1.6 pihustid 1.9 ksale

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
maxcs
Huviline
Telefon: 53895507
Auto: Passat B5 1,9 tdi, Passat B4 1,9 tdi, Passat B3 1.9td, golf mk3 1.9d, Passat B3 1.9d, Jetta mk1 coupe

1.6 pihustid 1.9 ksale

Lugemata postitus Postitas maxcs »

Tere! mul oleks selline küsimus, et kas passati 1.6 turbo diisel mootori pihustid sobivad 1.9 47 kw mootorile? Ise arvan, et nende pihustamis rõhk (või kuidas seda õigesti kutsutaks) on erinev. Mul muidu selline mure, et pihusti otsad on läbi ja räägitakse, et kui poest osta uued otsad siis ei pidanusd need eriti kaua püsima, siis aga pakuti neid 1.6 omasid aga ei hakanud kohe neid paika keerama,vaid vaatasin, et äkki küsin enne :)

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Re: 1.6 pihustid 1.9 ksale

Lugemata postitus Postitas copilot »

maxcs kirjutas:Tere! mul oleks selline küsimus, et kas passati 1.6 turbo diisel mootori pihustid sobivad 1.9 47 kw mootorile? Ise arvan, et nende pihustamis rõhk (või kuidas seda õigesti kutsutaks) on erinev. Mul muidu selline mure, et pihusti otsad on läbi ja räägitakse, et kui poest osta uued otsad siis ei pidanusd need eriti kaua püsima, siis aga pakuti neid 1.6 omasid aga ei hakanud kohe neid paika keerama,vaid vaatasin, et äkki küsin enne :)

nuh eks pihustamise rõhk ole teine+pihusti otstel avad teistes mõõtmetes, st kui ta pihustab siis kogus on teine, antud juhul eeldan et ikka väiksem. Lisaks sellele võib erinev olla ka pihustamisavade arv pihustiotstel erinev. Konkreetselt muidugi ei oska hetkel öelda, mõttekam ehk seda küsida kuksilt teenindusest, kus just ainult diislitega igapäevaselt tegeldakse
Viimati muutis copilot, 02 Mär 2010, 20:13, muudetud 2 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Re: 1.6 pihustid 1.9 ksale

Lugemata postitus Postitas copilot »

aga et miks ei peaks uued kaua pidama, ostad uued otsad ja lased pihustid endid ära kalibreerida, et pihustaksid kõik ühe ja sama rõhu juures. Selles suhtes arvan mina et sulle on mingit kägu aetud, see et mingi aja peale pihusti otsad kas umbe lähevad või siis hakkavad kusema vms, see normaalne, eriti kui nendega on juba teab mitusada tkm maha sõidetud ja arvestades esti kütte kvaliteeti.
Diesel Power KEEPS ME GOING

Vasta

Mine “Diislid”