Imelik pinin esirattas ?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Vw Caddy Mk1 1988, 1.6 55kw.
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Imelik pinin esirattas ?
Tere, mure selles, et juhipoolses rattas hakkab selline imelik pinina heli, kui sõita vähemalt üle 40 km/h, alla selle jääb vait. Heli on ka siis kui sõita 90 km/h, aga siis pole seda nii hästi kuulda. Selline tunne oleks, nagu mingi asi käiks vastu rehvi, aga eile uurisin ja seal kõik korras. Keegi oskab ehk midagi pakkuida ?
Autoks on: Vw vento 1.8 66 kw 95 aasta. Aitäh.
Autoks on: Vw vento 1.8 66 kw 95 aasta. Aitäh.
Kõrbetorm OÜ.
-
- Huviline
Re: Imelik pinin esirattas ?
Ma julgeks laagri välja jätta, sest tegu pole ikkagi undamisega ( laagri undamist olen kuulnud ), tegu on väga häiriva pininaga. Proovisin ennem, et paremalt keerates jääb vait/ vaiksemaks see hääl. Kas ei saa kuidagi olla seotud pooltelje otsadega ? Sest sain nendega siin jamatud hiljuti.
Kõrbetorm OÜ.
-
- Huviline
- Telefon: 56389333
- Auto: Volkswagen Golf Country Syncro
Vasakule keerates, siis läheb asi valjemaks? Kui nii, siis mine kanalile ja proovi loksutada pooltelge. Kui lõtk sees, siis peab vahetama.suurjalg kirjutas:Ma julgeks laagri välja jätta, sest tegu pole ikkagi undamisega ( laagri undamist olen kuulnud ), tegu on väga häiriva pininaga. Proovisin ennem, et paremalt keerates jääb vait/ vaiksemaks see hääl. Kas ei saa kuidagi olla seotud pooltelje otsadega ? Sest sain nendega siin jamatud hiljuti.
-
- Huviline
Vasakule keerates valjemaks küll ei lähe, heli jääb samaks. Ja sai kanali peal vaadatud, erilist lõtku seal sees küll ei ole. Täna hiljem lähen tõstan auto üles ja ajan ratta ringi, siis peaks kuulma, kust see imelik heli tuleb.
Kõrbetorm OÜ.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Mul tegi piduriketas häält, nagu linnuke vilistas. Aastate jooksul kogunenud mustusekiht oli peal. Haamriga sai ilusti puhtaks
kui on kahtlus, et on esi või taga ratta laager läbi, tõsta auto üles,võta käik välja, vasaku käega hoia vedrust kinni ja paremaga pööra ratast või vastupidi. kui ratast keerata vabajooksul, siis tunnetad läbi vedru kui laager on läbi tekib vibratsioon, muidu mitte.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Tuul lükkab lahtise logari kenasti vastu rehvi, olen näinud kümneid kolmnurkse kulumis auguga logareid.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....