Valged kellad Golf 2-le või Jettale
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Jetta MK1 1983 kupee 1,5 51kw
Valged kellad Golf 2-le või Jettale
...et siis keegi oskab, öelda, kust, kelle kaudu või mis hinna eest oleks võimalik saada valge taustaga kellasid jettale... Üritasin foorumist otsida, aga eriti kasulikku infot ei leidnud. Originaalkellad suhteliselt igavad, niisiis üritaks midagi huvitavamat leida. (220 km/h; 7000 rpm + veetemp. ja kütusenäidik)
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 15:13, muudetud 1 kord kokku.
http://www.4130-products.com/step/install/index.htm ilusat meisterdamist;);)
[Muudetud: 12-9-2009 Netman112]
[Muudetud: 12-9-2009 Netman112]
Re: Valged kellad golf 2-le või jettale
Uuendame vana teemat väheke!
Ma tahaks teha valgeid kellasid golf kahele. 200km ja kellaga.
Kellel oleks saata mulle, midagi mida välja printida???
Ma tahaks teha valgeid kellasid golf kahele. 200km ja kellaga.
Kellel oleks saata mulle, midagi mida välja printida???
Viimati muutis sillu7, 25 Mär 2010, 22:37, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW GOLF VARIANT 2016a.1,6 81kw ,GOLF 4 VARIANT 66kw
tere
mul ka golf2 oleks ka huvi kellade vastu kas oskab keegi ütelda saab panna armatuuri tahhomeetrit mul nii vana auto et seda pole või peab panema välise tahhoka
mul ka golf2 oleks ka huvi kellade vastu kas oskab keegi ütelda saab panna armatuuri tahhomeetrit mul nii vana auto et seda pole või peab panema välise tahhoka
Teoreetiliselt ma arvan peaks saama ikka. Lammutusest saad omale Golf II tahhomeetri kuid ilusam oleks vb väiksem kuskile armatuurile v mujale..
-
- Huviline
- Auto: VW GOLF VARIANT 2016a.1,6 81kw ,GOLF 4 VARIANT 66kw
kuidas see väline tahhokas töötab mingi anduriga tross ometi pole ju ja kus saada osad maru kallid mul ei maksa auto ka niipalju
tere.sooviks ka valgeid kellasid vw passatile spido ja kellaga.pole kusagilt foorumist leidnud.sorry kui vahele segan 2kki keegi aitab 

-
- Huviline
- Auto: Golf II 1,6d autom. Audi 5000 2,0d ja Audi 100 2,5TDi
- Kontakt:
Esiteks: ole nii hea ja kasuta mõningaid kirjavahemärke, teistel lihtsam lugeda.vwgolf86 kirjutas:kuidas see väline tahhokas töötab mingi anduriga tross ometi pole ju ja kus saada osad maru kallid mul ei maksa auto ka niipalju
Teiseks: kui su auto mootor on nt. r4 ja omab süütepooli siis leia mingi tahokas mis on onud r4 (või uue puhul sobib r4-ga) ja pane tööle. Nimelt tahokal reegli jargi vaja kolme klemmi 1)toide ehk + 2)mass ehk - ja 3)impulss(selle saad näiteks süütepoolilt) ja osadel olemas veel 4)taustvalgus
Hooldame ja remondime VAGrupi autosid ja ka teisi. GSM:5217058
-
- Huviline
sooviks ka valgeid kellasid vw transporterile . Kas keegi oleks nõus töö ära tegema minu eest ja kui palju hind oleks
-
- Huviline
- Auto: Passat Variant B4, 1,9 TDi, 66kw
- Kontakt:
Päris niimoodi lihtsalt teha on jube raske... vanu kellasid on ette vaja.
Kui kellelgi olemas, siis võin failid ära teha. Trükiga on hetkel veits keeruline
Samas laenaks kellegi käest paariks tunniks 94 passat B4 kellasid
Kui kellelgi olemas, siis võin failid ära teha. Trükiga on hetkel veits keeruline

Samas laenaks kellegi käest paariks tunniks 94 passat B4 kellasid

-
- Huviline
- Telefon: 56961081
- Auto: T4 / Lancer Evo
- Kontakt:
ka pisike huvi oma golfikesele valgeid taustu.. 87 aasta diisel.. ilma tahota ja tal need bensu ja temp näitaja seal taho kohapeal.
selline siis.
http://i249.photobucket.com/albums/gg21 ... 183224.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
selline siis.
http://i249.photobucket.com/albums/gg21 ... 183224.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Low Familia.
-
- Huviline
- Telefon: 5176554
- Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo
No rääkige linke kust saaks neid taustasi? Või keegi teeks neid raha eest kasvõi ? Usun et ostjaid oleks ikka päris hunnik, eriti hea kui saaks ise tjuunida midagi kokku 

Kellel soovi siis ma saadan ainult pilte aga pildi hind on 50.-
Mingi tasu tehtud töö eest peab ikka olema...
Kontakt: juster.d@hotmail.com (msn).
---
Üks näide ka siis: http://www.upload.ee/image/663933/vw_mk ... uges_1.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Soovikorral on võimalik saada ka peaaegu musti ehk tumehalli taustaga, soovi korral saab näidet ka ja väga hele sinine...
Ofc, kui on mingeid soove saab ka midagi muud teha.. Hind jääks samaks...
Vanematel vist oli kell tahhomeetri asemel naq ma mäletan. Võin teha kella täpselt samas stiilis juurde
Vist sai kunagi Golf III ja Passati tagataust ka tehtud. Peab lappama vähe siis...
Mingi tasu tehtud töö eest peab ikka olema...
Kontakt: juster.d@hotmail.com (msn).
---
Üks näide ka siis: http://www.upload.ee/image/663933/vw_mk ... uges_1.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Soovikorral on võimalik saada ka peaaegu musti ehk tumehalli taustaga, soovi korral saab näidet ka ja väga hele sinine...
Ofc, kui on mingeid soove saab ka midagi muud teha.. Hind jääks samaks...
Vanematel vist oli kell tahhomeetri asemel naq ma mäletan. Võin teha kella täpselt samas stiilis juurde

Vist sai kunagi Golf III ja Passati tagataust ka tehtud. Peab lappama vähe siis...
Viimati muutis HrLow, 30 Juun 2010, 22:53, muudetud 2 korda kokku.