Passat B4 istmesoojendus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53016625
- Auto: vw passat 1,9tdi 95a,vw golf3 1,9d
Passat B4 istmesoojendus?
kas on v?imalik kuidagi istmesoojendust korda teha .vool tuleb istme all olevasse releese sest kui soojenduse sisse l?litad teeb relee pl?ksu,iste aga soojaks ei l?he :(:(
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 02:04, muudetud 1 kord kokku.
releega juhitakse suuremaid voolusid. see kui relee kl?psib ei t?henda veel et istmete k?tmiseks ette n?htud vool sealt l?bi k?ib. kindlasti on olemas nendel asjadel kaitsmeblokis kaitse, vaata kas see terve on.
Kindlasti on istme all ka pistik mille saad lahti v?tta ja proovida kas sinna vool j?uab.
Kindlasti on istme all ka pistik mille saad lahti v?tta ja proovida kas sinna vool j?uab.
-
- Huviline
On m??a eraldi istmesoendusi, paned istme alla, juhtmed viid akule, kogu moos.Algselt postitas: laving
Mul mure istmesoojendustega - mul pole neid, aga tahaks. Sooja maa auto, mis teha. Igatahes oles huvi saada istmesoojendusi, kas oskate n?u anda, et mida selleks tegema peab, mida ostma ja palju v?ib selline l?bu maksma minna?
infoks veel, et istmete alla l?hevad mingid juhtmed.
Minu m?letamist m??da tk 400.-
M?ned lingid:
http://www.automaailm.ee/index.php?lang" onclick="window.open(this.href);return false; ... ct_id=1236
http://www.automaailm.ee/index.php?lang" onclick="window.open(this.href);return false; ... ct_id=2598
[Muudetud: 4-1-2007 Neegripoiss]
Ise olen ostnud teistsugused istmesoojenduse elemendid, kuigi paigaldamata need alles. K?ivad polstri alla nagu originaalidki. V?i lihtsam on muidugi istmekatted paigaldada ja siis nende alla need soojenduselemendid panna.
Hetkel ei tule m??jat meelde, kuid hind j?i neil ca 700 tk juurde.
Hetkel ei tule m??jat meelde, kuid hind j?i neil ca 700 tk juurde.
Eurotrakats põka põka...
-
- Klubiline
- Telefon: 55558855
- Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Kuna uuematel autodel vw puhul k?ib istme kate lihtsalt ?ra. Siis saab need ka sinu autol minu info kohaselt ise paigaldada, juhtmete vedu tuleb lasta kusagil teha kardan kui endal m?istus peale ei hakka. Usun et ka kasutatud l?litid saab armatuuri m?sitliku hinna eest. ?kki ka kasutatud juhtmestiku leiab keegi uuri 

Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.
Nendel originaaljuhtmetel vast miskeid sisseehitatud releesid ei ole. V?i on?Algselt postitas: samzik
Kuna uuematel autodel vw puhul k?ib istme kate lihtsalt ?ra. Siis saab need ka sinu autol minu info kohaselt ise paigaldada, juhtmete vedu tuleb lasta kusagil teha kardan kui endal m?istus peale ei hakka. Usun et ka kasutatud l?litid saab armatuuri m?sitliku hinna eest. ?kki ka kasutatud juhtmestiku leiab keegi uuri![]()
Sest need nn B-osa istmesoojenduselemendid on tavaliselt p?him?ttel, et kas sees v?i v?ljas ning ei ole temperatuuri v?imalik reguleerida astmeliselt.
Kas keegi seda istmekatet lammutanud ka muidu? Et oskaks t?psemalt r??kida-juhendada, et mis ja kuidas. Ma olen seda istet vaatanud, siis k?ll ei tundunud, et v?ga lihtne oleks see asi olnud :s
[Muudetud: 5-1-2007 resnick]
Eurotrakats põka põka...
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.8T 02.a
- Kontakt:
Kindlasti on v?imalik ka reguleerida, s?ltub originaall?litist ja kasutatavast skeemist (b5-l peaks l?litis koos olema kontrollmoodul ja relee , seega vaid termotakisti tuleks istmesse panna ja juhtmed).Algselt postitas: resnick
Nendel originaaljuhtmetel vast miskeid sisseehitatud releesid ei ole. V?i on?
Sest need nn B-osa istmesoojenduselemendid on tavaliselt p?him?ttel, et kas sees v?i v?ljas ning ei ole temperatuuri v?imalik reguleerida astmeliselt.
Kas keegi seda istmekatet lammutanud ka muidu? Et oskaks t?psemalt r??kida-juhendada, et mis ja kuidas. Ma olen seda istet vaatanud, siis k?ll ei tundunud, et v?ga lihtne oleks see asi olnud :s
[Muudetud: 5-1-2007 resnick]
Istmekatte lammutamisest venet oskajale http://passat-b5.ru/index.php?option=co ... &Itemid=57
Lammutusest vaevalt korras eraldi elemente leiaks, osta terve iste on vist suht m?ttetu.
[Muudetud: 5-1-2007 tiitk]
Remotisin just enda golfil istmesoojendust. Katted k?ivad maha lihtsalt-kui v?tta iste maha ja pisut pead vaevata, k?ll siis ?nnestub. Seljatoe ja alumise padja elemendid on ?hedatud j?rjest. Tavaliselt on katki alumine osa. Kuna mul ei ole tina roostevaba jaoks, siis olen keeranud roostvabast plekist torujupi ja sellega juhtmed kokku vajutanud. ?hendusele olen polstrisse augu l?iganud ja ta sinna ?ra peitnud. Elemedid olen polstri k?lge liiminud momendiga ja kui pealmine kiht on l?bi kulunud (juhe paistab), siis liiminud peale ?hukese tugeva riide.