VW Golf 3 kojamehed

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
OnkelRoy
Huviline

VW Golf 3 kojamehed

Lugemata postitus Postitas OnkelRoy »

selline mure siis, et kojamehed ei toimi. Põhimõtteliselt on asi nii, et täitsa lampi jäävad kojamehed seisma. Vahel keset klaasi ja vahel ka algasendisse. Relee toimib ja kaitse kah korras. Aga miks asi imelik on, on see, et ma olen paar korda vedanud juhtmed otse aku pealt kojamehe mootori juures olevatele klemmidele, ja kui selle "lisavooluga" lasen paar ringi nendel kojameestel teha, siis nagu jälle mingi aeg töötavad normaalselt. Siis aga mingi aeg jäävad seisma. Käisin ka ühe tuttava elektriku juures, kes kontrollis voolu sel hetkel kui kojamehed ei töötanud ja ta ütles, et vool tuleb küll peale. Nu minu jaoks oli see natuke mõistatus, sest lisavoolu andes hakkasid kojamehed tööle. Elektrik, arvas, et viga mootoris. Samas aga vahepeal ju töötab. Kas on keegi sellise juhtumiga varem kokku puutunud või oskab kleegi midagi soovitada???

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: VW Golf 3 kojamehed

Lugemata postitus Postitas GTI »

Probleem kipub tihti olema mootori küljes olevas lõpplülitite blokis mis jätab mehanismi suvaliselt seisma ja ei luba mootoril käivituda, hea kui saaksid proovida mõnda teist mootorit.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

OnkelRoy
Huviline

Lugemata postitus Postitas OnkelRoy »

Selge. Suur tänu. Eks ma üritan järgi proovida, kui vähegi aega leian.

selfkiller
Huviline
Auto: VW Golf IV

Lugemata postitus Postitas selfkiller »

Mul golfi sama lugu juba 2 aastat. Olen proovinud parandada, aga ei ole seda mootorit kätte saanud. Need kojamehed ei taha kuidagi lahti tulla.

Allu711
Huviline
Auto: vw golf 2,vw golf 3,vw passat GT,Mitsugishi Galant 2,0 glstd

Lugemata postitus Postitas Allu711 »

Mul muidu töökorras kojamehe mootor olemas ning see mootor käib väga lihtsalt lahti:D ise asi on see kui on kinni roostetanud :D
selle kojamehe mootori kohta saate infot 5140711

Vasta

Mine “Elektroonika”