Õli lahmab??
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58171382
- Auto: Passat 1.9tdi
Õli lahmab??
mure selline et masin seisis mitu päeva. nüüd panin käima ja siis avastasin et õli lahmab õlifiltri juurest ikka täiega. Mis seal ribadeks nüd lennata võis? kas pääsen ainult õlifiltri vahetusega või on seal läheduses veel mis võib laiali lennata?
passat 98a 1.8T
passat 98a 1.8T
-
- Huviline
eile enda B5 passatiga sama asi. olgugi et iga päev sõidus. 2 min käis ja õli tuli välja. minul oli õlifiltri tihend läbi selle külmaga ja kuna mul oli poolsünt varasema omaniku poolt sees siis see läks ka paksuks. pm tähendab see sulle siis õlivahetust. mina panin nüüd sisse täissündi sest see ei lähe ka nii paksuks.
teine variant võib olla ka õlirõhu anduri juurest. sel juhul ostad uue anduri millega saad kaasa uue tihendi.
aga kui sa ütlesid et filtri juurest, siis õli vahetama
teine variant võib olla ka õlirõhu anduri juurest. sel juhul ostad uue anduri millega saad kaasa uue tihendi.
aga kui sa ütlesid et filtri juurest, siis õli vahetama

-
- Huviline
käisin demonteerisin õlifiltri ära silmaga nähtavaid vigastusi ei tuvastanud
lähen rakvere vaatan kas saan uue filtri ja selle õlijahuti tihendi. eks siis pärast teatan kas sain tast asja või saadan kuusakokskisse minema.
ja tuulutus oli küll kenasti puhas...vähemalt töötama oleks pidanud.
[Muudetud: 28-1-2010 Kihlevere]
lähen rakvere vaatan kas saan uue filtri ja selle õlijahuti tihendi. eks siis pärast teatan kas sain tast asja või saadan kuusakokskisse minema.
-
- Huviline
- Auto: vw passat b5 1.8T 1998
Kihlevere kirjutas:käisin demonteerisin õlifiltri ära silmaga nähtavaid vigastusi ei tuvastanud
õlijahuti tihend jah arvatavasti võis minna,olin paar nädalat tagasi sama asjaga mures
-
- Huviline
vahetamine iseenesest imelihtne.
vaja läheb ainult 27 padrunist ja ristpeaga kruvikat,
essana kruvid paisupaagi maha. Siis pääseb paremini õlifiltrile ligi.
siis õlifilter eemaldada. ja siis seal samas õlifiltri all on mutikas mis tuleb eemaldada ja siis saab juba selle jahuti küljest ära tõmmata. mingeid voolikuid ei ole vaja lahti kitkuma hakata tuleb ilusti küljest ära. Ja siis ei ole muud kui vana tihend kruvikaga jupphaaval ära kangutada. Puhastada ja uus tihend asemele ja siis kokku tagasi lapata.
mul kulus selleks 10min. Kõige rohkem võttis aega sobiva võtme leidmine kuna ma ei viitsinud masinat üles tõsta ja ei näinud mis mõõtu mutikas on...katsetasin
vaja läheb ainult 27 padrunist ja ristpeaga kruvikat,
essana kruvid paisupaagi maha. Siis pääseb paremini õlifiltrile ligi.
siis õlifilter eemaldada. ja siis seal samas õlifiltri all on mutikas mis tuleb eemaldada ja siis saab juba selle jahuti küljest ära tõmmata. mingeid voolikuid ei ole vaja lahti kitkuma hakata tuleb ilusti küljest ära. Ja siis ei ole muud kui vana tihend kruvikaga jupphaaval ära kangutada. Puhastada ja uus tihend asemele ja siis kokku tagasi lapata.
mul kulus selleks 10min. Kõige rohkem võttis aega sobiva võtme leidmine kuna ma ei viitsinud masinat üles tõsta ja ei näinud mis mõõtu mutikas on...katsetasin