Tere.
Mul selline mure. G3 55kw td ja tahhomeeter ei tööta juba pikemat aega - kui läbi koheva lumehange või suurema porilombi sõita siis hakkab tahhomeeter umbes 30 sekundiks tööle. Oli ka selline juhus, et mõni päev tagasi sadas õues vihma ja õhk oli niiske, autot külmalt käivitades töötas samuti tahhomeeter kuskil ligi minuti. Muul ajal ta ei tööta.
Milles võib viga olla?
Martti
Golf 55kw TD tahhomeeter töötab niiskusega?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Golf 55kw TD tahhomeeter töötab niiskusega?
Kontolli et rihm õieti pingul oleks, gene ergutust ja laadimist kontrolli sel ajal kui tahho ei tööta - tahho kukub nulli siis kui pinge madal.
Mul täpselt vastupidi - loigust läbi sõites võtab veninud rihma libisema ja siis tahho seiskub mõneks ajaks kuni rihm jälle enamvähem kuiv.
Mul täpselt vastupidi - loigust läbi sõites võtab veninud rihma libisema ja siis tahho seiskub mõneks ajaks kuni rihm jälle enamvähem kuiv.
Vaata geneka küljes olev pistik ka üle. Võimalik, et see roheline Sul ja ei anna ühendust. Puhasta kõik ühendused ära korralikult.
Vaata kas geneka juurest tulevad juhtmed on terved.Mul oli ühe koha pealt viga saanud ja töötas kuna tahtis.Peale juhtmete lappimist asi korras.