Sprint Booster - mis arvate sellest?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Sprint Booster - mis arvate sellest?
Mis arvate selles ja ka kellegil on kogemusi sellise jubinaga?
Kas see on oma hinda (3500EEK) väärt?
Link veebilehele: http://www.pmr.ee/sprintbooster.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas see on oma hinda (3500EEK) väärt?
Link veebilehele: http://www.pmr.ee/sprintbooster.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Vähe mõttetu vidin pole või?
Kui ma murdsekundi jooksul pedaali põrandasse vajutan, kas see seade "vajutab põrandast läbi" või?
On siis selliseid autosi olemas, milledel siibri liigutamine toimub viitega? Minu mõistus ütleb, et sellisel masinal on miskit rikkis.
Kui ma murdsekundi jooksul pedaali põrandasse vajutan, kas see seade "vajutab põrandast läbi" või?
On siis selliseid autosi olemas, milledel siibri liigutamine toimub viitega? Minu mõistus ütleb, et sellisel masinal on miskit rikkis.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Kodulehel selline graafik:

Mina loen sellest välja et gaasiklapp avatakse rohkem keskmistes asendites, ehk siis kui pedaal poole peal siis tegelikult on klapp natuke rohkem lahti.

Mina loen sellest välja et gaasiklapp avatakse rohkem keskmistes asendites, ehk siis kui pedaal poole peal siis tegelikult on klapp natuke rohkem lahti.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Selle raha eest jaksan ma veel pedaali natsa rohkem küll vajutada. 
edit: Et siis toimib nagu mikrofoni volume nupp, sosistan sisse ja välja tuleb röögatus. Aga röökimine pidi ju tasuta olema
[Muudetud: 17-2-2010 jussike]

edit: Et siis toimib nagu mikrofoni volume nupp, sosistan sisse ja välja tuleb röögatus. Aga röökimine pidi ju tasuta olema

[Muudetud: 17-2-2010 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....