K:97a.Passatile vaja kaabel taha panna(LUKKU)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Klubiline
- Telefon: 56643833
- Auto: Passat B7, HIGHLINE; OhtlikPeldikEestiLiikluses; BMW 535d
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
K:97a.Passatile vaja kaabel taha panna(LUKKU)
Asi siis selles,et peale paari päevast seismist hakkas passul airbagi tuli põlema ja sellest tulenevalt oleks vaja diagnostikaabel taha lükata ja võimalusel ära nullida,kuna peagi ülevaatusele minek.Et kellel on Tallinnas või lähiümbruses selline vigur olemas ja soov aidata,võtku siin teemas sõna või helistagu 56643833,palun.
Ette tänades
Jürts.
Ette tänades
Jürts.
Viimati muutis jürts, 28 Mär 2010, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
Re: K:97a.Passatile vaja kaabel taha panna
mul sama lugu, aga armatuuris hooldus tuli põleb, kuigi ei tohiks, kuna hooldus sai õigelajal ära tehtud. Ilmselt oli nullimata jäetud. Et oleks hea kui keegi saab aidata.
Mälu on hea aga lühike, kuid tänavaaugud jäävad meelde :)
-
- Klubiline
Oot,mis mõttes hooldustuli? Mul passatil lööb odomeetri näidu asemele kirja"oil" või "insp" ja need saab ilma kaablita ära nullida.
service now vms. Pikemat aega juba, samas ei ole sellele erilist tähelepanu pööranud, kuna hooldus sai õigel ajal tehtud. No see on selline kiri, mis tuletab meelde, et autoga peaks hooldusesse minema.
Mina sain omal Service now tule maha. Googeldasin eile õhtul ja leidsin nö koodi kuidas selle maha saab. Airbagi kohta uurisin ka näiteks, kuid tundub, et sellega pead ikkagi minema kellegi juurde kellel vastav seadeldis on olemas. Jõudu otsimisel.
-
- Klubiline
Seda minagi ju räägin,et selle service tule saan ilma kaablitagi kustu aga bäägi tule kustutamiseks peab juba juhtme otsa riputama.Ma pidavat täna abi saama aga pole veel muga ühendust võtnud see,kes pakkus abi privas.
Airbagi tulega ei pruugi ni ikergelt minna, et juhe sappa ja tuli kustu. Oleneb kõik millest viga on süsteemi tulnud ja sellest sõltub ka mis selle tulukesega teha annab.
-
- Klubiline
Selleks korraks jah asi korras ja tuli kustunud.Tuhat tänu gee60-le ja minu poolest võib teema lukku panna või üldse kustutada.