Kas passat b5 ja b5.5 raadiod on samad, kuidas eemaldada?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kas passat b5 ja b5.5 raadiod on samad, kuidas eemaldada?
Tere
Oman2000 aasta b5 (universaal) passatit, millel on see kõrgem, 2 din raadio vist.
Soovin paigaldada aftermarket raadio sinna ja oleks 2 küsimust:
- Kas b5 ja b5.5 sisse sobivad samad raadiod (müügil on passat 5.5 sisse sobiv raadio).
- kuidas raadiot eemaldada. Tavaliselt käib see mingite "pulkade" abil, aga neid mul pole.
Oman2000 aasta b5 (universaal) passatit, millel on see kõrgem, 2 din raadio vist.
Soovin paigaldada aftermarket raadio sinna ja oleks 2 küsimust:
- Kas b5 ja b5.5 sisse sobivad samad raadiod (müügil on passat 5.5 sisse sobiv raadio).
- kuidas raadiot eemaldada. Tavaliselt käib see mingite "pulkade" abil, aga neid mul pole.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf IV 1.9 TDI PD Highline
Re: Kas passat b5 ja b5.5 raadiod on samad, kuidas eemaldada
Passati raadiote kompatiiblusest ei tea kahjuks midagi, aga oma Golfi MCD navi (ka 2 DIN) eemaldamiseks vajalikud "võtmed" said ise tehtud... ei midagi keerulist.
Milline see raadio sul välja näeb?
Milline see raadio sul välja näeb?
Mille järgi sa need võtmed ise tegid?
Raadio näeb välja selline

Raadio näeb välja selline

siis teine variant [VW Bot: "Keel korda!"] on maki ymbert iluliist ära kiskuda ja selle taga peax olema maki kinnitus kruvid
http://www.fitaudio.com/storedimages/vw_golf_06/h6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
katseta
http://www.fitaudio.com/storedimages/vw_golf_06/h6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
katseta
-
- Huviline
Vale puha! Sinu link on G5'e ja G6'e raadiote eemaldamiseks. G4'jal käib see nö "võtmetega", kruvisid pole.baster kirjutas:siis teine variant [VW Bot: "Keel korda!"] on maki ymbert iluliist ära kiskuda ja selle taga peax olema maki kinnitus kruvid
katseta
tk007, mul endal ka samasugune pill autos. Võtmed tegin ainult laiust teades nö. "silma järgi". Teen õhtupoole paar pildiklõpsu nendest.
-
- Huviline
Sellised siis:

Kõige olulisem parameeter oleks vist laius - 9mm. Paksust võiks ka olla selliselt, et selle raadios oleva avause kenasti ära täidaks. Võibolla saab ka õhemaga, aga mulje vähemalt jäi, et kui sa nende abil sikutada ei saa, siis parem oleks, kui need seal raadios enam-vähem kindlalt paigal püsiksid. Selle kalde tegin täiesti silma/tunde järgi. Mida väiksem on see tipus olev nurk, seda kergemini saad need sisse lükata.
Väljamaa foorumeid lugedes jäi silma, et eriti ei soovitata neid sälke sinna sisse lõigata (nagu nendel "päris" võtmetel). Asi selles, et kui sa selle sälgu valesti lõikad, võib tekkida olukord, kus võtmed on raadios sees aga raadio ise ei liigu (kuna tänu sellele sälgule liikusid raadio lukud natuke tagasi ja hoiavad seda endiselt raamis kinni)... Ja võtmeid kätte ka enam ei saa...
Sälkude puudumine aga välistab jällegi võtmetest sikutamise, seega tuleb raadio siis lihtsalt kuidagi välja meelitada. Minu oma tuli igatahes suht kergelt kätte.
Vaja on sul neid 4tk ja raadiosse tuleb need torgata nõnda, et teravad tipud jäävad välja poole ().
Tuleb tõdeda, et nendel vasakpoolsetel ise nikerdatud plekitükkidel puudub küll igasugune kaubanduslik välimus, aga raadio ma kätte igatahes sain.
(kui oled pealinna kodanik, siis võid ju kontakteeruda. Selle 5 minutit ma vast ikka leian...)

