Sai siis üleeile oma Passatiga mööda maanteed sõidetud. Natukene (ca 20 kilomeetrit) peale tankimist hakkas armatuuris sõidu ajal eelsüüte märk vilkuma ja jõud kadus ära. Auto suri välja ja enam ei käivitunud. järgmine hommik läks veel hetkeks (ca 4-5 sekundit) käima aga peale seda suri jälle välja. Autoks on VW Passat 4 motion B6. Mootor 2.0td 103kw. milles asi olla võib? kütuses? tangin enamus ajast soomes ja juttude järgi on sealne küte parem kui eestuis...rääkimata sellest et ta odavam on.
nii et kõik teadjamehed, kes aidata oskavad...oleks hea kui mind natukene valgustada oskate...milles asi olla võiks?
nüüd siis aeti masinale juhe taha ja sain teada et 4. silindri pihusti vaja välja vahetada....koos juhtmesarjaga. Oskab keegi enam-vähem hinnaklassi öelda nendele osadele?
Mure diisel Passatiga (4. silindri pihusti)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mure diisel Passatiga (4. silindri pihusti)
Viimati muutis campaign, 28 Mai 2010, 08:03, muudetud 1 kord kokku.
In the Motion...4Motion :D
-
- Huviline
Re: Mure diisel Passatiga (4. silindri pihusti)
Mul 2.5 V6 TDI ja mul oli sama jama. Eelsüüteküünla tuli hakkas vilkuma ja suri välja. siis läks uuesti mõneks sekundiks käima ja suri jälle välja. Diagnost ütles et küttetasapinna andur näitab et kütet liga vähe kuigi oli üle poole paagi kütet sees. Mina võtsin pihusti torud lahti, õhutasin ära, torud uuesti kinni ja läks käima.
selle mootori puhul mina alustaks juhtmekimbust mis läheb pihustitele. Vaheta või lase see ära vahetada ja siis selgub kas ikka on pihustit tarvis.
teab äkki keegi soovitada mõnda kohta kust võib saada pihusteid-juhtmekomplekte soodsamalt kui seda teeb saksa auto?
on vist vaja järjest hakata pihustisüsteemis osasid vahetama.
hetkel seis selline et mootor käivitub, aga töötab ainult 3 silindrit.
on vist vaja järjest hakata pihustisüsteemis osasid vahetama.
hetkel seis selline et mootor käivitub, aga töötab ainult 3 silindrit.
In the Motion...4Motion :D
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Vaheta kõigepealt pihustite juhtme kimp ära. Ja koonerdada pole mõtet mingite suva juhtmetega (pole ju teab mis odav käula, et katsetuste peale raha ja aega raisata) , pärast pead ikka originaali panema. Lase seda teha esinduses, saad ka garantii.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....