Tsingitud kere?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tsingitud kere?
Äkki keegi oskab õelda,mis aastal hakati vw keresi tsinkima.kas üldse hakati?
Tahaks osta vw multivani, caravellet või transporterit. Nii palju kui mina neid vaatamas olen käinud, olid need ikka ulme kohtadest roostes.
Vaatasin aastatest 92-97.
Kas T4 keret üldse tsingiti?
Ette tänades, Jargo
Tahaks osta vw multivani, caravellet või transporterit. Nii palju kui mina neid vaatamas olen käinud, olid need ikka ulme kohtadest roostes.
Vaatasin aastatest 92-97.
Kas T4 keret üldse tsingiti?
Ette tänades, Jargo
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 01:17, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: tsingitud kere?
Esimeste kohta andmed puuduvad, kuid viimased nn faceliftid olid kindlasti tsingitud.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
kas need käivad ka facelifti alla?
neid kahte käisin vaatavas ja need ei kannata küll kommentaari.sinisel esiots üle värvitud ja roostetab ka ikka jõhkralt
punane ülenisti üle värvitud.roostetab värvi all veel rohkem
http://www.auto24.ee/used/696492
http://www.auto24.ee/used/694869
samas see roheline on aastast 99 ja see paistis suht viisakas.
äkki hakatigi mingis sellisest aastast tsinkima.müüjate juttu ei taha uskuda.nende väitel on kõik kas kalvaniseeritud või tsingitud
http://www.auto24.ee/used/698485
sellel oli ka armatuur natuke teine.tulukesed ja muu selline oli natuke tänapäevasem.
neid kahte käisin vaatavas ja need ei kannata küll kommentaari.sinisel esiots üle värvitud ja roostetab ka ikka jõhkralt
punane ülenisti üle värvitud.roostetab värvi all veel rohkem

http://www.auto24.ee/used/696492
http://www.auto24.ee/used/694869
samas see roheline on aastast 99 ja see paistis suht viisakas.
äkki hakatigi mingis sellisest aastast tsinkima.müüjate juttu ei taha uskuda.nende väitel on kõik kas kalvaniseeritud või tsingitud

http://www.auto24.ee/used/698485
sellel oli ka armatuur natuke teine.tulukesed ja muu selline oli natuke tänapäevasem.
- jussike
- Tunnustatud
Need isendid siin kõik faceliftitud, viimane neist ju ka kõige värskem. Aga eks ole ka rooste teema omanikus kinni, nagu üldine auto olukord, kes kuidas kasutab ja hoiab. Kuna busside kere kuju on sõiduautode omast vähe erinev, siis ka põhjus, miks nende nägu saab rohkem kivirahega rikutud on kõrgem ja püstisem esiosa. T4-de põhiline rooste koht siiski on lükandukse alumine esinurk, see saab isegi siis valu, kui masinal on porilapatsid.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: vw caravelle vw jetta mk1 83a
jussike sa siis väidad et97a ja sealt edasi on vw t4 kered tsingitud?jussike kirjutas:Esimeste kohta andmed puuduvad, kuid viimased nn faceliftid olid kindlasti tsingitud.
tel 56705278
- jussike
- Tunnustatud
Pead ei saa pakule panna, kuid need kümned isendid, milledega minul kokkupuuted olnud on küll mäletamis järgi tsingitud olnud.nemmu kirjutas:jussike sa siis väidad et97a ja sealt edasi on vw t4 kered tsingitud?jussike kirjutas:Esimeste kohta andmed puuduvad, kuid viimased nn faceliftid olid kindlasti tsingitud.
-
- Huviline
- Auto: vw caravelle vw jetta mk1 83a
mm seda ma ei teadnudkijussike kirjutas:Pead ei saa pakule panna, kuid need kümned isendid, milledega minul kokkupuuted olnud on küll mäletamis järgi tsingitud olnud.nemmu kirjutas:jussike sa siis väidad et97a ja sealt edasi on vw t4 kered tsingitud?jussike kirjutas:Esimeste kohta andmed puuduvad, kuid viimased nn faceliftid olid kindlasti tsingitud.
ma ise veel imestasin et miks mul buss nii vähe rooste läinud on

tel 56705278
-
- Huviline
endal on t4 97 singitud kere tehnilises passis peaks olema märge ka nii naised saunas räkisid
Räägite siin,et on autol tsingitud kere,peate silmas SUPER vastu pidavust kerel. Tutkit,värv koorub suvalise koha pealt tsingitud kerega autol. Paras peavalu kui auto kere on tugev,kuid värvi peal ei hoia. Näide SAAB ja Passat aastast 98.
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Kere ju ongi tugev ja roostetab vähem. Kui värv peal ei seisa siis on kas kehv eeltöö või mehaaniline kahjustus värvil, mis laseb niiskuse värvi ja tsingi vahele. Kuidas see üldse siia teemasse puutub?T6nis2 kirjutas:Räägite siin,et on autol tsingitud kere,peate silmas SUPER vastu pidavust kerel. Tutkit,värv koorub suvalise koha pealt tsingitud kerega autol.
Märget otseselt passis pole aga vin koodi järgi saab teada kas on tsingitud või mitte.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
-
- Huviline
- Tunnustatud
Kui seda suvalist kohta uurida, siis selgub, tegemist on mehaanilise vigastusega, millest antud koorumine alanud on. Ja ongi hea, et löögist värv maha tuleb, siis ei jää värvi ja pleki pinna vahele vee kihti, mis korrodeerumist hakkab põhjustama.