Õlituli hakas põlema !
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Õlituli hakas põlema !
Tere,
Autoks siis 2.3V5 Vw Passat 2000a
mure selline at algul hakkas auto nagu vahele jätma ja siis suri välja ja õli tuli hakkas ka põlema, ootasin veidi u 15min ja sain uuesti käima ja nii umbes 3 korda kuni jõudisin koduni.
Milles võib probleem olla ma ise olen mõelnud et õlifilter umbes vms kuigi õli on normis ja vahetasin viimati 6000km tagasi ja koos filtriga muiudugi.
Äkki keegi oskab abi anda ja või kes võiks aidata
mure selline at algul hakkas auto nagu vahele jätma ja siis suri välja ja õli tuli hakkas ka põlema, ootasin veidi u 15min ja sain uuesti käima ja nii umbes 3 korda kuni jõudisin koduni.
Milles võib probleem olla ma ise olen mõelnud et õlifilter umbes vms kuigi õli on normis ja vahetasin viimati 6000km tagasi ja koos filtriga muiudugi.
Õli on normis!! ja see kui õlituli hakkab põlema siis tähendab ikkagi seda et õlirõhku pole.teritaja kirjutas:arusaamatuks jääb kas ikka õlitaset kontrollisid?
muidugi hakkab õlituli põlema, kui õli pole sees ja need sümptomid viitavad just sellele, äkki läks hästi ja ei ajanudki mootorit kotti....
ja mind just huvitab kas kellelgi on olnud ka probleeme õlirohuga ja kui siis millest se on tingitud.
Auto on ikka mingi min tase kus ta annab märku et õli on vähe ju mitte nii et hops tuli põlebja õli on 0 ikka on mingi varuga see määratud.
-
- Huviline
Mina ei ole nüüd minge spetsiaist seega ei oska seost tuua sellele aga nii öeldi Forsist!ounou kirjutas:Ja mis on sellel seost õlitulega?beto00 kirjutas:Nii nyyd siis sai diagnostis käidud ja selgus et väntvõlli andur, söefilter, ja üks küünla juhe ka veel lisaks.
Seega jupid tellitud ja kui kohal siis kiire vahetus ja jääb loota et rohkem mingeid üllatusi ei tuleks.
Eks tal ikka mingi seos on .
küünlajuhtmel on küll seos õlitulega.
juhe katki küünal ei saa voolu silinder ei tööta.
K: Kuhu läheb bensiin mis sisselaskest sinna silindrisse tuleb?
V: Karterisse.
K: Mis ta sel teeb?
V: Teeb õli vedelamaks ja tõstab õli taset
K: Ja kuidas see õlitulele mõjub?
V: Volkari mootor ei saa hakkama liiga vedela õliga. Sellest siin ennegi juttu olnud.
juhe katki küünal ei saa voolu silinder ei tööta.
K: Kuhu läheb bensiin mis sisselaskest sinna silindrisse tuleb?
V: Karterisse.
K: Mis ta sel teeb?
V: Teeb õli vedelamaks ja tõstab õli taset
K: Ja kuidas see õlitulele mõjub?
V: Volkari mootor ei saa hakkama liiga vedela õliga. Sellest siin ennegi juttu olnud.
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Armatuur ikka väga kõva asi. Seal ju metall tala ka seesnaaskel kirjutas:.Soovitati armatuurlaud ära vahetada,see pidi nõrk koht olema.

Kus on jutt küünlajuhtmetest?Md-Dog kirjutas:küünlajuhtmel on küll seos õlitulega.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Õlituli ikka põleb kui mootor ei töötabeto00 kirjutas:Tere,
seal kus tema algataja räägib mis talle dignostikas öeldiKermo kirjutas: Kus on jutt küünlajuhtmetest?
beto00 kirjutas:Nii nyyd siis sai diagnostis käidud ja selgus et väntvõlli andur, söefilter, ja üks küünla juhe ka veel lisaks.
Seega jupid tellitud ja kui kohal siis kiire vahetus ja jääb loota et rohkem mingeid üllatusi ei tuleks.
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Jah, sinu konkreetsel jutul oleks põhi all, kui see ÜKS silinder üldse ei tööta. Küünlajuhtme riknemist näitab ka lihtne ülelöömine.
See ei tähenda veel, et sul kohe silinder silmini bensiini täis oleks ja see kohe karterisse lendleks.
Seega, ei tea ei sina ega teised siin vastanuist seda, et kas küünlajuhe tagus lihtsalt üle või oli ta üldse ära lagunenud, nii et ei tasu kohe umbe teooriaid laduma hakkata.
See ei tähenda veel, et sul kohe silinder silmini bensiini täis oleks ja see kohe karterisse lendleks.
Seega, ei tea ei sina ega teised siin vastanuist seda, et kas küünlajuhe tagus lihtsalt üle või oli ta üldse ära lagunenud, nii et ei tasu kohe umbe teooriaid laduma hakkata.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!