Huvitav detail
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Golf IV
Huvitav detail
Probleem siis selles, et kõrvalistuja pooltelje küljes kinni mingi kummist ja metallist kattega rõngas. Asub ta siis mootori poolse otsa lähedal. See jubin tuli pooltelje küljest lahti ja nüüd teeb kiirendamisel pidurdamisel mingit lolli kolinat. Oskab keegi öelda kui tähtis see detail seal on. Kas selle võib sealt eemaldada. Loodan, et saite aru mida ma mõtlen.
Re: Huvitav detail
Vb. veovõlli tasakaalustus. Ei usu et hullu oleks kui selle maha võtad, kunagi sai ühel G2 eemaldatud see, ei saanud arugi et midagi muutus.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
-
- Huviline
- Auto: G3 2.0gti 85kw 92a.
Tuli endal ka see asi lahti,ei viitsind lõikama hakkata kiilutasin lihtsalt naelaga kinni.
Ise arvan,et see peaks siis aitama kui pooltelje ots pooleks läheb siis jääb sillatala ja mootori vahele kinni ja ei jookse maase.
Tasakaalustus vaevalt see on.
Ise arvan,et see peaks siis aitama kui pooltelje ots pooleks läheb siis jääb sillatala ja mootori vahele kinni ja ei jookse maase.
Tasakaalustus vaevalt see on.
mõnusmees
Tasakaalustus ta vist tõesti ei ole. Kuna ise ka ei teadnud selle asja otstarvet täpselt siis lihtsalt pakkusin.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
On olnud juhtumeid, kus pooltelg on muhvi tõttu pooleks murdunud, kuna on selle alt läbi roostetanud.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: VW Golf IV
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Mina viskaks selle na**i sealt.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....