mitte raha kulutada
[Muudetud: 22-1-2010 copilot]
Copilot mul ei ole immot. Kuskohas igastahes saaks siis sünkroniseerida ? Poleks ka paha teada kust saaks infi lukkude vahatamise kohta ja kui kõvasti see maksma võiks minna?
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Nuh jah, kui niimoodi varastati siis küll suure tõenäosusega jääb auto puutumatta.
Aga mis aasta passat sul on? kui sa süüte sisse keerad, kas armatuuris lööb korra põlema kollane võtme kujuline märk?
Kui inglise keelt oskad, saad immode ja nende põlvkondade kohta infi sellelt LINGILTI!
[Muudetud: 23-1-2010 copilot]
Aga mis aasta passat sul on? kui sa süüte sisse keerad, kas armatuuris lööb korra põlema kollane võtme kujuline märk?
Kui inglise keelt oskad, saad immode ja nende põlvkondade kohta infi sellelt LINGILTI!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
97 a passatil on tehase immo, mis tuleks peale sellist juhtmit igal juhul ümber progeda, eriti veel kui varastati koos dokumentidega. Usu mind vargad teavad sinust rohkem, kui sa isegi.
Progeda saab vabalt esinduses, isegi Tartus on selline maja olemas minu teada.
Edit: ümerprogemine esinduses on kordades odavam, kui hakata uut või sama autot (varaste käest tagasi) ostma.
[Muudetud: 23-1-2010 jussike]
Edit: ümerprogemine esinduses on kordades odavam, kui hakata uut või sama autot (varaste käest tagasi) ostma.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
jah, nõustun jussikesega, et peaks olema peal tehaseimmo ja selle kiip võtme sees. Mina muidugi südamerahuks laseks ümber progreda selle immo, mõistlik oleks ka uued lukud, kuid see läheks vist üpris kalliks. Ja ainuüksi võtme tuttavaks tegemine autole, sellest pole kasu, jah saad mugavamalt nuppu vajutades uksed lahti, aga seda saab teha ka inimene kel su auto võtmed ja samamoodi saab ta ka su auto rahulikult ilma suuremat tähelepanu endale tõmbamata käivitada ning minema sellega sõita! Või siis su autost varastada midagi ilma et peaks klaasi lõhkuma ja sellega signalisatsiooni üürgama panna ning endale tähelepanu tõmmata...hetkel saaks ta seda teha rahulikult, kui ta su autot peaks teadama või leidma ja kõike seda selle nimelgi, et saaks osta sulle kuulunud kraami müügist saadud raha eest mõnesaja kroonine doos ning hõljuda maa ja teava vahel!jussike kirjutas:97 a passatil on tehase immo, mis tuleks peale sellist juhtmit igal juhul ümber progeda, eriti veel kui varastati koos dokumentidega. Usu mind vargad teavad sinust rohkem, kui sa isegi.
-
- Huviline
-
- Huviline
-
- Huviline
passatile on võimalik signa pult ka käsitsi selgeks teha aga see eeldab et sul on vähemalt 2 võtit
aga soovitan siiski esindusse minna ja uurida immo üle lugemist kuna selle aasta masinatel on immao nagunii tulega armatuuris v ei aga olemas ta on
ja se patarei vahetusel ära tulnud tüki kohta nii palju et kui sul selline pult mis võtmega koos (kokku keeratav võti siis)
heal juhul oli se väike tükk see mis 2 võtme poolt omavahel koos hoiab lukusti või nii
halvemal uhul on se immo kivi mis sealt välja pudenes
aga soovitan siiski esindusse minna ja uurida immo üle lugemist kuna selle aasta masinatel on immao nagunii tulega armatuuris v ei aga olemas ta on
ja se patarei vahetusel ära tulnud tüki kohta nii palju et kui sul selline pult mis võtmega koos (kokku keeratav võti siis)
heal juhul oli se väike tükk see mis 2 võtme poolt omavahel koos hoiab lukusti või nii
Don't drive faster than your quardian angel can fly
-
- Huviline
EI ole kokku keeratav võti ning mul on olemas 2 võtit. Üks on puldiga ja teine täitsa plank võti. Homme lähen käin esinduses ja vaatan mis nad mulle räägivad.smartboy kirjutas:passatile on võimalik signa pult ka käsitsi selgeks teha aga see eeldab et sul on vähemalt 2 võtit
-
- Huviline
Käisin esinduses ära ja võtme kodeerimine maksis 140kr. Kahjuks ei saadud pulti korda teha kuna nagu nemad ütlesid : " Puldi tööaeg on otsas". Nii ,et kui kellegil peaks Olema selline pult üleliia siis võtke ühendust. Öeldi ,et pulti saab ilusti ümber programeerida ning võtmega ühilduda. See on ju selline võti ,et puldi saab küljest ära võtta. Loodan ,et saite mu jutust aru.
