Kõrin
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Kõrin
Taaskord siis ustaval suksul hakkab midagi ära väsima. Autoks Golf III 2.0 85 kw. Nimelt kiirendades (just eriti sooja mootoriga) on mingi imelik kõrin kapoti all. Pärast 2000 pööret kaob see kõrin või muutub vaiksemaks. Ei tea kas käigukastis midagi? Või hakkavad saaled otsi andma?
-
- Huviline
Re: Kõrin
Hmm jaa. Miskipärast ma arvan, et see kõrin tuleb kuskilt mootoripoolt ikka. Aga eks ma vaatanergoh kirjutas:Alustuseks kaku veepumba jms rihmad maha ja kuula siis. Samuti on juhuseid olnud,et hammasrihma rullik hakkab kõrisema. Kontrolli enne kui mootorit lammutama lähed

Viimati muutis Deemu, 28 Juun 2010, 16:10, muudetud 1 kord kokku.
Deemu kirjutas:Hmm jaa. Miskipärast ma arvan, et see kõrin tuleb kuskilt mootoripoolt ikka. Aga eks ma vaatanergoh kirjutas:Alustuseks kaku veepumba jms rihmad maha ja kuula siis. Samuti on juhuseid olnud,et hammasrihma rullik hakkab kõrisema. Kontrolli enne kui mootorit lammutama lähed
No ma ei oska sulle muud soovitada kui kuulata kõige pealt, kust täpsemalt hääl tuleb. Siis saab edasi mõelda.
Kas rihma poolt, klapikambri alt, või kolvigrupi poolt või kasti poolt.
-
- Huviline
vot see võibki olla. Ma ise kahtlustasin ka, et selles võib asi olla. Kas on mingit kindlat valemit ka, kuidas saaks täpselt paika? Või peab siirduma töökotta stroboskoobi alla?hennviita kirjutas:kui see kõrin kostub ainult kiirendamisel siis syyde nõks vale.
-
- Huviline
Nii seltsimehed!
Lähiajal sai käidud töökojas ja stroboskoobiga süüde paika pandud, tulemus jäin endiselt samaks. Sai mõeldud, et kõrin tuleb käigukasti või siduriketta piirkonnast. Nimelt sai samuti käidud teises Eesti otsas ära ja ilmnes selline viga: Sõites nt 70km/h ja vajutades järsut gaasi, liigub tahhomeeter paarituhande võrra edasi, aga kiirust kogu aeglasemini. Ise olen selle siduri koha pealt vägagi võhik. Täpselt selline tunne on, nagu hoiaks ühe jalaga õrnalt siduripedaali ja teisega annaks gaasi. Oskab keegi öelda, mis seal võib ära olla, mõni laager, surveplaat?
Lähiajal sai käidud töökojas ja stroboskoobiga süüde paika pandud, tulemus jäin endiselt samaks. Sai mõeldud, et kõrin tuleb käigukasti või siduriketta piirkonnast. Nimelt sai samuti käidud teises Eesti otsas ära ja ilmnes selline viga: Sõites nt 70km/h ja vajutades järsut gaasi, liigub tahhomeeter paarituhande võrra edasi, aga kiirust kogu aeglasemini. Ise olen selle siduri koha pealt vägagi võhik. Täpselt selline tunne on, nagu hoiaks ühe jalaga õrnalt siduripedaali ja teisega annaks gaasi. Oskab keegi öelda, mis seal võib ära olla, mõni laager, surveplaat?
-
- Huviline
Sain siis tän aega ja lammutasin kasti auto küljest maha. Selgus, et sellel kastil polegi survelaagrit, mis võiks häält teha. Kuid viga torkas kohe silma. Nimelt varras, mis asub kõigukasti võlli keskel sees oli otse ära murdunud ja ots suht räämas. Niisiis käisin kohalikus autopoes, kuid too polnud sellist asja näinudki
. Nüüd siis vaja uut varrast sinna sisse ja KIIRESTI!
Võll siis asus seal, kus see pruun tihend paistab

Võllist teen hiljem pilti, see praegu isa käes.

Võll siis asus seal, kus see pruun tihend paistab

Võllist teen hiljem pilti, see praegu isa käes.
-
- Huviline
Oskab keegi öelda, kui pikk see varras olema. Käigukasti kood muidu CHE 15064, kui see aitab midagi. Isa muretses teise varda (ma ei tea mis käigukast see oli aga wolksu oma oli), mis oli aga olnud vardast tunduvalt lühem. Kas siis Golfidel on erineva pikkusega käigukastid, et need vardad sees ka erinevad:/?
-
- Huviline
- Telefon: 56389333
- Auto: Volkswagen Golf Country Syncro
Kõige lihtsam on külastada Fossi, mina sain sealt omale selle varda, mis sobis minu käigukastile.Deemu kirjutas:Oskab keegi öelda, kui pikk see varras olema. Käigukasti kood muidu CHE 15064, kui see aitab midagi. Isa muretses teise varda (ma ei tea mis käigukast see oli aga wolksu oma oli), mis oli aga olnud vardast tunduvalt lühem. Kas siis Golfidel on erineva pikkusega käigukastid, et need vardad sees ka erinevad:/?
Sealt saad omale kohe õige pikkusega asja, mitte mõne kasutatud, mis ei toimi korralikult.
Siduril on iga mm tähtis

