golf2 süüte sättimine peale plokikaane lihvi teema LUKKU!!!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW GOLF VARIANT 2016a.1,6 81kw ,GOLF 4 VARIANT 66kw
golf2 süüte sättimine peale plokikaane lihvi teema LUKKU!!!
Tere ,mul selline mure plokikaas [VW Bot: "Keel korda!"] käis lihvimises sai kõik tagasi sätitud,nüüd mure mootor töötab ,aga madalatel pööretel sureb välja.Panin kõik märgid kokku väntvõllil,nukvõllil ja hoorattal ikka ei jää käima ,proovisin ka jagajat keerata ei midagi.Vaatasin üle kõik vaakum torud ei tundu ,et kusagilt logiseks ,või on midagi karpas . Mootor 1,3 bensiin 40 kw
Mida teha oskab keegi soovitada
Ette tänades...
Mida teha oskab keegi soovitada
Ette tänades...
Viimati muutis vwgolf86, 31 Juul 2010, 14:36, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: golf2 süüte sättimine peale plokikaane lihvi
süüde sellest ei muutu kui kaant lihvid.
TEOORIA. plahvatus peab toimuma ikkagi siis kui kolb on jõudnud ülemisse asendisse (et ta siis alla suruda)
vaata veelkord märgid üle et hamba jagu valesti ei liikund midagi.
kui madalad on madalad pöörded proovi tõsta pöördeid pisut. proovi siis algul jalaga hoida umbes 800rpm kui nii tuksub siis säti tühikäiku.
TEOORIA. plahvatus peab toimuma ikkagi siis kui kolb on jõudnud ülemisse asendisse (et ta siis alla suruda)
vaata veelkord märgid üle et hamba jagu valesti ei liikund midagi.
kui madalad on madalad pöörded proovi tõsta pöördeid pisut. proovi siis algul jalaga hoida umbes 800rpm kui nii tuksub siis säti tühikäiku.
viljandi mölamies
-
- Huviline
tere
mul ongi selles asi et madalatel pööretel ei käi kui hoiad varvast gaasil käib ilusti tahhokat pole plaanis on panna
mul ongi selles asi et madalatel pööretel ei käi kui hoiad varvast gaasil käib ilusti tahhokat pole plaanis on panna
-
- Huviline
aga siis kõrva järgi ajad pöörded selliseks et auto ei uriseks kui käib ja et kätte ka ära ei sureks.
sest kui jalga gaasil hoida ja siis käib ilusti siis süüte jms asjadega kõik korras ju.
sest kui jalga gaasil hoida ja siis käib ilusti siis süüte jms asjadega kõik korras ju.
viljandi mölamies
-
- Huviline
Sõites nagu natuke kakuks aga muidu korras ,kuidas seda sättida ja kuidas ta niimoodi ise paigast ära läks
-
- Huviline
kui sõidul kakkus see ei ole hea märk.(kuigi see võis tuleneda ka värskest remondist.)vwgolf86 kirjutas:Sõites nagu natuke kakuks aga muidu korras ,kuidas seda sättida ja kuidas ta niimoodi ise paigast ära läks
aga tühikäiku sina oma krbussil keerad vist gaasi peale natuke.
ei mäleta neist karbussidest eriti midagi. või olid ka miskid kruvid kust keerata? (vanadel LADAdel oli:) seda pead karbussi vendadega rääkima.
Viimati muutis raiku, 19 Juul 2010, 23:03, muudetud 1 kord kokku.
viljandi mölamies
-
- Huviline
Ikkagi siis karpa viga eks ma siis uurin mul siin üks ladade spets Elvas Järvevana kui oled kuulnud taastab igasugu asju lähen homme tema juurde aga tänud siis sulle
-
- Huviline
- Telefon: 56389333
- Auto: Volkswagen Golf Country Syncro
Golf 2 puhul võid seda ka arvestada, et kas on õiged hoorattad ja nukkvõll. Kõige lihtsam on panna väntvõll paika ja siis klapikambri võtad maha ja esimeste nukkade järgi panna paika nukvõll. Endal oli selline jama, et märgid paika ei läinud.... Osad jupid olid juba vahetatud teiste vastu...vwgolf86 kirjutas:Ikkagi siis karpa viga eks ma siis uurin mul siin üks ladade spets Elvas Järvevana kui oled kuulnud taastab igasugu asju lähen homme tema juurde aga tänud siis sulle
Viimati muutis Sass00, 21 Juul 2010, 16:32, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Tere
Ma ei usu ,et seal mootoril midagi vahetatud on auto minu käes 1997a otse saksast.
Muidu panin märgid paika nukkvõllil ja väntvõllil esialgu ei luband uldse nats kakkus ,äkki on ka sellest,et nukkvõlli hammasratta kiil on nats nagu kandid maas ja sellepärast ei lähegi täpselt paika,plaan uus ratas panna ja siis proovin uuesti
Ma ei usu ,et seal mootoril midagi vahetatud on auto minu käes 1997a otse saksast.