-
- Huviline
Leidsin ka selle kohta pildi : PILT puldist.
Oleksin nõus ära ostma kui pult ikka töötab, esinduses lihtsalt programeeritakse minu auto peale ümber.
Oleksin nõus ära ostma kui pult ikka töötab, esinduses lihtsalt programeeritakse minu auto peale ümber.
-
- Uustulnuk
- Telefon: 53359562
- Auto: Passat 1.8t
Re: ABI kiirelt vaja, Keskluku pult ei tööta.
Kui mul on ka 2 võtit (passatil), siis kuidas oelks võimalik need omavahel ühildada, üks töötb teine mitte.
-
- Huviline
kas oled mitte töötava võtme puhul kindel et paratei tühi pole? kas ei tööta ainult keskluku maha võtmine v ei saa sellega ka autot käima panna ehk ei võta maha ka immot?Sirley kirjutas:Kui mul on ka 2 võtit (passatil), siis kuidas oelks võimalik need omavahel ühildada, üks töötb teine mitte.
-
- Uustulnuk
- Telefon: 53359562
- Auto: Passat 1.8t
Patarei vahetasin ära sellel mis ei tööta, sellepärast arvatavasti ongi, et kustus ära mälu. Aga autot käima pole proovinud sellega panna, aga kesklukku ja signat ei võta kindlasti maha.copilot kirjutas:kas oled mitte töötava võtme puhul kindel et paratei tühi pole? kas ei tööta ainult keskluku maha võtmine v ei saa sellega ka autot käima panna ehk ei võta maha ka immot?Sirley kirjutas:Kui mul on ka 2 võtit (passatil), siis kuidas oelks võimalik need omavahel ühildada, üks töötb teine mitte.
-
- Huviline
immo mälu vist ei tohiks kustutuda, aga protseduur peaks olema selline(ei viitsinud tõlkida, vast saad aru?):Sirley kirjutas:Patarei vahetasin ära sellel mis ei tööta, sellepärast arvatavasti ongi, et kustus ära mälu. Aga autot käima pole proovinud sellega panna, aga kesklukku ja signat ei võta kindlasti maha.copilot kirjutas:kas oled mitte töötava võtme puhul kindel et paratei tühi pole? kas ei tööta ainult keskluku maha võtmine v ei saa sellega ka autot käima panna ehk ei võta maha ka immot?Sirley kirjutas:Kui mul on ka 2 võtit (passatil), siis kuidas oelks võimalik need omavahel ühildada, üks töötb teine mitte.
1. Place your first key into the ignition and turn to the second notch (do not start the car)
2. Now close the door and place your second key into the handle lock
3. Turn the key to the lock position and let it spring back to the central position.
4. Hold down the Lock button on your new remote, you may hear a bleep from the car
5. Now unlock the car using the key in the barrel and remove, then take your first key out of the ignition
6. Close the door
7. Your remote should now be coded
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Puust ja punaseks:
http://www.youtube.com/watch?v=83Co22N70Gw" onclick="window.open(this.href);return false;
Endal mul olid mõlemal puldil batareid läbi, seega see protseduur ei toiminud, sest vähemalt üks võti peab täielikult toimima, et teist tööle panna. Seega mina pidin asja VAG-COM'iga tegema, sellega saab võtmeid üksikuna ka kodeerida. Protseduur iseenesest väga lihtne kui kaabel ja arvuti olemas.
http://www.youtube.com/watch?v=83Co22N70Gw" onclick="window.open(this.href);return false;
Endal mul olid mõlemal puldil batareid läbi, seega see protseduur ei toiminud, sest vähemalt üks võti peab täielikult toimima, et teist tööle panna. Seega mina pidin asja VAG-COM'iga tegema, sellega saab võtmeid üksikuna ka kodeerida. Protseduur iseenesest väga lihtne kui kaabel ja arvuti olemas.
Tere,
Mul selline mure, et vahetasin ka puldi patareid (ilmselgelt võhiklikkusest ei oodanud, et sellest mingi mure peaks tekkima). Mul üksainuks pult ja firma Cobra valvesüsteem. Autosse sisse enam ei saa- ei puldiga ega võtmega (ilmselt uus süütelükk pandud).
