Passati veermiku remont
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passati veermiku remont
On hakanud näitama 99a diisel Passatil veermik väsimuse märke. Oleks plaan lasta kõik korraga välja vahetada. Osades kohtades on hakanud silma reklaam et garantii 3 (või oli 2, ei mäleta) aastat või 100 000 km. On kellegil sellise asjaga kogemus, likvideeritakse kolinad selle aja jooksul või on ka mingid agad. Nt et praegu teed nii halvad jne. Ootaks ka soovitusi kus lasta see töö Tartus ära teha.
Viimati muutis jorsin, 13 Mai 2010, 20:11, muudetud 1 kord kokku.
Re: Passati veermiku remont
Kas mitte audihooldus ei pakkunud sellist varjanti. "Aga" oli selle juures see, et kord aastas pead hoolduses käima audihoolduses.
Parandage kui ma eksin
Parandage kui ma eksin

-
- Huviline
- Auto: Passat 95a 1.8 variant
turu auto jättis viimati hea mulje.
KapAuto ülevaatus punkti kõrval kah tehtavat head tööd (pole ise käinud aga tuttavad kiitsid
)
KapAuto ülevaatus punkti kõrval kah tehtavat head tööd (pole ise käinud aga tuttavad kiitsid

HullMäger kirjutas:turu auto jättis viimati hea mulje.
KapAuto ülevaatus punkti kõrval kah tehtavat head tööd (pole ise käinud aga tuttavad kiitsid)
Kas nendes kohtades antakse ka garantii?
-
- Huviline
- Auto: Passat 95a 1.8 variant
iga normaalne autoremondiettevõte annab vahetatud osale garantii. Aga kindlasti tuleks vaadata mis timgimustel 

mul ongi hetkel valus kogemus käsil.Nimelt ostsin eelmine aasta silla millele anti kahe aastane(rõhutan aastane kuna nii mulle väideti) garantii. Tingimus oli et vahetada tuleb teeninduses(kui tahad 3a siis vaheta audi hoolduses) nüüd aasta hiljem ülemised õõtsad läbi , hakkasin siis uurima mis saab tuleb välja et paberil mille teenindusest sain ei ole märgitud kilometraaži. see tähendab et garantiiremonti ei teostat! Mingist Kilometaazist eelnevalt juttu polnud. Ja nüüd nõutakse veel mingit skeemi et mille järgi see sild üldse alla pandi .Niiet tundub et osta aga jälle uued varuosad 

Viimati muutis viktorija, 17 Mär 2011, 15:54, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Otsitud põhjused, mis muud. Mis skeemi neil vaja on ei saa aru?! Seal läheb iga detail oma õigesse kohta, valesti ei anna midagi panna. Ära lase ennast lollitada - kui autoteenindus vahetas siis vahetati õigesti, pöördu kasvõi tarbijakaitsesse.
Viimati muutis GTI, 17 Mär 2011, 18:16, muudetud 1 kord kokku.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
No mina arvasin ise ka samuti et mis see minu asi on kuidas alla pandi ja pole minu asi teada , tingimus oli et ise ei tohi alla panna ja selle ma ka täitsin . Aga mingit kilometraazi näitu ka polevat teenindus ära märkinud...ja ikka mina süüdi et pole.... vaatame mis sellest asjast edasi saab...lodame et õiglus võidab. Nõme on see et hetkel ülemised õõtsad lõtkuga, kui aga asi pikaks venib siis varsti ju terve sild jälle tuksis...
Väideti et selle silla puhul on mingi kindel skeem kuidas paigaldad-mingid kindlad poltide kinnikeeramise surved jne..