1,9tdi 66kW ei lähe soojalt normaalselt tööle
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
1,9tdi 66kW ei lähe soojalt normaalselt tööle
Tere
99 aasta New Beetle, mootor 1,9tdi 66kW
Külmalt käivitub suht normaalselt. Mitte just päris poolest pöördest aga täiesti talutavalt siiski.
Sooja mootoriga tahab jupp aega käiamist, enne kui ükskord läheb.
Muidu liigub täiesti normaalselt, ei tahma, ei suitse, tõmmet on niipalju ehk olemas kui 66kW oodata on mõtet.
Üks diagnostika väitis, et pump väsinud ja tahtis teha pumbale 7kEEKi eest remonti.
Teine väidab, et seal pole midagi remontida - paar puksi ja mingi kamm-lüliti vmt mis pihustite vahel ringi lülitab ja kõik.
On see üldse pumba mure?
99 aasta New Beetle, mootor 1,9tdi 66kW
Külmalt käivitub suht normaalselt. Mitte just päris poolest pöördest aga täiesti talutavalt siiski.
Sooja mootoriga tahab jupp aega käiamist, enne kui ükskord läheb.
Muidu liigub täiesti normaalselt, ei tahma, ei suitse, tõmmet on niipalju ehk olemas kui 66kW oodata on mõtet.
Üks diagnostika väitis, et pump väsinud ja tahtis teha pumbale 7kEEKi eest remonti.
Teine väidab, et seal pole midagi remontida - paar puksi ja mingi kamm-lüliti vmt mis pihustite vahel ringi lülitab ja kõik.
On see üldse pumba mure?
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: 1,9tdi 66kW ei lähe soojalt normaalselt tööle
millal see jama sul tekkis? kogu aeg olnud?
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
http://forums.tdiclub.com/showthread.ph ... 22&page=43must masendus kirjutas:99% on viga pumbas
väärt lugemist kui pumbas viga ei ole.
See viga suht algusest peale.
Augustis sai alles võetud see masin ja kohe algusest peale oli see viga küljes.
Viimati muutis bluevec, 09 Apr 2010, 09:28, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
mis muidu mootori kood on ka, see link mis ma sulle andsin, kui mõistad inglise keelt lugeda siis saad teada et viga ecu soekäivituse kaardis, tsiteerin: "In the case of '98-99.5 ECUs, the hot-start issue is a software bug from the factory. Just update the software once and all is good"bluevec kirjutas:See viga suht algusest peale.
ja paljudel probleem kadunud peale chippimist või siis kui lasevad ecu kaardi üle teha, millel siis vastav parandus sees. ja just puudutab 66kw isendeid. nii et jõudu ja jaksu uurimisel.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
See on levinud mure neil enne 2000.a 66KW TDI-del. Viga jah ajus tarkvaras. On asja leevendatud selliselt, et salongis on lüliti mille abil saab ajule valetada, et iga käivitus on külmkäivitus. Olen lugenud, et aitab kui lülitada aju VAG-COM'iga automaatkasti režiimile. Ära küsi mida see seal muudab, ju siis tarkvaraliselt mingid parameetrid muutuvad ja käivitub normaaslelt. Kus asud, seda varianti võiks isegi huvi pärast katsetada, seal aint üks number vaja ära muuta ajus.
Viimati muutis tobimarg, 09 Apr 2010, 14:17, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
kusjuures olen ise kah täheldanud õrnalt raskemat käivitust kui moto sso, st ennem laseb motot mingi paar kuni 3 korda ringi kuni läheb, külmalt näiteks pmt esimesest pöördest. muidu see ALH ja AHF pmt identsed mootorid ja minul 99.a. et vb soft kah mingil määral sarnane?tobimarg kirjutas:See on levinud mure neil enne 2000.a 66KW TDI-del. Viga jah ajus tarkvaras. On asja leevendatud selliselt, et salongis on lüliti mille abil saab ajule valetada, et iga käivitus on külmkäivitus. Olen lugenud, et aitab kui lülitada aju VAG-COM'iga automaatkasti režiimile. Ära küsi mida see seal muudab, ju siis tarkvaraliselt mingid parameetrid muutuvad ja käivitub normaaslelt. Kus asud, seda varianti võiks isegi huvi pärast katsetada, seal aint üks number vaja ära muuta ajus.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Jään vastuse võlgu. Olen aru saanud, et ainult 66KW masinatel see tarkvara jama. Aga mine sa tea... Automaadiks võid alati proovida ta korra ajus lülitada ja vaadata kas midagi muutub, numbreid saab ju alati tagasi pöörata.
Plaanin seal tdiclub'i foorumis soovitatud releega lahenduse ära teha.
Käivitamise hetkeks petab aju ära, et mootor on külm ja läheb normaalselt käima.
Ei pea ise lülitit ka näppima.
Käivitamise hetkeks petab aju ära, et mootor on külm ja läheb normaalselt käima.
-
- Huviline
eks anna siis teada kas aitas ja kas minu ja Tobimargi diagnoos peab vettbluevec kirjutas:Plaanin seal tdiclub'i foorumis soovitatud releega lahenduse ära teha.

ma paarile masinale sellisel viisil lahenduse teinud ja toimib. Ainuke erinevus jääb et kui mootor käivitub siis korraks tõusevad pöörded kõrgemale kui tavaliselt käivitades. lisaks releele on vaja veel takistit ja pooljuht dioodi
Nonii. Mul ka tehtud.
Masin mis enne tahtis kuni 5 sek käiamist käivitus soojalt poolest pöördest.

-
- Huviline
siis hästi kui antud soovitused aitasid ja said probleemile lahenduse.bluevec kirjutas:Nonii. Mul ka tehtud.
-
- Uustulnuk
- Telefon: 53738882
- Auto: VW Golf V 1.9 TDI
Endal oli sama probleem ,lõpuks oli vigane starter.
Oh jah on ennemgi mõnigatel autodel seda nippi tehtud ,et andur tagant ära ning siis saab kõrgsurve pump külmkäivitus käsu ja starteri on juhtunud väsind olema.
Ma peaks ka oma 98 aasta AFN mootoriga Sharanil seda aju asja proovima kuigi ma sellest inglis keelsest lingist ei sa ma mitte sõnakestki aru.
Ma peaks ka oma 98 aasta AFN mootoriga Sharanil seda aju asja proovima kuigi ma sellest inglis keelsest lingist ei sa ma mitte sõnakestki aru.
http://www.ak47.ee/bmw/Treila/