Univers. Passat B4 tagumised vedrud surevad ära..
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Univers. Passat B4 tagumised vedrud surevad ära..
2 aastat tagasi vahetasin tagumised vedrud, vajumismärke nägin juba poole aasta pärast. Vahel 2 upitajad, kuid tundub ikka tagant madal. Kas nii peabki olema et iga 2 aasta tagant tuleb vedrusid vahetada? Kui peabki äkki on kellegil kogemusi mingi muu auto vedrude aretamisega sinna vahele? Taga veel ka kumiseb kõvasti konaruste peal, kas see on neist upitajaist tingitud?
Pluss on massis, kõik on sassis !
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
NN upitajad võivad kumisema panna küll, ise proovinud ei ole. Kindlat vastust ei anna nende kohapealt.
Aga äkki proovid uurida poest kangemaid vedrusid? B3 le sai igal juhul taha tugevdatud versioon osta. Originaal vedruga võrreldes oli keerdusid küll vähem, pikkus oli nõks pikem, aga keerdude läbimõõt oli natuke üle kahekorra jämedam. Kindel ei ole, et kas B4 le liigub, aga küsida ikka võib.
[Muudetud: 5-2-2010 woody]
Aga äkki proovid uurida poest kangemaid vedrusid? B3 le sai igal juhul taha tugevdatud versioon osta. Originaal vedruga võrreldes oli keerdusid küll vähem, pikkus oli nõks pikem, aga keerdude läbimõõt oli natuke üle kahekorra jämedam. Kindel ei ole, et kas B4 le liigub, aga küsida ikka võib.
[Muudetud: 5-2-2010 woody]
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
Uurisin tsipa ja leidsin siukse valiku...
1.Heavy Duty/Variant Standard
2.Variant Heavy Duty
Ja all peaks olema siukest laadi isendid:
Variant
Milliseid ja kas üldse neist 2 oleks käsitletavad?.. kuna masu ei tahaks huupi kah jälle osta..
[Muudetud: 5-2-2010 vaherna]
1.Heavy Duty/Variant Standard
2.Variant Heavy Duty
Ja all peaks olema siukest laadi isendid:
Variant
Milliseid ja kas üldse neist 2 oleks käsitletavad?.. kuna masu ei tahaks huupi kah jälle osta..
[Muudetud: 5-2-2010 vaherna]
Mõõtsin täna vedru kõrguse ära. Paigalseistes kõrgus oli siis ~27cm, 38 on tegelik kõrgus, see ikka liiga suur ju? Kumisemise kohapealt vaatsin seda et need amordi põhjalöögi leevendid mis said vedrudega koos pandud on kah liiga pikad, kohapeal seistes oli amordi käik kuskil 5 cm ainult, (mõtlesin juba pannes et peaks lühemaks tegema aga jätsoin igaks juhuks õigesse mõõtu ~15-20 cm), lõikasin sealt kah ühe zetooni võrra vähemaks.
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Küsiks vahele nende Heavy Duty vedrude kohta. Kas need ainult tõstavad masina kõrgemaks, või on mõeldud suuremale koormusele?
Ja kas amorte ei pea siis nagu teiste vastu vahetama? Golf 2-l kunagi uurisin seda asja, siis näitas kataloog ka teisi amorte kokku nende HD vedrudega?
Ja kas amorte ei pea siis nagu teiste vastu vahetama? Golf 2-l kunagi uurisin seda asja, siis näitas kataloog ka teisi amorte kokku nende HD vedrudega?
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Mul olid all gaasidega. Ei olnud midagi aru saada, amordid töötavad siiani veel, küll teise auto all, aga ikkagi.
Ja jah, need mis ma endale manustasin, jämedama keeru ja väiksema keerdude arvuga, olid mõeldud just suurema koormuse jaoks.
Ja seda siis kõik universaal Passati all.
Ja jah, need mis ma endale manustasin, jämedama keeru ja väiksema keerdude arvuga, olid mõeldud just suurema koormuse jaoks.
Ja seda siis kõik universaal Passati all.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
No mina sain ise hakkama. Jamamist oli, aga vahetatud nad said. Teine kord läks juba rutem kuna siis sai juba õigest kohast lahti võetud.
Sellest vahetusest igatahes mul küll midagi ei muutunud. ÜV jaoks igaks juhuks vahetasin, vanad olid suht katkised.
[Muudetud: 13-2-2010 riaak]
Sellest vahetusest igatahes mul küll midagi ei muutunud. ÜV jaoks igaks juhuks vahetasin, vanad olid suht katkised.

Foori taga näeme, raisk!