K: G4 võtmes olev pult ei tööta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Audi A6 Quattro 2,5 TDI
K: G4 võtmes olev pult ei tööta
Seoses külmadega nüüd järgmine jama: hakkasin hommikul autot käima panema ja aku enam vedada ei jõudnud. Peale seda käivitamisest loobumist ei toiminud enam võtmes olev pult, mis sulges/avas uksed ning ei toimi ka nüüd, kui sai akule uuesti eluvaimu tagasi.
Milles võib viga olla?
Milles võib viga olla?
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
-
- Huviline
- Auto: A5
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Endal oli juhtum:
Komfortploki vahetus, kuid 1 võti jäi koju maha. Pikka aega siis toimis vaid 1 pult, kui vaja signa maha-peale rakendada. Teine võti lihtsalt käivitas auto.
Abiks on siin jah kas esindus või mõni tuttav kellel vag-com olemas ja ka avstav tarkvara, et puldile kood selgeks õpetada. Mul igatahes nüüd mõlemad puldid toimivad nupust, üldiselt läks selle peale umbes 3 minutit
Komfortploki vahetus, kuid 1 võti jäi koju maha. Pikka aega siis toimis vaid 1 pult, kui vaja signa maha-peale rakendada. Teine võti lihtsalt käivitas auto.
Abiks on siin jah kas esindus või mõni tuttav kellel vag-com olemas ja ka avstav tarkvara, et puldile kood selgeks õpetada. Mul igatahes nüüd mõlemad puldid toimivad nupust, üldiselt läks selle peale umbes 3 minutit
Miks toita esinduse rasvalõugu, kui saab ise selle protseduuri minutiga tehtud.
Pole siin mingit vag-com-i. vaja
Kui on olemas 2 võtit ja juhiukse lukk töötab siis on asi lihtne.
Protseduur järgmine:vaata siia
Huvitav värk, mul läks veel lihtsamalt.. Teist võtit mul üldse pole. Lihtsalt lükkasin võtme juhiukseluku sisse, keerasin võtit päripäeva ja vajutasin avamisnuppu. Kogu muusika, siiamaani toimib. Algul sai helistatud Saksa Autosse, need ütsid et jajaa, sõida linna, mis sest et auto karjub (signa mul maha ei lähe ust lahti keerates), me võtame su vahele ja teeme poole hinnaga ära
Õnneks sain ühelt Rapla külaelektrikult abi 

vanasti olin insche
-
- Huviline
- Auto: VW Passat
-
- Huviline
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: Audi A6 Quattro 2,5 TDI
Pole kahjuks 2 võtit ja Indrek'u välja pakutud variant ka ei toimi. Peab ikkagi esinduse tee jalge alla võtma.ylbik kirjutas:Miks toita esinduse rasvalõugu, kui saab ise selle protseduuri minutiga tehtud.
- snakey
- Veteran
- Telefon: +372 53 4II 937
- Auto: Passat B8.5 Var. 4Motion Black Edition
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 15 korda
- Kontakt:
to janno25- pole sul siis kedagi seal pärnus kellel vag com'i kaabel oleks, lase tal pult uuesti arvuti abil sisse õpetada.Janno25 kirjutas:Pole kahjuks 2 võtit ja Indrek'u välja pakutud variant ka ei toimi. Peab ikkagi esinduse tee jalge alla võtma.ylbik kirjutas:Miks toita esinduse rasvalõugu, kui saab ise selle protseduuri minutiga tehtud.
Küsi, küsi julgelt +372 53 4II 937