12000k komplekt samast tehasest originaaliga.veikko kirjutas:Tere ma võin oma vanad Sulle 5000 ka müüa,need on töökindlamad kui Sinu 12000 komplekt.ylbik kirjutas:neid komplekte on saadaval ka 12k eest. Kvaliteetsed.
Kas 2.5 TDI V6 on hea mootor?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Kas 2.5 TDI V6 on hea mootor???
On tore, et paljud autod on hoolsate omanike käes ja kestavad.
Aga enamjaolt on kasutatud auto ost risk, seda eriti veel 2.5v6 diisli puhul, kui arveid/tsekke ette näidata pole eelmisel omanikul.
Autoaiad on üldse omaette teema, keritakse ja võltsitakse, seega ei või kunagi kindel olla, millal see 20+k kaela lendab.
Siin on jutt sellest 240kkm hooldusest, aga ega need pumbadki neil kõige töökindlamad pole, samuti ebakorrapärase hoolduse juures 20k.
Võttes ette näiteks 1.9pd mootori, siis tooge nende juures vähemalt 1 tüüpviga, loeks huviga. PD`d(pumpdüse) kestavad sadutuhandeid kilomeetreid ja enamgi, pole mingit kindlat aega määratletud, mil nad hauda hakkavad minema, hind muidugi ka riknemise korral ~7k/tk.
Niisama ei kiideta maailmas vag`i 1.9r4 ja 2.5r5 diiselmootoreid, ju siis on head.
Siinkohal ei hakka 1.9tdi ja 2.5v6 tdi kütusekulusid võrdlema, vahe on liitrites.
Aga enamjaolt on kasutatud auto ost risk, seda eriti veel 2.5v6 diisli puhul, kui arveid/tsekke ette näidata pole eelmisel omanikul.
Autoaiad on üldse omaette teema, keritakse ja võltsitakse, seega ei või kunagi kindel olla, millal see 20+k kaela lendab.
Siin on jutt sellest 240kkm hooldusest, aga ega need pumbadki neil kõige töökindlamad pole, samuti ebakorrapärase hoolduse juures 20k.
Võttes ette näiteks 1.9pd mootori, siis tooge nende juures vähemalt 1 tüüpviga, loeks huviga. PD`d(pumpdüse) kestavad sadutuhandeid kilomeetreid ja enamgi, pole mingit kindlat aega määratletud, mil nad hauda hakkavad minema, hind muidugi ka riknemise korral ~7k/tk.
Niisama ei kiideta maailmas vag`i 1.9r4 ja 2.5r5 diiselmootoreid, ju siis on head.
Siinkohal ei hakka 1.9tdi ja 2.5v6 tdi kütusekulusid võrdlema, vahe on liitrites.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi A4 b6 1.9TDI + kümneid muid autosid...
1.9pd tüüpviga on pihusti, mille heal juhul saab läbi pestes tööle aga halvemal juhul peab vahetama pihusti ja kui pikalt sõidetud vigase pihustiga siis põletab kolvi sisse ka augu.
1.9 ja 2.5v6 kütusekulu on tõesti liitrites aga jõuvahe on ka kõvasti erinev.
Ei kiida siin v6 aga hooldates kestab see mootor hästi.
-
- Huviline
- Auto: A5
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Kui tegemist 2,5 110kw mootoriga, siis võrreldes minu 1,9 110kw ei ütleks et see jõuvahe kõvasti erinev on ja ei kipu uskuma ka seda, et ta 1,9 96kw mootoriga võrreldes niivõrd suur jõuvahe on. Raske V6 mootor teeb seal ees ka oma töö.ylbik kirjutas:1.9pd tüüpviga on pihusti, mille heal juhul saab läbi pestes tööle aga halvemal juhul peab vahetama pihusti ja kui pikalt sõidetud vigase pihustiga siis põletab kolvi sisse ka augu.
Mis tehasest Teie andmetel siis originaal pärit on ?
Küsimuse tõese vastuse jätaks esialgu endateada
Küsimuse tõese vastuse jätaks esialgu endateada

ylbik kirjutas:12000k komplekt samast tehasest originaaliga.veikko kirjutas:Tere ma võin oma vanad Sulle 5000 ka müüa,need on töökindlamad kui Sinu 12000 komplekt.ylbik kirjutas:neid komplekte on saadaval ka 12k eest. Kvaliteetsed.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
ka nuka pesad plokikaanes pidid kuluma sama tempoga kui nukad, pesasid eraldi ei saa, lahendus on... plokikaante vahetus, teab keegi targem sellest ka midagi rääkida?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
originaali teeb tootja nimega BAUER PARTS
Kindlsti mitte tundmatu türi tootja
Nende tundmatute b nukkadega on palju probleeme olnud .. ja mina isiklikult peale ruville ei julge sinna miskit müüa.
BAUER PARTS müüb nukkasid üksikult ja komplektina kahjuks ei saa .. nii läheb see komplekt mõttetult kalliks.
Komplektina mina paremat lahendust kui ruville ei ole suutnud veel leida.
Kindlsti mitte tundmatu türi tootja

Nende tundmatute b nukkadega on palju probleeme olnud .. ja mina isiklikult peale ruville ei julge sinna miskit müüa.
BAUER PARTS müüb nukkasid üksikult ja komplektina kahjuks ei saa .. nii läheb see komplekt mõttetult kalliks.
Komplektina mina paremat lahendust kui ruville ei ole suutnud veel leida.
ylbik kirjutas:turgi firma estas teeb originaale.
Viimati muutis Urmet, 22 Juul 2010, 13:38, muudetud 1 kord kokku.
Ju siis teeb neid originaale mitu firmat
kindlasti ei ole estas tundmatu tootja
nuka pesad plokikaanes kuluvad nagu igal muul mootoril
kindlasti ei ole estas tundmatu tootja
nuka pesad plokikaanes kuluvad nagu igal muul mootoril
Viimati muutis ylbik, 22 Juul 2010, 16:01, muudetud 2 korda kokku.
Mis aastast toimus uuendis 2.5tdi juures. Nimelt huvitab üks 2004 aasta 2.5 132 kw passat.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
vihje , corbe kolmas postitus
aga nagu ta kirjutas ei pruugi olla kindel.

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Tere mina olen omanud 2,5 v6 110kw passatit juba 5 aastat ostes sai tehtud nukkade vahetus ja peale seda ainult õli ja filtrid ise olen autoga väga rahul mitte midagi s***a ei saa öelda auto kohta