võsavormel kirjutas:Kuna enamus leiab, et neile sobib hoopis 8 mai siis teeme kruisi 8.
liigutaks kellaaega natukse, et mingi kella 1 ajal
Aitähh

terv
Jürka
võsavormel kirjutas:Kuna enamus leiab, et neile sobib hoopis 8 mai siis teeme kruisi 8.
Renx26 kirjutas:Oleks ka käpp. Kas kellelgi lällarit ka on? Oleks palju huvitavam sõita.
kenno kirjutas:Mis kellast pühapäeval ?
Sobib!võsavormel kirjutas:Jap, oli selline väike sõrve tiir, kust kõik said ohtralt kivitäkkeid.
Arvan, et järgmine üritus võiks toimuda millalgi 12 Juuni ja siis võtab grilli ka päevakorda.
kenno kirjutas:Sobib!võsavormel kirjutas:Jap, oli selline väike sõrve tiir, kust kõik said ohtralt kivitäkkeid.
Arvan, et järgmine üritus võiks toimuda millalgi 12 Juuni ja siis võtab grilli ka päevakorda.
Kui vihma sajab siis jah, aga kui ilus ilm, siis vähemalt mina valiksin küll ennem looduses grillimise kui kuskil umbses bowlingu saalis istumise.dphp kirjutas:aga äkki kohtuks mingi aeg ültse bowlingu raja peal nüüd sellised asutused avatud![]()
kenno kirjutas:Sobib!võsavormel kirjutas:Jap, oli selline väike sõrve tiir, kust kõik said ohtralt kivitäkkeid.
joss1357 kirjutas:kui hästi läheb siis ma ka seekord kohal
aa ja muidu mul suur huvi, et kui kellegil on veel 66kw, siis tahaks lihtsalt võrrelda minekut kuskil.