autoks g3 vr6 syncro
Jama selline, et tagumise asemel läheb esimene, väga harva tagumine, ja 3 käik läheb ka suht halvasti sisse, 1 ja 2 on ok ülejäänusid pole saanud katsetada.
Olen neti lehtedelt infot otsinud, kuid väga palju targemaks pole saanud. Mida targad mehed räägivad ????
Räägitakse ülekannetest ja munakatest kuid sellel mehhanismil pole munakat vaid trossid nagu olen tähele pannud.
mure käikudega vr6 syncro
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: G2 syncro vr6; g2 syncro
mure käikudega vr6 syncro
Viimati muutis 1nt5, 13 Juul 2010, 21:20, muudetud 2 korda kokku.
Volkswagen - Das Auto.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: mure käikudega vr6 syncro
Trosse annab reguleerida kasti pealt käiguvahetustorni juurest - vaata ja loogiliselt mõeldes peaks aru saama mida kuhupoole liigutada. Lükka käega kasvõi õige käik sisse ja saad aru mis takistab, mida peale keerata/järgi lasta. Käigukang ei tohi samas olla lõtkudega, viga võib ka seal olla kui liiga palju töllerdab.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: Passat b5 Tdi/ BMW 330 xd/G3 VR6
Re: mure käikudega vr6 syncro
Kõige halvem variant on see et käigukast hakkab õhtale minema. Mul oli enda autoga sama jama ei läinud kolmas sisse ja lõpuks kadusid järjest 5 ja tagurpidi käik ära. Kõige tipuks tuli uus käigukast otsida:D
Viimati muutis cartrive, 14 Juul 2010, 12:23, muudetud 1 kord kokku.
Võrrimees.