Probleem Passat B4 juhiuksega?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53814821
- Auto: Passat b5.5 1.9tdi, Audi 200 treser 10VTQ
Probleem Passat B4 juhiuksega?
tere: passatiga probleem, juhiuksel murdus seesmise lingi tross pooleks aga parandasin selle ära, kõik töötas kuni panin ukse juhiukse lukuavast lukku, kesklukk läks peale, kõik uksed olid lukus aga avastasin, et juhiukse nupp ei läinud alla aga uks oli lukus, keerasin uksed uuesti kesklukust lahti aga juhiuks enam lahti ei tule ja kummalisel kombel kui ma jeblasin selle lukuga seal siis ühel hetkel kesklukku lahti keerates lasi auto akna ka millegipärast alla.
uksenuppu alla vajutades ei taha nupp hästi alla minna
keegi ei oska öelda mis värk on või kuidas ust lahti saada?
nüüd selgus uus jama, paremal tagumisel uksel vahetasin luku ära kuna oli katki, kõik töötas ilusti oli timm ja siis kui ma uksed kesklukust lukku panin siis samuti nupp alla ei läinud ja uks enam lahti ei tule, mis värk on, kas mingi elektriline jama või milles asi?
[Muudetud: 21-1-2010 85GTI]
uksenuppu alla vajutades ei taha nupp hästi alla minna
keegi ei oska öelda mis värk on või kuidas ust lahti saada?
nüüd selgus uus jama, paremal tagumisel uksel vahetasin luku ära kuna oli katki, kõik töötas ilusti oli timm ja siis kui ma uksed kesklukust lukku panin siis samuti nupp alla ei läinud ja uks enam lahti ei tule, mis värk on, kas mingi elektriline jama või milles asi?
[Muudetud: 21-1-2010 85GTI]
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 02:00, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 123456
- Auto: vw2.5tdi
- Kontakt:
see aknad alla läxid on normaalne, kui luku asendit hoida lahti keeramis asendis paar seci siis peavadki aknad lahti minema ja kui kinnikeeramis asendis hoiad sis lähevad aknad ise kinni ka.
aga see et sul need nupud seal ei liigu on mehaaniline viga ma arvan kontrolli kuidas omal selle süsteemi seal kokku panid
aga see et sul need nupud seal ei liigu on mehaaniline viga ma arvan kontrolli kuidas omal selle süsteemi seal kokku panid

-
- Huviline
juhiuksel võtsin ainult polstri maha ja keerasin sinna trossile konksu otsa, kõik töötas, uks käis kinni ja lahti aaga kui lukku panin siis enam lahti ei tule, nuppki alla ei lähe.
tagauksel vahetasin luku välja ja panin kõik kokku tagasi nagu oli, kõik töötas kuni ukse lukku panin, ukse nupp võtmest keerates alla ja üles ei lähe ja lahti ka ei tule, kui seest ukse linki tõmmata siis tõuseb nupp üles, seega peaks kõik õigesti olema ju aga lahti ei tule uks...
peaks minema autopesulasse, seal peaks auto sooja saama niipalju et kui uksed külmund siis tulevad lahti aga pärast on kõik uksed äkki kinni siis
aga kui ei tule siis ka lahti siis järgmine samm oleks vbolla diagnostikasse, äkki oskavad elektri poolepealt midagi öelda, kui siis ka ei saa abi ingel [VW Bot: "Keel korda!"] siis peab vist hakkama uksi lõhkuma
tagauksel vahetasin luku välja ja panin kõik kokku tagasi nagu oli, kõik töötas kuni ukse lukku panin, ukse nupp võtmest keerates alla ja üles ei lähe ja lahti ka ei tule, kui seest ukse linki tõmmata siis tõuseb nupp üles, seega peaks kõik õigesti olema ju aga lahti ei tule uks...
peaks minema autopesulasse, seal peaks auto sooja saama niipalju et kui uksed külmund siis tulevad lahti aga pärast on kõik uksed äkki kinni siis

aga kui ei tule siis ka lahti siis järgmine samm oleks vbolla diagnostikasse, äkki oskavad elektri poolepealt midagi öelda, kui siis ka ei saa abi ingel [VW Bot: "Keel korda!"] siis peab vist hakkama uksi lõhkuma

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Olen korduvalt maininud, et VAG Grupi autodel ei tohi luku avamis trosse pingule seada. Lukk ei lähe korralikult alg asendisse ja luku safe reziimis tekivadki probleemid.
Tõmba välis link pinge alla, näed trossi kinnitus otsa, lükka see ettevaatlikult sisse poole, veendu, et tross lingi külge jääks ja ongi kogu probleem lahendatud.
Tõmba välis link pinge alla, näed trossi kinnitus otsa, lükka see ettevaatlikult sisse poole, veendu, et tross lingi külge jääks ja ongi kogu probleem lahendatud.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
http://foorum.vwklubi.ee/viewthread.php" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid40256385GTI kirjutas:kus sa seda korduvalt maininud oled?
aga suur tänu ma lähen kohe ja proovin järgi.
http://foorum.vwklubi.ee/viewthread.php" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid365264
http://foorum.vwklubi.ee/viewthread.php" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid324440
......jne...
[Muudetud: 23-1-2010 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
mru kummaline, eile linnas sõitsin siis sõber lõgistas seestpoolt tagumist ust ja järsku tuli lahti
nüüd uks käib ilusti, eitea mis tal häda oli
juhiukse sain ka korda, see tross mille ma korda tegin jäi pingule, tõmbasin linki nüüd nii kõvasti, et tross jälle katki läks ja uks akkas jälle käima, pean aind uue trossi panema, paistab, et seekord ei pea akkama autot lõhkuma

juhiukse sain ka korda, see tross mille ma korda tegin jäi pingule, tõmbasin linki nüüd nii kõvasti, et tross jälle katki läks ja uks akkas jälle käima, pean aind uue trossi panema, paistab, et seekord ei pea akkama autot lõhkuma