1,9 tdi 96kw jooksis hammasrihm ära ,mis võis juhtuda?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
1,9 tdi 96kw jooksis hammasrihm ära ,mis võis juhtuda?
kas lööb klapid ära?
mis võib maksma minna?
mis võib maksma minna?
-
- Huviline
- Telefon: 5176554
- Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo
Re: 1,9 tdi 96kw jooksis hammasrihm ära ,mis võis juhtuda?
mul 81kw just juhtus selline asi. lammarist võtisn "uue" plokikaane(3500.-) kaas nukvõlli ja klappidega sest vanal lõi klapid kõveraks ja hüdrotõukurid pilbasteks. vaatasin et hüdrotõukurite pesad said ka kahjustada, seepärast võtsingi uue plokikaane. lisaks uus hammasrihm, pinguti ja juhtrullik, loomulikult kõik mahlad ka uued. kogu kompott 7200.-
-
- Huviline
- Auto: Passat 96kw Primera Sri
karm hindmilitar kirjutas:mul 81kw just juhtus selline asi. lammarist võtisn "uue" plokikaane(3500.-) kaas nukvõlli ja klappidega sest vanal lõi klapid kõveraks ja hüdrotõukurid pilbasteks. vaatasin et hüdrotõukurite pesad said ka kahjustada, seepärast võtsingi uue plokikaane. lisaks uus hammasrihm, pinguti ja juhtrullik, loomulikult kõik mahlad ka uued. kogu kompott 7200.-

teema algatajal on PD mootor ehk sama stsenaariumi korral ta päris sellise rahaga hakkama ei saamilitar kirjutas:mul 81kw just juhtus selline asi. lammarist võtisn "uue" plokikaane(3500.-) kaas nukvõlli ja klappidega sest vanal lõi klapid kõveraks ja hüdrotõukurid pilbasteks. vaatasin et hüdrotõukurite pesad said ka kahjustada, seepärast võtsingi uue plokikaane. lisaks uus hammasrihm, pinguti ja juhtrullik, loomulikult kõik mahlad ka uued. kogu kompott 7200.-
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
sax82 kirjutas:karm hindmilitar kirjutas:mul 81kw just juhtus selline asi. lammarist võtisn "uue" plokikaane(3500.-) kaas nukvõlli ja klappidega sest vanal lõi klapid kõveraks ja hüdrotõukurid pilbasteks. vaatasin et hüdrotõukurite pesad said ka kahjustada, seepärast võtsingi uue plokikaane. lisaks uus hammasrihm, pinguti ja juhtrullik, loomulikult kõik mahlad ka uued. kogu kompott 7200.-millepärast rihm maha jookseb ? oli vahetamatta õigel ajal ?
Üldiselt läheb rihm lihtsalt katki ikka, ja sellepärast, et arvatakse vist, et mootor on ketiga ja käib igavesti ühe rihmaga. Eks ta nii ole, et täna säästad 3000 krooni rihmavahetuselt, homme kulutad 10 000 mootori taastamiseks.
Või rihma purunemise variant kaks- ebapädev rihmavahetus käsikäes ebakvaliteetsete varuosadega.
Aegajalt tasub ikka hammasrihma katte alla piiluda, kui niidid taga on juba siis ei ole mõtet enam koonerdada.
-
- Uustulnuk
- Auto: vw passat
...vahetasin õigel ajal hammasrihma ja sinna juurde kuuluva ja maksma läks 4000 kr nii et hakake parem raha koguma tuleb veidi odavam kui oodata et rihm puruks läheb 

-
- Huviline
- Auto: volswagen golf vatiant
Minu rihmavahetus kogu komlekt läks maksma 4900