K:Intercoolerist tilgub õli 1,9 tdi 66kw
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: K:Intercoolerist tilgub õli 1,9 tdi 66kw
Oleme reaalsed. Millisel TDI-l. on vaja puhastada karteri tuulutust? Ajad siiski sassi oma arvutis 1,4 B. mootorit,või on ka kogemusi reaalse töö tegemise koha pealt TDI.karteri tuulutuse puhastamisest.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
võtad selle kopsiku maha ja pesed puhtaks ning kuivatad! kui sa arvad, et see ei saa umbe minna siis ma kahtlen küll sinu teadlikkusest üleüldse sellest automotondusest. mine vot sinna lehele, mis allpool, ja loe natuke rahus TDI dest...ei tea mismoodi ei ole võimalik, et võiks ummistuda, seleta mulle lollile siis lahti, kui sa nii tark juba oledT6nis2 kirjutas:Oleme reaalsed. Millisel TDI-l. on vaja puhastada karteri tuulutust? Ajad siiski sassi oma arvutis 1,4 B. mootorit,või on ka kogemusi reaalse töö tegemise koha pealt TDI.karteri tuulutuse puhastamisest.

ja äkki räägid kõige pealt, mis autoga sina üldse sõidad?
http://tdiclub.com/TDIFAQ/TDiFAQ-8.html
Viimati muutis copilot, 10 Mär 2010, 00:19, muudetud 2 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
to tõnis2...antud juhul ma juba isegi kahtlen, kas sa tead üldse mis asi on http://www.google.com ja kas sa seda üldse kasutada oskad.
Viimati muutis copilot, 10 Mär 2010, 00:28, muudetud 1 kord kokku.
Järjekordne näide,kus foorumi kasutaja EI vasta oma kogemustest,kuid paiskab eetrisse mingi välja otsitud teemasse lingi. Teema pole välja otsitud.kuid otsitud link on sobitatud teemaga. Mina arutleks,vestleks konkreetselt õhu vahejahutist. ON õhu torudes õli ja mis siis? Kuid kui palju mootor õli võtab ca.15000-km.peale?
-
- Huviline
ja mõni kasutaja ei saa aru, et see oli soovitus, mitte väide või põhjus, miks cooleris õli kogunenud....ja kuna inimene ei teadnud kus ja milline see karterituulutus on, sai see talle puust ja punasest ette näidatud....ei saa aru milles probleem...kuid miks see link, eks ikka selleks, et ennem kui miskit väitma tuled, võiks kuskilt TDI dest natuke uurida...ja minu harimiseks ehk seletad muidu kus kohas siis sama kw tdi kuid passati peal oleval motol see tuulutus siis asuma peaks, et see nii erinev on? aga see selleks. olen neid linke ka teistesse teemadesse paisanud, kuid nagu aru saan, siis inimesed ei viitsi neid lugeda või ei oska inglise keelt(see halvem variant, sest siis tuleb jah ise asi ümber seletada)....paljud teemad võiksid olla olemata, kui inimesed oskaksid otsida infot, kui ei oska siis tuleb jällegi aidata ja lingit kätte anda, saavad teine kord muudki kui ainult antud teemasse kuuluvat kõrva taha panna. Aga mis õhutorudest sa räägid? turbo lõdvikutest või siis seda, mis tuleb õhufiltri kopsikust ? aga see, kui palju seda õli neis on, on ikka küll üsna oluline, unustasid vist lisada. See, et turbo lõdvikud veidi õlimärjad on, on normaalne jah, et ei oleks siis peab turbs olema tipp top korras et sealt tilkagi ei lekiks ja karterituulutuse ümber tegema(aretama kuskile õlikogumis nõu, et enam need aurud ei läheks sisselaskesse ja seda nõud siis aega ajalt tühjendama, mida osad inimesed ka teevad) ning kõik lõdvikud ja cooleri puhtaks pesema. Ja minu arust oleks see heaperemehelik suhtumine oma autosse, kui see kopsik puhtaks pesta ja ära kuivatada, et ei olekski mingit võimalust et ühel heal külmal talvel see umbe läheb(eriti kui seda pole teab mis ajast puhastatud ja tehakse palju lühikesi otsi, kus moto ei saa võimalustki soojaks minna). jah, ei ole neid juhtumeid eriti palju, pigem harvad juhtumid, kus TDI del see umbe läinud, aga reaalne võimalus selleks siiski on. teoreetiliselt peaks turbs samuti terve moto eluea vastu pidama, kuid hoolimatust suhumisest hoolduste jms tõttu, lendab ikka ja jälle kellegil labad korpusesse.T6nis2 kirjutas:Järjekordne näide,kus foorumi kasutaja EI vasta oma kogemustest,kuid paiskab eetrisse mingi välja otsitud teemasse lingi. Teema pole välja otsitud.kuid otsitud link on sobitatud teemaga. Mina arutleks,vestleks konkreetselt õhu vahejahutist. ON õhu torudes õli ja mis siis? Kuid kui palju mootor õli võtab ca.15000-km.peale?
kuid jah teema algatajale, palju muidu õli juurde kallad 15 000 jooksul?
Viimati muutis copilot, 10 Mär 2010, 08:17, muudetud 5 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 td AAZ, Passat B4 1.9 td AAZ
Teema sai alguse vahejahutis loksuvast õlist ja jõudis selle allika otsinguni. Mina ei näe loogikaviga. Võta klaasike ja rahune maha.T6nis2 kirjutas:Järjekordne näide
Ärge nüüd karjuge T6nis2 peale, need antud lingid ju puha väljamaakeelsed, tema põline maasool ei mõista ju toda väljamaa keelt ja sellest tingituna on mees ju puha hätta sattunud. Mis te seletate siin google.com -ist ja igast muudest võõrkeelsetest juttudest, tema jaoks on see ju puha hiina keel. Aga kuna suursuguse kodanikuna ja NOH meie foorumi RAUDVARANA tahab tema ikka sõna sekka öelda ja kuna tegu ikka nii suure teadmiste pagasiga spetsialistiga siis sellest nüüd kohe selline segadus. Kui teil küsimusi palju siis tehke ikka uusi teemasid ja palju teemasid, et siin kodanik saaks ikka nõu ja jõuga abiks olla ja vältige võõra maa keelt! 

