Tere,
Mure selline, et sõitsin 3-4 päeva tagasi autoga mööda Pärnu Mnt 100km alal püsikiirusehoidjaga. Järsku käis väike selline plõks ja auto enam gaasi peale ei saanud. korraks läks põlema aku tuli, kuid selleks hetkeks oli auto juba täielikult välja surnud. Lohisesin siis vaikselt tee pervele ja ühtegi viga masin ei anna! Samas võtmest süüdet andes masin ei käivitu. Ei luba ka. Käisin masinaga remondis ja vahetati välja mingi õhukogusemääraja või kuidas iganes seda nimetatakse. Peale selle vahetati ära kütusefilter, vahetati õli ning lisati ka 10L diislit (kuigi mul oli pool täis paak!). Masin käivitus peale seda väga korralikult ning paar päeva pold ühtegi probleemi. 2-3 päeva hiljem sõitsin siis jälle mööda pärnu mnt püsikiiruse hoidja peal ning masinal täpselt sama häda. Suri teepeal välja ja enam käima ei läind. ainuke ühine nimetaja oli see, et mõlemal korral sõitsin ma püsikiiruse hoidjaga! kõik teised sõidud olid linnasisesed ning ilma hoidjata ning masinal mitte mingeid probleeme ei täheldanud. Kas keegi oskab nõu anda, milles võiks probleem olla ning mis võiks 100km/h püsikiirusehoidjaga sõites masina välja suretada ning mitte käivituda? Räägiti vahepeal midagi kütuse pealevoolu klapist, kuid tekib küsimus, et miks see peaks kinni minema just siis kui ma sõidan püsikiiruse hoidjaga ja mõlemal korral sain sõita ca. 10min...
Igasugune nõu on abiks!
Parimat!
VW Passat 2006 suri sõidu ajal välja
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda