Probleem Golf3 tulelülitga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Probleem Golf3 tulelülitga
Probleem sellega et Golf3'l ei jää kaugatuled peale!
Milles probleem ja kuidas lahendada?
Milles probleem ja kuidas lahendada?
- highway2hell
- Klubiline
- Telefon: 5102926
- Auto: VW Passat b8, VW Polo mk1, VW Golf mk1
- Tänatud: 5 korda
Jutt on ju G3-est. Kui mina andsin foorumisse skeemi,mida ise olen pandnud autodele,pole kunagi olnud sellist probleemi. Veel kord ,et jutt on G3-est. Automaatne tulede lülitus tagab tulede süttimise kui mootor läheb käima,kaasa arvatud gabariidid nii ees,kui taga+ numbri tuled. Tulede ümber lülitus ei puutu skeemi.
Halleluuja, T6nis2 on rääkinud. Kullakallis T6nis2, kõik ei kasuta su skeemi. Ntx passat b3, millele olid svenssonid automaatsed tuled peale aretanud, neile sa ei avaldanud oma skeemi. Nemad tegid rumalalt. Ja sellepärast klubiline pppp jamaski, et täistuled ei jää peale. hiljem tuli ideele tulede nupust tuled põlema panna. Naba ei ole keskus, eksole?
-
- Huviline
- Telefon: 53 333 807
- Auto: Madallennuagregaat
- Kontakt:
Vat ei kujuta ette kui lahede skeemi sa kokku kritseldasid siia foorumisse, kuid ilmselt on vääriline avaldamiseks mõnes suures inseneriajakirjas. Ilmselt pole sa sõitnud autoga, millel on juba kasvõi näiteks tehase poolt paigaldatud automaatne lülitussüsteem, soovitan soojalt proovida. Samuti oleks sinu poolt ilmselt loogiline arvata, et kui sa kunagi kuskile netiavarustesse ühe väikse skeemikese panid, siis kõik eesti ja ka muu maailma autoelektrikud nüüd põlvitavad su ees ja vehivad su skeemide pealt maha teha. Pole mina veel näinud automaatlülitusega tulesid millel toimiksid täistuled kui tuledelüliti on OFF või siis 0 asendis. Põhim. võiksin ma ju täistuled otse akult ka vedada ja eeldada, et kõigil kohe nii on tehtud. Muide ma isiklikult leian, et ongi parem kui tulesid OFF asendist täistuledeks ümber lülitada ei saa. On märksa väiksem tõenäosus, et mõni kõrge IQ'ga insener sulle tänaval täistuledega päisel päeval näkku särab.
Puhka jalga ja siple vähem, Tõnis. Kestavad sinu närvid ka kauem.
Muidu olen ma rahulik inimene.
Tervitustega,
Kristjan
Puhka jalga ja siple vähem, Tõnis. Kestavad sinu närvid ka kauem.
Muidu olen ma rahulik inimene.
Tervitustega,
Kristjan