Muidu panin märgid paika nukkvõllil ja väntvõllil esialgu ei luband uldse nats kakkus ,äkki on ka sellest,et nukkvõlli hammasratta kiil on nats nagu kandid maas ja sellepärast ei lähegi täpselt paika,plaan uus ratas panna ja siis proovin uuesti
-
- Huviline
- Telefon: 56389333
- Auto: Volkswagen Golf Country Syncro
Pane märgid paika ja kontrolli nukkasid ja kas esimene silinder üleval on. Küünal maha ja mingi pikema asjaga katsu.vwgolf86 kirjutas:Tere
Silinder üleval ja nukad üleval, siis peaks seal korras olema. Siis alles vaata edasi.
-
- Huviline
Hei täna just sain ühest töökojast AUTO DATA programmist täpse joonise ,panin samuti kolvi ülemisse asendisse oli hammasrattal oli märk ilusti noolega kohakuti,ikka vana joru ,käivitub kaua ja madalatel pööretel sureb välja.
Kas on võimalik ,et asi on sädemes küünlad ja kõrgepinge juhtmed äkki peksavad läbi ,mina ei oska küll muud arvata.
Mis sa kostad?
Kas on võimalik ,et asi on sädemes küünlad ja kõrgepinge juhtmed äkki peksavad läbi ,mina ei oska küll muud arvata.
Mis sa kostad?
-
- Huviline
ei taha küll kekutada aga eile vahetasin omal plokikaant. märgid paika ja auto startis esimesest käivitamisest, süüdet pidin vaid 3mm hilisemaks ajama.
aga see et nukkvõlli rihmarattal kiilusoon kulunud see on paha asi. oletan et see on sul vaid ühtpidi kulunud ja teisipidi on eh õige, ehk siis keera see terve pool tugevalt vastu kiilu siis vaata märgid uuesti üle.
muidugi minu mälatsemist mööda 1e hamba jagu valesti ei mõjutanud nii tugevalt mootori tööd et ta üldse ei käi. (on ka minul seda juhtund et pingutamisega üks samm vale.
aga see et nukkvõlli rihmarattal kiilusoon kulunud see on paha asi. oletan et see on sul vaid ühtpidi kulunud ja teisipidi on eh õige, ehk siis keera see terve pool tugevalt vastu kiilu siis vaata märgid uuesti üle.
muidugi minu mälatsemist mööda 1e hamba jagu valesti ei mõjutanud nii tugevalt mootori tööd et ta üldse ei käi. (on ka minul seda juhtund et pingutamisega üks samm vale.
viljandi mölamies
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
kui palju sul maha võeti kaant minumeelest on mul kuskil alles mõõdud palju kaant võib lihvida ja kus on ta piir millal on kaas omadega niikaugel ,et teda enam lihvida ei anna kui ma õieti mäletan ,otsin kirjanduse ülesse ja katsun sisse scannida
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
-
- Huviline
Mitte kiilusoon pole kulunud vaid hammasratta kiil on viga saand,vahetasin uue hammasratta vastu ajasin märgid kokku ikka midagi ei muutund madalatel pööretel ei jää mootor käima.
Mis puudutab lihvimist,siis alles esimene kord ja vaevalt niipalju maha lihviti ,et midagi m'juma peaks.
Üks autoremontija käis välja,et äkki saab sisselaske kollektori vahelt õhku natuke,panin uue tihendi hästi ei usu seda versiooni mida teie arvate
Kusagil peab ju mingi viga olema .Kas ,siis tõesti kellelgi pole sellist asja varem juhtunud??????????????????????????
Mis puudutab lihvimist,siis alles esimene kord ja vaevalt niipalju maha lihviti ,et midagi m'juma peaks.
Üks autoremontija käis välja,et äkki saab sisselaske kollektori vahelt õhku natuke,panin uue tihendi hästi ei usu seda versiooni mida teie arvate
Kusagil peab ju mingi viga olema .Kas ,siis tõesti kellelgi pole sellist asja varem juhtunud??????????????????????????
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Tere
Kontrolli kas karbussi ja sisselaske kollektori vaheline kummipadi on korras.Endal oli kevadel samade sümptomitega jama ja peale seda kui olin juba 2 karbussi vahetanud avastasin et see padi kyll väliselt terve aga kumm nii kõva et imes lisaõhku.Kui see sul korras siis kontrolli yle vaakumvoolikud ja jagaja kyljes olev membraan.Kui need ka korras kõik siis keera tyhikäigu pöördeid juurde.

Kontrolli kas karbussi ja sisselaske kollektori vaheline kummipadi on korras.Endal oli kevadel samade sümptomitega jama ja peale seda kui olin juba 2 karbussi vahetanud avastasin et see padi kyll väliselt terve aga kumm nii kõva et imes lisaõhku.Kui see sul korras siis kontrolli yle vaakumvoolikud ja jagaja kyljes olev membraan.Kui need ka korras kõik siis keera tyhikäigu pöördeid juurde.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Padja ja tihendite lekkeid saad karpa cleaneriga kontrollida - lase töötava mootoriga peale ja kui kuskil pöörded muutuvad siis sealt on leke. Tegelikult lõhnab karpa probleemi järgi - puudub tühikäik.
