Suutsin mõnda aega tagasi oma golfi tagaklaasist jagu saada.
Ostsin siis uue kasutatud klaasi, aga selle toonkilel servades päris suured õhumullid sees.
Ise ma suurem asi toonija ei ole.
Ehk keegi kogenum oskab soovitada, et kuidas oleks võimalik nendest lahti saada.
Proovisin ise ühte serva veidi lahti kiskuda ning vee ja kummist pahtlilabida abil korralikumalt tagasi panna, kuid mullid tulid samamoodi tagasi.
Keegi mainis, et oli kuumafööniga neist lahti saanud, aga ma ei julge nii suure hurraaga kohe kuumutama hakata.
Toonkile all õhumullid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
Re: Toonkile all õhumullid
Ilma kuumutamata sa neid mulle sealt ilmselt välja ei saa, sest kile on mullide kohalt välja veninud juba. Kuumutades on lootust kilega mängida, aga ära liigselt kuumuta ka, sest kärsatad sedasi kile ära. Alusta õrna kuumutamisega ja kui sedasi ikka tagasi tulevad, siis järgmisel korral anna rohkem kuuma. Ma ka toonija ei ole, aga sedasi on loogiline 

-
- Huviline
- Auto: VW Golf 4 1,6 16V 77kw 2003a
- Huviline
- Telefon: 56310716
- Auto: Golf 2
Re: Toonkile all õhumullid
Õhumullid on just klaasi servades, seal ongi ju auk põhimõtteliselt olemas.vahelduvool kirjutas:nõelaga väike auk sisse ja õhk välja?
Ma arvan, et kile on kortsus, mitte pole need mullid sinna lihtsalt lohakusest jäetud.