Ikka see sama Golf 3 ukse lukk.

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
stoneface17
Huviline
Auto: Skoda Rapid 1,2 TSI 77kw 2013a.
Tänatud: 2 korda

Ikka see sama Golf 3 ukse lukk.

Lugemata postitus Postitas stoneface17 »

Nüüd siis oli kord minu ukseluku käes. hommikul keerasin ja puru ta läkski. õnnetuseks olid pagassi lukk ja parempoolne ukse lukk juba varasemast tümad. küsimus nüüd selles, et kuidas ma nüüd autosse pääseks, nii et ma klaasi sisse ei peaks lööma, kas on mingi võimalus?
olen kuulnud, et mingi asjandusega klaasi vahelt surkides?
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 01:24, muudetud 1 kord kokku.

iffd00d
Huviline
Re: ikka see sama golf3 ukse lukk

Lugemata postitus Postitas iffd00d »

Üks variant oleks tugevamast traadist abimees teha. Traadi ots keera konksu kujuliseks nii, et ukse nupp vahele mahuks. Seejärel lükka ettevaatlikult ukse ülevalt servast tihendi vahelt traat salongi, haagi nupp taha ja tiri :roll:

Ivo

stoneface17
Huviline

nii, peab proovima. kui lahti õnnestub saada, siis siin räägitakse sellest pronksist konksukesest, mis kipubki katki minema. nii mina nüüd suure vihaga tellisin terve luku südamiku komplekti http://www.acar.ee/acar_pic/2118942.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; . kas sellega ma saan probleemi lahendatud või see konksuke on kuskilt mujalt puru?

stoneface17
Huviline

Nii siis, katki oli see sama kurikuulus konksuke . Acarist sai tellitud lausa uus luku komplekt ehk siis südamik koos katki läinud aeru kujulise detailiga. Siit probleemid jätkusid- kõige pealt üritasin siis uue südamiku oma pessa saada aga see mul ei õnnestunud lõpuni oma kohale saada (võib olla oli asi minus). seega otsustasin ainult aeru osa asendada, mis puhul oli hea ka see, et võtmed jäid ju samaks. tuli välja, et see aeru osa on nende saadetud komplektil pikem ja ei terve link jäi ukse plekist eemale. Saagisin aeru otsa kahel korral lühemaks, kokku ca. 8mm (just nii palju jäi link uksest eemale südamiku poolsest otsast) aga ei midagi. Nagu ikka tulevad head mõtted ja lahendused näiteks järgmine päev, nii ka minu puhul. Lahendasin siis olukorra selliselt, et puurisin sinna otsa väikese augu, kust see konksuke oli ära murdunud, ajasin sealt läbi tugevast ja jäigast traadist lühikese vedrukese (paar keerdu ja mida väiksema läbimõõduga seda parem), see järel ajasin sama vedru siis läbi südamiku otsas oleva aasa. see järel ajasin originaal vedru ümber tekkinud ühenduse nagu ta originaalis peaks ka olema ja valmis ta saigi. Nüüd võtmega keerates on käik küll pikem aga töötab. Et see siis rohkem selline ajutine lahendus, tulevikus peaks ikkagi Forsis ära käima:)

Vasta

Mine “Kere & Sisu”