Viimati muutis GTI, 26 Juul 2010, 09:17, muudetud 1 kord kokku.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
Vaatasin üle karpa kummipadja panin korralikult hermetsiga kinni,panin uue jagaja kaane ja rootori,bensu filtri ikka mittemidagi.Kuidas aru saada,et see pagana membraan seal jagaja küljes on läbi,minu arust ei ole nondel vaakum torudel ka midagi viga,nii,et minu mõistus jälle otsas sellekohapeal.See karpa pilt on hea ,aga millist neist keerata ja kuhu poole ja mis sellest muutub kui seal karpa sees miskit kulund või mis iganes,ise ma ei julge karpat kahti võtta äkki kuku .Üks asi veel seal kusagil keskel on ka veel mingi papist tihend äkki on see ära või mida ,siis edasi teha????PALUN AIDAKE
-
- Huviline
nagu juba öeldud. Padja ja tihendite lekkeid saad karpa cleaneriga kontrollida.
ja diagnosti vendadel on kah miski asi mida nad nende tihendite kontrolliks pealepiserdavad (mingi räme mürk) võib ka seesama cleaner olla. mine lähimasse töökotta ja küsija suupihta kindlasti seal keegi ei löö aga karbussi juures vaata veel üle korraliku pilguga vaakumvoolikud, et kõik asjaad seal toimiks nii nagu peavad, minu mäletamismööda oli mingi karbuss nende suhtes väga tundlik.(millega mina kokku puutusin oli pisut äkilisema mootori peal)
ja kontrolli ka seda kas sul mõni juhe või voolik peale plokikaane maas käimist valesti ei saanud minna.
ja diagnosti vendadel on kah miski asi mida nad nende tihendite kontrolliks pealepiserdavad (mingi räme mürk) võib ka seesama cleaner olla. mine lähimasse töökotta ja küsija suupihta kindlasti seal keegi ei löö aga karbussi juures vaata veel üle korraliku pilguga vaakumvoolikud, et kõik asjaad seal toimiks nii nagu peavad, minu mäletamismööda oli mingi karbuss nende suhtes väga tundlik.(millega mina kokku puutusin oli pisut äkilisema mootori peal)
ja kontrolli ka seda kas sul mõni juhe või voolik peale plokikaane maas käimist valesti ei saanud minna.
viljandi mölamies
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Keerad seda ülemist kruvi sissepoole siis pöörded tõusevad..kui lahti keerad siis langevad
kui keerad alumist kruvi sissepoole siis läheb segu lahjemaks...kui välja poole siis rikkamaks
nii lihtne see ongi.
jagaja vaakumklapi leket saad kontrollida nii ...võta see kummivoolik karbussi juurest lahti ja ime...kui sealt imedes koguaeg õhku tuleb siis ongi see vaakumklapp läbi.Samamoodi saad kontrollida karbussi küljes olevaid vaakumklappe,välja arvatud seda mis on pildi peal.See pole vaakumklapp vaid vaakumi regulaator.
Kui hakkama ei saa siis pead minema kusagile pädevasse remondikohta või sõitma Tallinnasse .Usun et saan selle kiirelt korda
Igatahes eduSulle
kui keerad alumist kruvi sissepoole siis läheb segu lahjemaks...kui välja poole siis rikkamaks
nii lihtne see ongi.

jagaja vaakumklapi leket saad kontrollida nii ...võta see kummivoolik karbussi juurest lahti ja ime...kui sealt imedes koguaeg õhku tuleb siis ongi see vaakumklapp läbi.Samamoodi saad kontrollida karbussi küljes olevaid vaakumklappe,välja arvatud seda mis on pildi peal.See pole vaakumklapp vaid vaakumi regulaator.
Kui hakkama ei saa siis pead minema kusagile pädevasse remondikohta või sõitma Tallinnasse .Usun et saan selle kiirelt korda

Igatahes eduSulle

www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
- Huviline
Hei
Nüüd siis lõpuks ometi leidsin vea ,nimelt tühikäiguklapi küljes olevasse voolujuhtmesse ei tulnud voolu ja seetõttu ei töötand ka see klapp,vedasin uue juhtme süütepoolilt.
Suur mure lahendatud ja tänaksin kõiki kes mind aitasid natukenegi lähemale tänaks siis Raikut ja Priidik333
Nüüd siis lõpuks ometi leidsin vea ,nimelt tühikäiguklapi küljes olevasse voolujuhtmesse ei tulnud voolu ja seetõttu ei töötand ka see klapp,vedasin uue juhtme süütepoolilt.
Suur mure lahendatud ja tänaksin kõiki kes mind aitasid natukenegi lähemale tänaks siis Raikut ja Priidik333