-
- Huviline
ja rääkides nendest "hiina" keelsetest linkidest, siis mina isiklikult olen neist väga palju abi saanud koos endale soetatud vag com kaabliga. näitena kasvõi ESP tule süttimine armatuuris, millest siit foorumist keski midagi kosta ei osanud(google otsing sis oli abiks), kuid see selleks. Ja kui miskit mõistmatuks jääb siis aitab google tõlgi(vahest küll tõlgib naljakalt kuid siiski).
Aga et siis ootaks teema algatajalt vastust palju muidu õli kulu välba kohta on või ei olegi vaja juurde tilgutada midagi?
Aga et siis ootaks teema algatajalt vastust palju muidu õli kulu välba kohta on või ei olegi vaja juurde tilgutada midagi?
-
- Huviline
- Telefon: 53817171
- Auto: G2 1.6d, G3 gt
Läks teema võssa ära jälle, täitsa lõpp noh.
Arbeitsmann.
-
- Huviline
El`Lango kirjutas:Läks teema võssa ära jälle, täitsa lõpp noh.
natuke vist jah

mis teha jh inimestega kes ei mõista pointi mix asi tuulutuseni läks ja läheb sealt veel edasi...P
copilot kirjutas:El`Lango kirjutas:Läks teema võssa ära jälle, täitsa lõpp noh.
natuke vist jaheks mõni ei saa ju aru kuidas ja miks see jutt ka karteri tuulutuseni jõudis.
-
- Huviline
- Telefon: 53817171
- Auto: G2 1.6d, G3 gt
Palju kulub siis õli?
Seda ka, et kui sisselase lekib, siis on minek kehvem ja võtab kütet ka rohkem, on märgatud ka musta tossu
Arvatavasti polnud see mõra sul seal vist nii suur siiski? Õli immitses seistes ka?
Kui sisinal õhku oleks tulnud, poleks seal vist õli nii palju sees olnudki.
Kirjavead parandatud!
Seda ka, et kui sisselase lekib, siis on minek kehvem ja võtab kütet ka rohkem, on märgatud ka musta tossu

Arvatavasti polnud see mõra sul seal vist nii suur siiski? Õli immitses seistes ka?
Kui sisinal õhku oleks tulnud, poleks seal vist õli nii palju sees olnudki.
Kirjavead parandatud!

Viimati muutis El`Lango, 10 Mär 2010, 22:55, muudetud 2 korda kokku.
Arbeitsmann.
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Ja milleks need kommetarid? Tegid need päeva paremaks?copilot kirjutas:natuke vist jahEl`Lango kirjutas:Läks teema võssa ära jälle, täitsa lõpp noh.eks mõni ei saa ju aru kuidas ja miks see jutt ka karteri tuulutuseni jõudis.
Järjekordne teema kus vaja kututada MSNi vestlus!

Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
-
- Huviline
niih just puutusin kokku selle teemaga kuna turbo radikas läx mul nagu püssi paukuga katki ja põhjus lihtne : õli oli ringluses kus peaks olema ainult õhk ja õli ummistas radika ja seda põhjustas kulunud turbo . turbo käis kappremondis ja seal öeldi et radika peab nagunii ära vahetama ja kõik torud puhtaks pesema . mootoriõli ja õhufiltri peab vahetama. turbo remontija ütles et õigelajal tulin . remont ei läinud nii kalliks kui suuremosa tulevad juba turbiin pooleks jne .
mu soovitus oleks turbo remonti viia ! praegu saad 4500- turbo remont ja radikas 1070- kui turbiin pooleks läheb siis 6500- on turbo remont ja kui midagi veel hullemat on korpusega ka siis 10 000-
mu soovitus oleks turbo remonti viia ! praegu saad 4500- turbo remont ja radikas 1070- kui turbiin pooleks läheb siis 6500- on turbo remont ja kui midagi veel hullemat on korpusega ka siis 10 000-
Viimati muutis TeetPassat, 25 Juul 2010, 14:45, muudetud 4 korda kokku.
-
- Huviline
no turbo peaks olema mul ok....ja seda väitsin mina. teiseks, mingi osa lahkub seda õli aurudena ka karterituulutusest ja kui sõidad nagu vanaema siis see koguneb samamoodi coolerisse. aega ajalt tasub ikka pöörete seier punase ligi lasta.TeetPassat kirjutas:niih just puutusin kokku selle teemaga kuna turbo radikas läx mul nagu püssi paukuga katki ja põhjus lihtne : õli oli ringluses kus peaks olema ainult õhk ja õli ummistas radika ja seda põhjustas kulunud turbo . turbo käis kappremondis ja seal öeldi et radika peab nagunii ära vahetama ja kõik torud puhtaks pesema . mootoriõli ja õhufiltri peab vahetama. turbo remontija ütles et õigelajal tulin . remont ei läinud nii kalliks kui suuremosa tulevad juba turbiin pooleks jne .
Viimati muutis copilot, 25 Juul 2010, 15:05, muudetud 1 kord kokku.