Tuled vilguvad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56255878
- Auto: vw passat 2.0 1996
Tuled vilguvad
Autoks siis 1988 aasta passat,kui parempoolse suunatule sisse lülitada,siis hakkavad tagagabariidid ka vilkuma,kus võiks viga olla?
Re: Tuled vilguvad
Mul sarnane küsimus, aga mul vilguvad kõik tuled autol, kaasaarvatud armatuuris ja koguaeg, mis võiks viga olla?
Pingeregulaator? Generaatori harjad?
- highway2hell
- Klubiline
- Telefon: 5102926
- Auto: VW Passat b8, VW Polo mk1, VW Golf mk1
- Tänatud: 5 korda
Pingeregulaator jah, harjad on sellega komplektis. Endal sai just paar päeva tagasi ära vahetatud, harjad olid kulunud suht viimase piirini ja auto vilkus nagu jõulukuusk. Pärast vahetust on valgustus stabiilne olnud!Villu kirjutas:Mul sarnane küsimus, aga mul vilguvad kõik tuled autol, kaasaarvatud armatuuris ja koguaeg, mis võiks viga olla?
S&S Donor OÜ - Remondime Ameerika rauda ja ka muud! Igapäevaselt liiklen kolla-punase autoga ja teen iiu-iiu :)
Äkki viitsid umbkaudset hinda öelda? Peaks ära vahetama enne, kui midagi töötamast lakkab vahelduva voolu pärast.
- highway2hell
- Klubiline
- Telefon: 5102926
- Auto: VW Passat b8, VW Polo mk1, VW Golf mk1
- Tänatud: 5 korda
Ladu24 aitab kindlasti hindadega. Mul peal Valeo genekas, selle regulaatori hind oli mõni sent üle 15€
S&S Donor OÜ - Remondime Ameerika rauda ja ka muud! Igapäevaselt liiklen kolla-punase autoga ja teen iiu-iiu :)
Asi korras, minu autol sai siis jõuluaeg täna läbi
Mul oli Bosch generaator ning pingeregulaator maksis 10.10 EUR.

Mul oli Bosch generaator ning pingeregulaator maksis 10.10 EUR.