Kes teha oskab-viitsib,siis mina asun Tallinnas ja võin ka kohale sõita

Aitäh!

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Just. Saab ka üksinda. Lihtsalt vahepeal tuleb sidur alla vajutada ja tagasi tõmmata ja tuleb lukk maha küll. Ise jamasin samamoodi. Tegelikult üsna lihtne.Deemu kirjutas:See on kaheinimese töö. Üks sikutab siduritrossi ja teine vajutab samal ajal salongis sidupripedaali põhja ja siis tõstab käega üles ja siis hüppab tross lahti. Vähemalt mina olen enda omal mitu korda nii teinud ja alati trossi nii algasendisse saanud. Jõudu
Teine siis tõmbab tossi kapoi all. Ma arvan, et hoova küljes saaks ka nii teha aga ma ise olen lahti võtnud kogu aeg. Ja siis kui tross tuli algasendisse, sai terava otsaga näpitsatega trossi kinni hoida, et tagasi ei läheks ja hoova külge kinnitatud. Ja hoova olen ma pisikese tungiga üles kergitanud, siis lihtsam trossi paika panna.Mattias kirjutas:Hmm, ehk siis üks vajutab pedaali põhja ja teine siis teeb seal kapoti all täpsemalt mida? tross hoova küljest maha või mis trikk täpsemalt ?
Tross tuleb enne küljest võtta,algasendisse saada ja siis uuesti hoova külge panna?
Kas tagasipanekul on kah mingi nipp? Mäletan,et tõstsime hoova nii kõrgele,et hoob vabalt ei logiseks,vaid hakkaks kohe lahutama.
Sry kui rumalad küssid,aga foorumi kaudu autoremont on teadagi
Üritan asjadele pihta saada, vast õnnestub ise ära teha.