Kõige olulisem parameeter oleks vist laius - 9mm. Paksust võiks ka olla selliselt, et selle raadios oleva avause kenasti ära täidaks. Võibolla saab ka õhemaga, aga mulje vähemalt jäi, et kui sa nende abil sikutada ei saa, siis parem oleks, kui need seal raadios enam-vähem kindlalt paigal püsiksid. Selle kalde tegin täiesti silma/tunde järgi. Mida väiksem on see tipus olev nurk, seda kergemini saad need sisse lükata.
Väljamaa foorumeid lugedes jäi silma, et eriti ei soovitata neid sälke sinna sisse lõigata (nagu nendel "päris" võtmetel). Asi selles, et kui sa selle sälgu valesti lõikad, võib tekkida olukord, kus võtmed on raadios sees aga raadio ise ei liigu (kuna tänu sellele sälgule liikusid raadio lukud natuke tagasi ja hoiavad seda endiselt raamis kinni)... Ja võtmeid kätte ka enam ei saa...

Sälkude puudumine aga välistab jällegi võtmetest sikutamise, seega tuleb raadio siis lihtsalt kuidagi välja meelitada. Minu oma tuli igatahes suht kergelt kätte.
Vaja on sul neid 4tk ja raadiosse tuleb need torgata nõnda, et teravad tipud jäävad välja poole ().
Tuleb tõdeda, et nendel vasakpoolsetel ise nikerdatud plekitükkidel puudub küll igasugune kaubanduslik välimus, aga raadio ma kätte igatahes sain.

(kui oled pealinna kodanik, siis võid ju kontakteeruda. Selle 5 minutit ma vast ikka leian...)
varvas kirjutas:Vale puha! Sinu link on G5'e ja G6'e raadiote eemaldamiseks. G4'jal käib see nö "võtmetega", kruvisid pole.baster kirjutas:siis teine variant [VW Bot: "Keel korda!"] on maki ymbert iluliist ära kiskuda ja selle taga peax olema maki kinnitus kruvid
katseta
tk007, mul endal ka samasugune pill autos. Võtmed tegin ainult laiust teades nö. "silma järgi". Teen õhtupoole paar pildiklõpsu nendest.
ok..pakkusin ainult varjanti..=)
KAs G5 viitab B5 kerele? Kui nii, siis mul on ikka B5, aasta 2000varvas kirjutas:Vale puha! Sinu link on G5'e ja G6'e raadiote eemaldamiseks. G4'jal käib see nö "võtmetega", kruvisid pole.baster kirjutas:siis teine variant [VW Bot: "Keel korda!"] on maki ymbert iluliist ära kiskuda ja selle taga peax olema maki kinnitus kruvid
katseta
-
- Huviline
ei-ei... "G" as in Golftk007 kirjutas:KAs G5 viitab B5 kerele? Kui nii, siis mul on ikka B5, aasta 2000

Passatite generatsioonidest ei tea ma midagi. Küll aga tean ma seda, et minu autos on täpselt samasugune raadio sees ja selle saad sa sealt kätte nii, nagu ma ennist kirjutasin.
Kui nüüd baster'i toodud lingi juurde tagasi tulla, siis see info sobib uuematele Passatitele (jällegi, generatsiooninumbrit ei oska öelda).
varvas, kas sa oskad õelda, kas sellel raadiol subwoofri väljund ka on?
-
- Huviline
Liiniväljund kui selline on olemas tõesti... aga see on mõeldud DSP karbi jaoks, niiet ma pole 100% kindel, kas see ka ilma DSP' toimib...tk007 kirjutas:varvas, kas sa oskad õelda, kas sellel raadiol subwoofri väljund ka on?