4*98 velgede sobivus Golfile
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
4*98 velgede sobivus Golfile
On keegi proovinud reaalselt oma golfile alla panna 4*98 auguvahega velgi?
„Maailmas on 3 lihtsat viisi raha kaotamiseks – võidusõit on neist kiireim, naised kõige meeldivam ja põllumajandus kõige kindlam.” (Lord Amherst)
-
- Huviline
- Telefon: 5510911
- Auto: Golf mk1, T3+ T3 syncro, Audi 80, Octavia 4x4, Lada 1200, Jawa 360, Dnepr Mt-10
Re: 4*98 velgede sobivus Golfile
Lada plekkveljed olid vahepeal all ja toimib küll, ladamehed kasutavad samas 4x100 velgi ja ei ole ka probleeme.
Stuck in the 70's
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Pika aja peale tekivad probleemid, rikub poldid ja nende augud või lõhub velje ära. Omal kunagi G1 peal kogetud, kui lada velg suvalisel hetkel alla ära lagunes (tsentriava ja poltide vaheline ala tahtis veljest välja murduda) ning hiljem ei tahtnud need poldid enam midagi kinni hoida.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
ma muidugi ei mõtle säugli plekkvelgi, vaid sepistatud velgesid, milega rahvasporti viljeleda. Igatahes ostsin ma need ära ja kui ikka ei sobi piisavalt hästi, siis müün edasi. Vähemalt saan sealt korralikud kruusakad omale.
„Maailmas on 3 lihtsat viisi raha kaotamiseks – võidusõit on neist kiireim, naised kõige meeldivam ja põllumajandus kõige kindlam.” (Lord Amherst)
-
- Huviline
- Auto: A5
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Kunagi sai ostetud rallikrossi G2, millega anti kaasa 2 jooksu sepistatud velgi vastavalt 4x100 ja 4x98 ning istusid nad mõlemad sinna alla. Lada omade peal olidki vist kruusakad ja ei olnud neil häda midagi.marti110 kirjutas:ma muidugi ei mõtle säugli plekkvelgi, vaid sepistatud velgesid, milega rahvasporti viljeleda. Igatahes ostsin ma need ära ja kui ikka ei sobi piisavalt hästi, siis müün edasi. Vähemalt saan sealt korralikud kruusakad omale.