huumor see

peaks lausa sellise mooduse kohta mõne elukutselise remondi mehe käest küsima, saavad vist ühe kõva kõhutäie näerda muidugi kui sellise ideega küsimusega nende poole pöördun!:lol:
[Muudetud: 24-1-2010 copilot]
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
küsimuseks sinu vastusele et jah, pihustid tasuks kontrollida. Aga kui sa ise niimoodi ei kontrolli küünlaid, siis ära soovita seda ka teema algatajale, sest niimoodi ei saa ju 100% kindlust, et küünal poolpidune pole...minu arust ei saa sa sealt mingit protsenti niimoodi. Need kes niimoodi kontrollivad, palju õnne neile sosseppadele! Lihtsalt naljkas vaadata, kuidas vennad leiutavad uusi võtteid, ise füüsikast mitte midagi teadvat, ja siis teema algataja arvabki et ta tegi õigesti ja nüüd tema küünlad korras. Soovitanud siis, et kuidas seda tuleb testriga teha mitte mingi "sädeme meetod BS" kasutades.tibullus kirjutas:Tean lihtsalt,et mõned teevad niimoodi ja olen ka ise proovinud. Ise kontrollin küünlaid aga testriga. Pane nüüd veel kuus postitust 20 smailiga siia,sest korraga sul kõik killud ju ei meenu.
Teemasse ka: up-iks siis oma probleemi.
Endal kah jamab nüüd külmade ilmadega.Käima läheb aga käiama peab pikalt.Aku on peal uus,samuti eelsüüteküünlad.Eelsüütetuli põleb suht kaua,releeklõps käib paar minutit pärast käivitust ning algul pöörded kõiguvad(ei võta kõiki pütte korraga järgi).Millest siis alustada-pihustitest?
Vabandan kui asjast valesti arusaanud ja kui minu katseeksitusmeetod oli natuke valesti tehtud kuid just hiljuti oli vaja näppida ühte 1,6td eelsüüteküünla releed ja mäletamistmööda hoidis relee vooluahelat 40 sekundit taga.Priidik333 kirjutas:võiksid alustada eelsüüte relee kontrollimisest(voolu võib anda relee vaid 10 seki muidu lähevad küünlad läbi):)
http://foorum.vwklubi.ee/viewthread.php?tid=52955T6nis2 kirjutas:copilot,vastasin ju et eelsüüte küünlaid ei kontrollita ainult keermestatud poole peale plussi(+) andmisega, et veenduda takistuse olemasolu(sädeme efekt). Küünal siiski välja keerata. Kui on soola puhumisest jutt,siis ,kes märkust teeb võiks ka midagi konkreetset näidet tuua mingist ,,jama,, ütlemisest. Kui pole asjalikku ,konkreetset näidet tuua,kus oli minul tegemist ,,soola puhumisega,,(see ju siiski släng)......vaatan milline vastus tuleb,siis teen järelduse kellega tegu.
puutub siia selle pärast et sina ei taha aru saada v siis polegi võimaline aru saama, miks see säde tekib küünla ühendamisel vooluringi! Vahet pole kas see tekib staatilise elektri laengust kui midagi puutud või siis kui see samune elekter, mida sa aku pealt otse küünla peale lased, tekitab sädeme ehk laeng kandub edasi õhu kaudu. Millest sina ARU ei saa? Mingit sädeme teooriat võid ajada mõnele külamehele, kes kooli ajal füüsikatundisest puudunud v siis lihtsalt ei mäle sellistest lihtsatest faktidest midagi. ja jälegi on see sädeme teooria osadel (näiteks tibullus ) siin tekkinud nii, et tean et tehakse, endal kah tekkis mingi säde...juu siis on õige, ilma et asjasse süübida ja loogiliselt mõelda ja ise UURIDA kas vastab tõele!T6nis2 kirjutas:Mis siia juttu ,,keha,, puutub , ,,näpp,, jutt on staatilisest elektrist,mida räägib kasutaja copilot. Tuletan meelde,küsimus on eelsüüte küünalde korras olekust. Eelnevast minu postitusest on ju kõik vist välja öeldud. Kui kellelegi on ,,vist,, siis alati võib teemat edasi arendada.
kusjuures minul sees puhas neste kütus, vahet pole kust see kütus võetud, ikkagi turtsub, seega arvan et miski pihusti.tibullus kirjutas:Kütusefilter sai nüüd vahetatud ja natuke (20L) kütet nestest peale võetud,rohkem ei mahtund lihtsalt. Täna -10 käivitus paremini kui varasemalt,hästi õrnalt oli vaid esimesed sekundid jõnksutamist tunda. Kaldun arvama,et minu passule see alexela diisel ei istu. Viimasel ajal sai seal tangitud ja enam-vähem siis algas ka see puterdamine.
Ot: Täna jäi raadio ka kogemata autost lahkudes mängima.Pani nii 10 tundi jutti (samal ajal kui tööl olin) ning pärast seda käivitus passatski poolest pöördest ja ei mingit puderdust.