Kindlasti kedagi see ärritab, et küsi teenendustest, aga kuna praegu paar päeva kodune ja vaja lihtsalt kalkulatsiooni teha tulevaste kulude osas, siis tahaks teada orienteeruvat summat, mis tuleks välja käia 99.a Passati, millel 1.8 liitrine ja 92kw mootor, hammasrihma vahetuse eest? Mõtlen siis jupid pluss tööraha kokku. Jääb see summa 4-5K kanti? Jagage kogemusi
Ja äkki on Viljandis mõni mehaanik, kes lisatööna tahaks selle asja ära teha? Aitaks kedagi ehk pisut see väike tööots.
mul sama Passat, kuid 97a väljalase. Lasin sama asja eelmisel aastal teha. Jupid (rihm+pinguti+rullikud+veepump) kokku läksid 3K kanti + tööraha 500. Ma lasin Kohila kandis teha.
Pole küll sama mudel aga minu hämmmastuseks tuli nii Audil kui praegusel volkaril kõige odavam vahetuse hind aasta autos. Veepump oli ka normaalse hinnaga, aga originaal rihmakomplekt kole kirves. Saksa Ebayst tuli tellides (ka originaal) 1000 EEK odavam. Audil A6 läks vahetus koos juppidega ja Saksast ostetud rihmaga maksma 4700, Volkar 5400.
See pinguti või nn amort ise juba maksab kena kopika. Mul oli 1,8 turbo Audi a6 Ise töötasin varuosa müüjana ja ajasin sõbrahinnaga rihma komplekti välja 3800.- ( autoekspert ) töö tehti ka haltuura korras 700.- Ahjaa ma olen ka kuulnud et aastaauto okidoki
Mafeikin17 kirjutas:võin sulle viljandis ühe numbri anda .
vend ise töötab leola autos teeb peale 5 te haltuurat vahetab sul poole summa eest ära
Sama mure 2001 a.19 TDI,81kw.mootori rihmavahetusega.
ise asun ka Viljandimaal-äkki saadaksid selle mehe nr. mullegi e-mailile:leo.lendur@mail.ee
Tänud juba ette!
Kui Tartu poole satud,siis vahetan sama raha eest ära.Anna teada!
leolendur kirjutas:
Mafeikin17 kirjutas:võin sulle viljandis ühe numbri anda .
vend ise töötab leola autos teeb peale 5 te haltuurat vahetab sul poole summa eest ära
Sama mure 2001 a.19 TDI,81kw.mootori rihmavahetusega.
ise asun ka Viljandimaal-äkki saadaksid selle mehe nr. mullegi e-mailile:leo.lendur@mail.ee
Tänud juba ette!
Kas töö tegija on teisest Dimensioonist? Töö tegija ju samas keskkonnast ,tema(töötaja). tahab ka palka saada. Sellise teema korral on tõesti vaja vaadata,millise autoga sõidab teema algataja,ja ka sina,starwend.
Anna andeks,kuid tehnilise ,auto remondi kohapealt ei saa aru. Mida,milleks peab maksma tellija ,,eksimused,, kinni? Kas läheb teemasse FIE . või auto teenendus?
T6nis2 kirjutas:Anna andeks,kuid tehnilise ,auto remondi kohapealt ei saa aru. Mida,milleks peab maksma tellija ,,eksimused,, kinni? Kas läheb teemasse FIE . või auto teenendus?
Sorry,kuid seda räägin minagi,et miks peaks midagi nihu minema.Küsimus oli et palju maksab rihma vahetus.Kes tööd ei tunne,see vaevalt hakkab riskima
Lõpetame teema selle koha pealt(rihma vahetus),et ei paiskaks foorumisse töö raha kohapealt,et´´al ´´a.keegi ütles,et 500-sajaga teen ära selle töö. Leitke selline töömees,vaevalt küll. See kes asja taipab,ei müü ennast odavalt,kuid kokkulepe hinnas on alati,kuid mingiljuhul 500. - unista edasi.
Oot, oot, mis väitlus siin nüüd lahti läks? Millega andsin mõista, et ma ei hooli oma autost ja otsin a`la 500EEK eest "aljaavavenda"? Kindlasti ei otsi ma kõige odavamat vahetuskomplekti ja kõige odavamat nurgatagust vahetust. See aga ei tähenda, et ma peaksin ainuvariandina kaaluma VW esindusse minemist. Kindlasti on ka väljaspool esindust mehi, kes seda tööd hingega teevad ja tunnevad, kes omavad vastavaid tööriistu, kohta kus teha ja kes vajaksid praegu seda tööotsa kasvõi lisateenimiseks. Tõsi on aga jah see, et garantii tehtud tööle saab ainult korralikust firmast ja see on tegelikult kaalukas argument küll. Seega kokkuvõtteks võin siis ikkagi arvestada väljaminekuga 5K kanti ja see peaks siis olema juba koos garantiiga.
T6nis2 kirjutas:salver,tööraha läheb siiski lukksepale 1500 kr.- või on tegemist ulme unistusega.
1500 - maksud reaalne hind esinduse kohta. ISEtegijale unistus!(vähemasti praeguses majandusolukorras!) Kuna esindus peaks suutma selle töö ära teha 2.5 tunniga(99a 1.8 20v passat) ~500kr/h
Kõrget tunnihinda saab küsida see, kes kiiresti ja kvaliteetselt töötab!
250kr/h reaalne hind väikeettevõttes. Ja kui töö suudetakse teha samaväärse ajaga(pädevad töötajad) ei saagi ju hinda tulla? Kui venitada saab ka 6h vahetada seda rihma...
Autoremont, varuosad, keretööd ja värvimine Viljandis. SPell Plus OÜ tel:5579095
http://album.ee/kostcoastcustoms" onclick="window.open(this.href);return false;