Kas keegi oskab aidata hea nõuga? Tänud
Procedure to program it:
-------------------------------------------------------------------
REMOTE KEY FOB - PROGRAMMING - USE WHEN ADDING A NEW REMOTE INTO THE SYSTEM
IGNITION MUST BE ON AND THE ALARM OFF
STEP 1 – PREPARING ALL REMOTE KEY FOBS - ALL FOBS MUST BE DONE SIMULTANEOUSLY
Press and hold both buttons on remote until the LED stops flashing (about 10 seconds).
Do this for all remotes to be programmed
The LED on the remote should stay on until after programming.
STEP 2 – ENTER PIN
1) Turn ignition ON and OFF 3 times within 5 seconds.
2) Security LED will blink once indicating that the security code can now be entered.
3) Enter security code as follows:
.... a) Turn ignition ON & count number of blinks representing 1ST digit of code then turn ignition OFF.
.... b) Repeat for 2nd digit.
.... c) Repeat for 3rd digit.
.... d) Repeat for 4th digit.
4) Turn ignition ON and LED will come on permanently if correct code has been entered
STEP 3 – COMPLETE THE REMOTE KEY FOB PROCEDURE
1) Press and hold the large button on one of the remotes until the security LED light in the tachometer goes out then comes back on.
2) Do this for each remaining remote
3) Turn off the ignition and check each remote for the correct operation.
siin õpetus, aga kust ma leian selle turvakoodi mida sisestada?
Mul selline mure, et vahetasin ka puldi patareid (ilmselgelt võhiklikkusest ei oodanud, et sellest mingi mure peaks tekkima). Mul üksainuks pult ja firma Cobra valvesüsteem. Autosse sisse enam ei saa- ei puldiga ega võtmega (ilmselt uus süütelükk pandud).
Kas keegi oskab aidata hea nõuga? Tänud
Procedure to program it:
-------------------------------------------------------------------
REMOTE KEY FOB - PROGRAMMING - USE WHEN ADDING A NEW REMOTE INTO THE SYSTEM
IGNITION MUST BE ON AND THE ALARM OFF
STEP 1 – PREPARING ALL REMOTE KEY FOBS - ALL FOBS MUST BE DONE SIMULTANEOUSLY
Press and hold both buttons on remote until the LED stops flashing (about 10 seconds).
Do this for all remotes to be programmed
The LED on the remote should stay on until after programming.
STEP 2 – ENTER PIN
1) Turn ignition ON and OFF 3 times within 5 seconds.
2) Security LED will blink once indicating that the security code can now be entered.
3) Enter security code as follows:
.... a) Turn ignition ON & count number of blinks representing 1ST digit of code then turn ignition OFF.
.... b) Repeat for 2nd digit.
.... c) Repeat for 3rd digit.
.... d) Repeat for 4th digit.
4) Turn ignition ON and LED will come on permanently if correct code has been entered
STEP 3 – COMPLETE THE REMOTE KEY FOB PROCEDURE
1) Press and hold the large button on one of the remotes until the security LED light in the tachometer goes out then comes back on.
2) Do this for each remaining remote
3) Turn off the ignition and check each remote for the correct operation.
siin õpetus, aga kust ma leian selle turvakoodi mida sisestada?
Viimati muutis jumbo, 13 Sept 2010, 17:58, muudetud 3 korda kokku.
Sorry, et trügin teise teemasse, kuid endal ees aku vahetus. Autol on tehase kesklukk + fighter signa. Kuidas toimida aku vahetamisel. Signa maha, aku maha, uus aku peale ja kõik ? Või peab hakkama seadistama midagi ?
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Lisaks pandud signadega enamasti ei tohiks jah probleemi olla. Mõni tõesti peab meeles, et kui valves olekus võeti aku maha, siis uuesti akuklemmi peale pannes kisab edasi, aga siis puldilevajutus ja on vait. Enamus ei pea isegi seda meeles. Kui mingil põhjusel peakski signa oma puldid ära unustama, siis saab ju uuesti siduda ka. Ega Figterile pulti pole juurde vajaTimpz kirjutas:Sorry, et trügin teise teemasse, kuid endal ees aku vahetus. Autol on tehase kesklukk + fighter signa. Kuidas toimida aku vahetamisel. Signa maha, aku maha, uus aku peale ja kõik ? Või peab hakkama seadistama midagi ?

Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335