Golf 3 tolm tuleb sisse?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 tolm tuleb sisse?
Sai tehtud autole täis remont, Põhja all roosteaugud said plekkidega needitud ja mastiksiga üle tehtud korralikult. Nüüd kõik ilusasti taas koos ja sõiduvalmis, Üllatuseks tuli kui kruusateele jõudsin et paremaltpoolt tuleb tolm julmalt sisse. ( Ei kannata autoski olla ) Silmnähtavalt tuleb tagumise klaasi alt ja kõrval istuja turvavöö pingutamis august( auto on 3 ukseline ) aga samas on terve pagaasnik ja kõik tolmu täis.
Äkki oskab keegi nõu anda, mida teha, milles viga ?
Äkki oskab keegi nõu anda, mida teha, milles viga ?
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 15:44, muudetud 1 kord kokku.
Re: Tolm tuleb sisse
Kontrolli üle taga stange all olev ventilatsiooni klapp,kas ikka on see kummi lapats paigas,mis avaneb ainult sõiduga,vastavalt sellele kui suurt õhu survet tuleb salongi sõiduga. Salongis peab olema alati kerge ülerõhk õhul. Väga suht tüüpiline viga on ka ventilatsiooni klapis.See,mis sulgeb välis õhu sissepääsu,kuid siis ühelhetkel ei avane enam täielikult. KONTROLLIMINE. Pane vurr astmele 4 ja esiklaasile puhumine. Kas on mühin suur,kuid tuult kui sellist pole. Kõik see eelnev jutt muidugi ei haaku kere remondiga. Pakun seda,et selle tolmu probleem oli sul ka varem. Mõtlesid,et viga on põhja punnides ja siis remontisid põhja,kuid viga on mujal.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: Tolm tuleb sisse
No kolme ukselisi on ikka väääga palju, vanasti ma mäletan, et Datsunid olid kõik sellised. Mis rariteeti sa taastasid, seda me vist teada ei saagi, kuna se ju salajane projekt.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Telefon: 57866038
- Auto: VW Passat Variant B8 2.0 TDI 110 kW DSG
Re: Golf 3 tolm tuleb sisse?
Täitsa õige. Kui ülerõhku ei ole siis pressib tolm sisse. Õhku peab natuke rohkem sisse pressima sõidu ajal kui välja läheb. See tähendab, et kruusateel sulga kindlasti aken ning pane ventikas suuremate pööretega tööle.
-
- Huviline
- Telefon: 56979334
- Auto: passat b3 syncro
mul universaal G3, On ventikas 0 asendis ja aknad kinni, ning ei aja sõites mingit tolmu sisse, Ehk oleks aeg ka salongi filtrit vahetada... 

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kuna antud teema oli tehtud 5a tagasi, siis on mul kuri kahtlus, et teemas lahatavat autot ei ole enam elavate kirjas, isegi T6nis oli veel indeksiga "2"Simsu kirjutas:Täitsa õige. Kui ülerõhku ei ole siis pressib tolm sisse. Õhku peab natuke rohkem sisse pressima sõidu ajal kui välja läheb. See tähendab, et kruusateel sulga kindlasti aken ning pane ventikas suuremate pööretega tööle.

Mingeid vanemat surnut teemat ei leidnud kommenteerimaks

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Telefon: 58318000
- Auto: VW Golf 3 Cabrio, Audi A4 B7
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Katus ikka peal?kmaruksaar kirjutas:Mul Golf 3 cabriol sama teema et tolm tuleb sisse![]()
![]()

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Max huumor ikkaGTI kirjutas:Katus ikka peal?kmaruksaar kirjutas:Mul Golf 3 cabriol sama teema et tolm tuleb sisse![]()
![]()

Esmasele postitajale: Kas küsisid abi või lihtsalt teavitasid kogukonda ?
Üldjuhul ikka rohkem infot vaja.
-
- Huviline
- Telefon: 58318000
- Auto: VW Golf 3 Cabrio, Audi A4 B7
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
siis ei teeks paha täpsustada mis kus ja kuidas kõik toimub.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/