Moderaator: etnies858
No ma lihtsalt ei saa:lol: Ma pean ära mainima, et eestis on ka tehniliselt heas korras rotte. Võtkem näiteks minu omaompracing kirjutas:Väga õige ääremärkusalkeemik kirjutas:Eesti "rat" on see mis ei ole ainult välimuselt rott, vaid kindlasti ka tehniliselt.han_wiz kirjutas: Teha saad ikka. Aga jumala eest tänu, et selliseid meie teedele ei lasta. No isegi kui oletame, et tehnika on väga tipp-topp korras, siis vaata kasvõi seda vasaku esitiiva äärt. See on ju lausa eluohtlik!!!![]()
Ma siis viskan ka mõned..ja kuna ma selline veljehomo,siis ka veidi oma lemmikuid
Mk3 all on siiski Autostrada Monza'd. 5x114,3 auguvahe 17x8,5 ja et40 kui mälu ei petaompracing kirjutas:Ääärmiselt hästi on aru saada,mis veljega teguh4rz kirjutas:17" Lambo reps
![]()
Siiski jah.. tegemist Compomotive "VT" või ka lihtsalt Lambo - "VT" ga.
Siina ka ühed analoogsed:
Autostrada "Monza" firmalt Work Wheels
[Muudetud: 24-12-2009 ompracing]
Nothell N Classic-AbT- kirjutas:Nothelle. Mudelit ei teakaspar2 kirjutas:Mis velgedega tegemist?.
K.Siim kirjutas:Kas tohiks teada mida tähendab VAG? Kas mingi vw mis on ümber ehitatud mingiks teiseks masinaks?![]()
Poisid, poisid. Teeme enne kodutöö ära. VAG ei tähenda mitte VW Audi Grupp vaid Volkswagen Aktiengesellschaft (Sama mis Volkswagen Akatsiaselts põhim. eestis oleks.) VAG on Volkswagen Grupi endine nimi. Praegu ongi ta Volkswagen Group lihtsalt.Mattias kirjutas:VAG = Volkswagen Audi Grupp, ehk koodnimetus kogu nende majandusele, kuna paljud asjad on samad,mida need autod jagavad.