Golf 2 1.3 sureb välja
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 2 1.3 sureb välja
Mure selline et kui külmemad ilmad on siis mingi maa saab sõita golfiga ja üks hetk lihtsalt tühikäik kaob ära ja auto ei käin enam. käima läheb ilusti aga käib paar sekundit ja sureb uuesti välja, gaasi ei saa anda siis sureb kohe välja. sõita saan umbes 15km ja siis hakkab pihta. täna oli kolmas kord kui nii teeb, esimene kord ei hakanudki käima korralikult ja tuli minema vedada, auto seisis paar päeva ja kui sõitma hakkasin oli nagu kõik korras, teine kord läksin kooli ja kui parklasse olin jõudnud hakkas jamama, kuid peale tunde sõitis jälle ilusti ja täna hakkas ka jamama kuid kui peale tunde käima panin siis enam ei jäänud käima. mootor on 1.3 pritsung. ehk oskab keegi aidata?
[Muudetud: 19-1-2010 silvjorr]
[Muudetud: 19-1-2010 silvjorr]
-
- Huviline
- Telefon: 58505360
- Auto: Vw Golf mk2 Bmw e36 320 touring Bmw e12 520 Bmw e28 2.8t Audi 80 1.8 Audi 200 2.1t
Aju? Tean, et minu 1,3 karpal hakkas see ees vihmaveerennis olev Telefunken Elektoronik jamama. Pöördesse ei läinud ja paukus igatpidi.
MTW-Garage http://www.facebook.com/rkoneistus
Plokikaante portimine,klapitööd,plokikaante survestamine/sirgekslihv, silindrite hoonimine/puurimine,väntvõllide tasakaalustamine,sportnukkvõllid, jne.Tel.+358449880091
Plokikaante portimine,klapitööd,plokikaante survestamine/sirgekslihv, silindrite hoonimine/puurimine,väntvõllide tasakaalustamine,sportnukkvõllid, jne.Tel.+358449880091
Üldiselt on karpa mure see,et kui mootor soojeneb ja mootorisse kakutakse külma õhku, sis tekib nii suur temperatuuride vahe, et karpasse tekib jää sõna otseses mõttes.silvjorr kirjutas:märkasin seda ka et kui temperatuuri näidik on u keskel siis hakkab jamama.
Kontrolli üle, kas kollektori pealt sooja õhu võtmine toimib. Vaakumid korras, membraan terve.
See on esimene põhjus, mis jätab sind tee peale. Kui see süsteem korras, siis tuleb edasi uurida.
reede hommikul hakkasin kooli minema ja golf ei jäänud enam käima, laupäeval võtsin küünlad maha ja need olid väga tahmased, puhastasin ära ja panin tagasi. kui uuesti käivitada üritasin tegi ikka samamoodi, käis paar sekundit ja siis suri välja, võtsin siis õhulugejat juhtme tagant ja auto proovisn uuesti käima panna ja seekord jäigi käima. mootor soojenes natuke ja kui õhulugeja uuesti taha panin töötas normaalselt. et siis õhulugeja on lepingut lõpetamas?
-
- Huviline
- Auto: VW Transporter TDI, VW Amarok
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
valesti tead, on olemas 1.3 pritse ka täiestiHardiGTI kirjutas:Mis mootor siis sul on ? minu teda ,on kõik orginaal g2 1,3 mootorid karpa mootorid.
[Muudetud: 1-2-2010 aht]
Pukseerimishaagise rent http://pukseerimishaagis.webs.com/
Puksiirabi Tartus https://www.facebook.com/Treilamees/
Puksiirabi Tartus https://www.facebook.com/Treilamees/
-
- Huviline
- Auto: VW Golf III 1.9 TD
1.3 pritsung mootor täitsa olemas(Digijet Fuel Injecton). Enda masinal ka just samasugune jõuallikas. Probleemi kohta aga ütleks niipalju, et enda oma on sarnast nalja teinud aga mul ta lihtsalt minestas ära mingi hetk ja enam ei olnud lootust ka käima saada. Peale küünalde vahetust mul asi lahenes vähemalt. Sul võib aga olla et saab kuskilt lisaõhku juurde ja selle ei taha töötada. Proovi seda kontrollida. Võid ka SIIT tõmmata manuali ja sealt uurida ehk midagi tarka leiab. Endal ei ole praegu aega, et väga süveneda asja aga no loodab et midagi tarka seal ikka leidub selle kohta ka. Jõudu tööle 

If your car could travel at the speed of light, would your headlights work?
Autoks Vw Vento 2.0 85 kw 92. aasta. Samuti tekkinud analoogne probleem , aga mul ta päris välja ei sure, turtsub ja köhib koha peal. liikuma saamiseks tahab tavapärasest rohkem pöördeid saada pöördeid saada. asi sai alguses sellest et ta jäi seisma nädal pooleks, nüüd ei käivitunud, ka mul olid küünlad räigelt tahmased, vahetasin ära ja sõbra autolt voolu juurde andes käiasime käima , siis lõi ohtralt tahma tagant ja tundus olevat OK , aga võta näpust, ristmikel tühikäigul kõiguvad kuskil 900 pöörde juures ja auto väriseb nagu kohe kohe annaks otsad, kuid päris välja ei sure. tagant lööb vahel musta tahma välja. Käivitub normaalselt.
jahm üritasime arvutit ka taha saada´, aga salongist ei andud ühendust. ma pakun et äkki lambda [VW Bot: "Keel korda!"] andur läbi, sest täna sealt mõõtes tühikäigul ja sooja mootoriga oli 0.55-0.7 V vahel, suurema aja seisis seal 0.6 peal. kas see on normaalne?, arvatavasti on siis andur kutu ja sümptomid peaks klappima???
Re: Golf 2 1.3 sureb välja
viga ikka alles, proovisin teist õhulugejat aga teeb samamoodi ja kütust võtab ka kuidagi palju .
-
- Huviline
endal oli sama jama küljes enda 1.3 mootril.
Vaheta landa andur ära ja hakkab tööle.endal vahetasin ja töötab siiamaani hästi.
Vaheta landa andur ära ja hakkab tööle.endal vahetasin ja töötab siiamaani hästi.
Viimati muutis muumimehike, 18 Mär 2010, 16:29, muudetud 1 kord kokku.