Tere
Autol hakkab vahest tehase signa kisama, lisa signa aga ei kisa.
Remondist kontrolliti, et tagaluugi lüliti, mis lülitab salongi valgustust sisse, ei tööta.
Lülitisse läheb kolm juhet seega äkki ta ühenduses signaga. Lukk ise töötab.
Lüliti maksab mingi 470.-, mõtlesin, et uurin enne ostu äkki keegi teab.
Tänud
Passat 99 universaali tagaluugi mikrolüliti.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 123456
- Auto: vw2.5tdi
- Kontakt:
Re: Passat 99 universaali tagaluugi mikrolüliti.
ega seal midagi uurida pole
kui see microlüliti katki siis tuleb ära vahetada. 15 mintsa tööd muud midagi.endal on see jupp ka ära vahetatud. aga muidugi võid kontrollida ka kapoti andurit, mul on sellepärast ka kisama hakkanud. selle puhastasin break cleaneriga ära ja töötab siiani:)ja minu arust ei olnud see asi nii kallis :S 470 eeku ma sain minu arust 300 eest selle. skodast või kuskilt sellisest kohast 

http://tibbudmed.ru/ecfda
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
originaalsignal pole ju kapotiandurit minu teada.
Kas see viga tekkis hiljuti või pandi näiteks signa hiljuti? Sõbra A4-jal oli kunagi selline teema, et panime lisasigna. Sellel olid oma mahuandurid ja originaalsignal enda omad. Igatahes lisasigna mahuandurid hakkasid originaali mahuandureid häiresse ajama. Samas kui see andur ei tööta, siis ta ei saa ju ka väga häiresse minna. Ehk siis proovimiseks saaks ju ka juhtme lahti ühendada ja vaadata mis juhtub. Volkswageni andurite kohta ennegi kuulnud, et jamavad. Ise olen ühele Passatile signa pannud, mis ka öö jooksul paar korda häiresse läks. Igasugu imesid sai seal tehtud veel, mitu korda üle vaadatud. Seal olid veel mingid ledid lampidesse topitud ja siis jäi õrnalt hõõguma kui uksed kinni. Selle maha saamiseks panin relee, mis tekitas koormuse, aga see viga lahendada ei aidanud. Lõpuks käis veel teises paigaldusfirmas, aga paremaks ei saanud, seal väidetigi, et suht kehvakesed on need VW andurid ustes. Vist pidid vett ka kartma. Mul enda autol oli sama jama, et kipus häiresse minema (lisasigna just). Praegu võtsin üldse uste ja tagaluugi andurid lahti ja ühendasin hoopis ultrahelianduri vastavasse ahelasse ja keerasin piisavalt tundlikuks, et regab ära ka kohe tagaluugi avamise. Peale seda vaikus maja ja saab öösel magada ka
.
Samas imelik, et sul ainult üks signadest häiresse läheb, seega on anduri viga natuke imelik.
Kas see viga tekkis hiljuti või pandi näiteks signa hiljuti? Sõbra A4-jal oli kunagi selline teema, et panime lisasigna. Sellel olid oma mahuandurid ja originaalsignal enda omad. Igatahes lisasigna mahuandurid hakkasid originaali mahuandureid häiresse ajama. Samas kui see andur ei tööta, siis ta ei saa ju ka väga häiresse minna. Ehk siis proovimiseks saaks ju ka juhtme lahti ühendada ja vaadata mis juhtub. Volkswageni andurite kohta ennegi kuulnud, et jamavad. Ise olen ühele Passatile signa pannud, mis ka öö jooksul paar korda häiresse läks. Igasugu imesid sai seal tehtud veel, mitu korda üle vaadatud. Seal olid veel mingid ledid lampidesse topitud ja siis jäi õrnalt hõõguma kui uksed kinni. Selle maha saamiseks panin relee, mis tekitas koormuse, aga see viga lahendada ei aidanud. Lõpuks käis veel teises paigaldusfirmas, aga paremaks ei saanud, seal väidetigi, et suht kehvakesed on need VW andurid ustes. Vist pidid vett ka kartma. Mul enda autol oli sama jama, et kipus häiresse minema (lisasigna just). Praegu võtsin üldse uste ja tagaluugi andurid lahti ja ühendasin hoopis ultrahelianduri vastavasse ahelasse ja keerasin piisavalt tundlikuks, et regab ära ka kohe tagaluugi avamise. Peale seda vaikus maja ja saab öösel magada ka

Samas imelik, et sul ainult üks signadest häiresse läheb, seega on anduri viga natuke imelik.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Originaal signa kontrollib aegajalt (ca tunnise intervalliga) luukide ja uste olekut, andes nende ahelasse kerge voolu peale, see aga ei meeldi paljudele odavama poolsetele lisa signadele, mille tulemusena need ruigama kipuvad.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Lisa signa on firmalt Gemini.
Eile oli täpselt sama asi.
Panin signa peale, originaalsigna hakkas kohe kisama.
Proovisin nii, et avasin ühe ukse ja panin kinni ning siis lasi signa peale panna ja kõik korras.
Eile päeval kui signa oli olnud peal kuskil 4 tundi hakkas korraga originaalsigna kisama.
Lisa signa häält ei tee.
Algul töötasid nad koos ilusti kuskil 4 aastat.
Lasen siis selle anduri ära vahetada ja kui ei aita, siis äkki originaalsigna välja lülitaga.
Eile oli täpselt sama asi.
Panin signa peale, originaalsigna hakkas kohe kisama.
Proovisin nii, et avasin ühe ukse ja panin kinni ning siis lasi signa peale panna ja kõik korras.
Eile päeval kui signa oli olnud peal kuskil 4 tundi hakkas korraga originaalsigna kisama.
Lisa signa häält ei tee.
Algul töötasid nad koos ilusti kuskil 4 aastat.
Lasen siis selle anduri ära vahetada ja kui ei aita, siis äkki originaalsigna välja lülitaga.
-
- Huviline
- Telefon: 123456
- Auto: vw2.5tdi
- Kontakt:
kontrolli ukse lukkude kiibid ära :)need on tüüp viga et joode ei anna ühendust siis hakkab igast anomaaljaid tekkima.
http://tibbudmed.ru/ecfda