Ja praegu vaatasin varuosakoodi järgi, et nad ei tohiks olla erinevad, isegi mitte G2 ja G3 omad.
Aga õiget pikkust ma sealt kätte ei saanud...
Viimati muutis Sass00, 10 Juul 2010, 19:31, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Vaadates oma vana varrast, tundub, nagu keegi oleks sinna midagi juurde keevitanud. Eks jaa, ootan esmaspäeva ilusti. KANNATAMATULTSass00 kirjutas:Kõige lihtsam on külastada Fossi, mina sain sealt omale selle varda, mis sobis minu käigukastile.Deemu kirjutas:Oskab keegi öelda, kui pikk see varras olema. Käigukasti kood muidu CHE 15064, kui see aitab midagi. Isa muretses teise varda (ma ei tea mis käigukast see oli aga wolksu oma oli), mis oli aga olnud vardast tunduvalt lühem. Kas siis Golfidel on erineva pikkusega käigukastid, et need vardad sees ka erinevad:/?
Sealt saad omale kohe õige pikkusega asja, mitte mõne kasutatud, mis ei toimi korralikult.
Siduril on iga mm tähtis
Ja praegu vaatasin varuosakoodi järgi, et nad ei tohiks olla erinevad, isegi mitte G2 ja G3 omad.

-
- Huviline
Keegi on siis eriti tubli olnudDeemu kirjutas:Vaadates oma vana varrast, tundub, nagu keegi oleks sinna midagi juurde keevitanud. Eks jaa, ootan esmaspäeva ilusti. KANNATAMATULTSass00 kirjutas:Kõige lihtsam on külastada Fossi, mina sain sealt omale selle varda, mis sobis minu käigukastile.Deemu kirjutas:Oskab keegi öelda, kui pikk see varras olema. Käigukasti kood muidu CHE 15064, kui see aitab midagi. Isa muretses teise varda (ma ei tea mis käigukast see oli aga wolksu oma oli), mis oli aga olnud vardast tunduvalt lühem. Kas siis Golfidel on erineva pikkusega käigukastid, et need vardad sees ka erinevad:/?
Siduril on iga mm tähtis

Omale kui ostetud sai see, siis ta palju ei maksnud. Hinda täpselt ei mäleta, olen tsekid ka ära visanud :S
-
- Huviline
Ega jaa, see lihtsalt varras, ega ta palju ikka ei maksa. Seadsin siis kahtlused tõukurile, mis seda varrast siduri poole lükkab. Arvasime targema mhega, et ehk on seal midagi läbi, mispärast KUNAGINE omanik vardale juurde oli keevitanud. Kuid oma silmaga vaadates on kõik parimas korras.
Oleks vaid forss pühapäeval lahti:)

-
- Huviline
See teisel pool otsas mis on jah? Ma ostsin ise ka selle jupi, aga vahetanud ma seda pole. Suht kirves hind sellel muidugi, pea 300.- mingi väikse tõukuri eest. Võtsin A varuosa.Deemu kirjutas:Ega jaa, see lihtsalt varras, ega ta palju ikka ei maksa. Seadsin siis kahtlused tõukurile, mis seda varrast siduri poole lükkab. Arvasime targema mhega, et ehk on seal midagi läbi, mispärast KUNAGINE omanik vardale juurde oli keevitanud. Kuid oma silmaga vaadates on kõik parimas korras.Oleks vaid forss pühapäeval lahti:)
-
- Huviline
Jap, see kaas, kus küljes see sidurikang. Aga tundus vägagi okei olema. Ainus probleem on see, et ma ei saa seda õlikorki sealt lahti, et pärast õlitaset normi panna :SSass00 kirjutas:See teisel pool otsas mis on jah? Ma ostsin ise ka selle jupi, aga vahetanud ma seda pole. Suht kirves hind sellel muidugi, pea 300.- mingi väikse tõukuri eest. Võtsin A varuosa.Deemu kirjutas:Ega jaa, see lihtsalt varras, ega ta palju ikka ei maksa. Seadsin siis kahtlused tõukurile, mis seda varrast siduri poole lükkab. Arvasime targema mhega, et ehk on seal midagi läbi, mispärast KUNAGINE omanik vardale juurde oli keevitanud. Kuid oma silmaga vaadates on kõik parimas korras.Oleks vaid forss pühapäeval lahti:)
-
- Huviline
Väike koputus poleks paha siis korgileDeemu kirjutas:Jap, see kaas, kus küljes see sidurikang. Aga tundus vägagi okei olema. Ainus probleem on see, et ma ei saa seda õlikorki sealt lahti, et pärast õlitaset normi panna :S

-
- Huviline
Isa: "ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ei saa jah lahti, käim ostame homme korraliku 17mm kuskandi!"Sass00 kirjutas:Väike koputus poleks paha siis korgileDeemu kirjutas:Jap, see kaas, kus küljes see sidurikang. Aga tundus vägagi okei olema. Ainus probleem on see, et ma ei saa seda õlikorki sealt lahti, et pärast õlitaset normi panna :S
Mina: "Aga oota, proovime sellega...."
Plaks ja oligi lahti, just siis, kui närvid olid juba läbi, kork ehmatas vist uue võtme peale

-
- Huviline
HehDeemu kirjutas:Isa: "ingel ei saa jah lahti, käim ostame homme korraliku 17mm kuskandi!"Sass00 kirjutas:Väike koputus poleks paha siis korgileDeemu kirjutas:Jap, see kaas, kus küljes see sidurikang. Aga tundus vägagi okei olema. Ainus probleem on see, et ma ei saa seda õlikorki sealt lahti, et pärast õlitaset normi panna :S
Mina: "Aga oota, proovime sellega...."
Plaks ja oligi lahti, just siis, kui närvid olid juba läbi, kork ehmatas vist uue võtme peale