woody kirjutas:Veel siis OT´ed, rewo, palju selline asi maksab üldse? Saaks oma elu ka lihtsamaks teha.
Ei tea, sest omal ei ole kodus sellist, Tartus vw esinduses (praeguseks siis Skoda esindus) ja ühes teises firmas veel kus töötasin, on olemas. Otsisin väheke, stokkeri hinnakirjas tundus sama asi olema, hind aga soolane, 14000 kuni 34000, sõltuvalt töökäigust ja lisavidinatest.
T6nis2 kirjutas:No mis ingli pressi paiskab foorumisse kasutaja rewo. Tundub,et on tüüpiline interneti sõltlane,kes nokib välja ainult ,,omateada,, õigeid pilte. Jutt foorumis on lihtne,tuleb kasutada Õigeid tööriistu siis pole ka vaja amordi küljest püstakut eemaldada,kuna kasutasin ,,õiget pressi,,Midagi pole teha,kui mina olen vanakooli mees ja laagri vahetuseks eemaldan amordist püstaku ja lähen püstakuga pressi alla. Mis mõõtus laager on(välis mõõt) vastavalt sellele panen ka abinõu. Stopper rõngad tuleb ju ka eelnevalt eemaldada. Seal on ka natuke teooriat teada+praktika.
Vot sellise pressi, mis oli Tartus juba 8 aastat tagasi olemas ja kasutuses. Tundud olema tüüpiline tainas, kes usub ainult neid asju, mida on ise näinud, et kui pole näinud, pole ka olemas. Ok, ma siis seletan sulle, äkki saad aru, kuidas see käib (NB: jutt ei ole copy-pastetud (sa ikka tead, mida see väljend tähendab ?) interneti avarustest) : kõige pealt ratas alt ära, sarniir käändtelje küljest lahti, pooltelg välja, lööktõmmitsaga rumm laagrist välja, eemaldad stopperrõnga(välimise), selle sinu jaoks ulmelise pressiga sikutad vana laagri käändteljest välja (kasutades sobivas mõõdus abinõusid). Ja siis kokku tagasi vastupidises järjekorras, ikka selle pressiga . Põhimõtteliselt kõik samamoodi, kui suure pressiga. Ei ole ju mingi raketiteadus, või siiski, sinu jaoks vist ikka on, sest sina ju seda ei usu, mida näinud pole. Mis siis, et mujal on juba ligi 10 aastat teisti tehtud, sinu jaoks ikka sinu tõde nr 1, ja ülejäänud kõik lollid kuubis.
Vabandused teemaalgataja ees teemavälise jutu pärast.
Rehvitööd soodsalt Tartu lähedal. Tel 55 89 462. Ka õhtuti ja nädalavahetustel (kui vaja, siis ka öösel, ikka sama soodsalt, 10-17''. Teise pingiga kuni 20''. ). Täisvahetus ja tasakaalustus 15 euri, vahet ei ole, kas plekk või valuvelg.