G3 aknad jamavad.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Länsu
Huviline
G3 aknad jamavad.

Lugemata postitus Postitas Länsu »

Autoks on siis Golf 3 GTI ja aasta on 1994.

Kui auto lahti teha, tulevad kohe lahti ka juhiaken, kõrvalistuja oma ja vasakpoolne tagumine. Kinni saab vaid nii, et uks võtmest lukku panna ja siis pikemalt hoida. Kõrvalistuja oma ja tagaistuja oma tulevad ka nupust, aga juhi oma mitte. Ning see ka iga kord ei tööta. Äkki kellelgi olnud sama probleem ja/või oskab arvata, et milles viga võib olla. Või siis soovitada mõnda kohta, kus osataks viga parandada. Ette tänades ;)

Mikk
Huviline

Lugemata postitus Postitas Mikk »

Umbes aasta tagasi kui auto oli pikemat aega minu kasutuses ja paaril hommikul esines sama jama. Sõitsin kaks hommikut niimoodi kooli poole ja pärast paari km. lasi aknad kinni tagasi panna ja ka jäid kinni. Mingi aeg kadus see probleem jäädavalt. Ehk on tegemist mingi niiskuskotermanniga?

airfrance1
Huviline
Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus

Lugemata postitus Postitas airfrance1 »

Viga võib olla seotud signalisatsiooni plokiga. Mul sarnane viga, ainult et esineb kui uksed lukku lasta ja uuesti enne 40 sekundi möödumist lahti teha. Siis sõidavad kõik aknad peale ühe, mis ei tööta, vähemalt 10 cm alla. Üles lähevad uuesti lukku pannes või nuppudest üles lastes. Üks elektrooniks arvas, et viga on signalisatsiooni plokis ja tuleks panna uus või kogu signa välja vahetada. Kuna süsteem siiski töötab, pole olnud mõtet seda vahetust ette võtta.
Arbuus driver since 2010

Geenius666
Huviline
Auto: Golf III 93' 1,8
Re: G3 aknad jamavad.

Lugemata postitus Postitas Geenius666 »

yeah...asi tõesti ühes plokis, kust tuleb välja signaal nii ustesse, akendesse kui ka alarmi...Mul endal jama ka selles, et juhipoolse ukse akna mootor on läbi ning seega arvasime sõbraga, et ehk selles on asi, miks süüdet keerates keerab ka aknad alla... Kuid ilmselt on siiski viga ajus, mis ei suuda eristada, mis signaaliga tegu...

Vasta

Mine “Elektroonika”