Golf 4 gabariidi (parem ees) vahetus

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
varvas
Huviline
Auto: VW Golf IV 1.9 TDI PD Highline

Golf 4 gabariidi (parem ees) vahetus

Lugemata postitus Postitas varvas »

Kapoti alt avaneb selline vaatepilt:
Pilt

Kas on mingit nippi kuidas selle gabariidi vahetatud saab, ILMA, et ma peaks terve tule küljest ära kruvima?
Klambri saan lahti aga see tule tagumine osa annab liikuma heal juhul ainult mingi sentimeetri - aknapesu paak ja mingi turbo vms. vidina toru jäävad ette... :grind:

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 39 korda

Re: Golf 4 gabariidi (parem ees) vahetus

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Olen ka ise neid pirne vahetanud ja on meeles, et seal on ikka tõsiseid pianisti näppe vaja. Paarkend minti vingerdasin seal näppudega ja lõpuks sain vahetatud. Pirn istus seal vist kuidagi nagadega ja tuli õigesse asendisse keerata, et ta välja tuleks. Sama põnev on ka uue pirni tagasi toppimine. Igal juhul edu ja kindlat närvi:)

varvas
Huviline
Auto: VW Golf IV 1.9 TDI PD Highline

Lugemata postitus Postitas varvas »

Juhipoolse sain vahetatud (aku tuli maha võtta) seega laterna anatoomia on suht selge. Pirn koos pesaga istub mingisuguse "toru" sees. Paraku aga tagumine kaas ei eemaldu nii palju, et mul kämmal sinna laterna sisse mahuks ja selle pirnipesa sealt toru seest kätte saaks. :crazy:

Proovisin ka korra esimest pamperit ära võtta aga oh rõõmu - üks radika ees olevatest poltidest ei tule lahti (nii kinni roostetanud, et mutter käib all ringi)

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

tuleb tuleb ikkagi kaas maha saada, ma olen diislil seda teinud ja saab kuidagi kaase maha küll. Ennem kaugtule oma lahti ja siis suurem ja tuleb vahelt siiski välja. Kui kaas maas, siis ei ole seal ikkagi midagi meeldivat :D,omal lõhkusin ikkagi pirnipesal need nagad ära ja panin uue, kuna vana oli servast pruuniks põlenud ja läks eemaldamisel päris katki. On ikka jah päris mõnusas kohas golfil need pirnikesed, päris põnevaks läheb sii skui tahad samas tules suunatule pirni vahetada :lol:

Vasta

Mine “Elektroonika”